rakeback cez pokerspravy
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: rakeback cez pokerspravy
Paradne detaily, Barin No zaver je aj tak taky, ze priama rovnica medzi FTP a rakeom nie je prave kvoli blbemu Happy Hour
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Paradne detaily, Barin No zaver je aj tak taky, ze priama rovnica medzi FTP a rakeom nie je prave kvoli blbemu Happy Hour
Ked vezmes do uvahy, ze z casu na cas zvyknu byt aj 3x happy hours tak to veru naozaj nepojde
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Zdravim ten sing-up Code "SPRAVY" mam kam presne dat pri registracii na FTP ,mam ho napisat do Referral code?? lebo nic ine tam nie je?
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Rocky napísal:Zdravim ten sing-up Code "SPRAVY" mam kam presne dat pri registracii na FTP ,mam ho napisat do Referral code?? lebo nic ine tam nie je?
Je velmi vysoko pravdepdobne ze ano
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Este by som mal otazku , uz mam ten rakeback na FTP a nabiehaju mi tam aj nejake dolare a tie peniaze mi pridu na ucet v herni kedy chodi to mesacne alebo tyzdenne , alebo si to mam vybrat na pokerspravach??
-
Rocky - Príspevky: 188
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 23 krát/17 krát
Rocky napísal:Este by som mal otazku , uz mam ten rakeback na FTP a nabiehaju mi tam aj nejake dolare a tie peniaze mi pridu na ucet v herni kedy chodi to mesacne alebo tyzdenne , alebo si to mam vybrat na pokerspravach??
To sa musis spytat tam, ved tam je forum, nie?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
nazdar...ten rakeback...chodi to tyzdenne, kazdy piatok mi to pripisu na herny ucet...
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.