ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
LOL, telátko, neblbni, konvertuj do WMVčka, AVIčko by malo okolo 500-700mb, čo sa odtiaľto ani nedá stiahnuť pomaly .
WMVčko má pri tom defaultnom nastavení Camtasie okolo 150mb.
WMVčko má pri tom defaultnom nastavení Camtasie okolo 150mb.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Running green hot this weekend
Tak som sa vyhrabal z tej -11BI session, ba co viac uz atakujem pomaly even mesiac
Dnes som stretol aj trapiaceho sa Tukeho na stoloch, nejak sa to prenieslo kratkodobo aj na mna kedy som nemohol vyhrat jediny spot bud s QQ alebo proti QQ a nebolo ich malo Dokonca na jednom stole som dostal cold deck QQvsKKvsAA (wtf v 6max ???), nastastie som povedal "excuse me" pred flopom, lebo NIT utg raisol a dalsi ho +1 rereaisol
Takto vyzeral moj pad v tej -11BI session a nasledne vzkriesenie cez vikend>
Tak som sa vyhrabal z tej -11BI session, ba co viac uz atakujem pomaly even mesiac
Dnes som stretol aj trapiaceho sa Tukeho na stoloch, nejak sa to prenieslo kratkodobo aj na mna kedy som nemohol vyhrat jediny spot bud s QQ alebo proti QQ a nebolo ich malo Dokonca na jednom stole som dostal cold deck QQvsKKvsAA (wtf v 6max ???), nastastie som povedal "excuse me" pred flopom, lebo NIT utg raisol a dalsi ho +1 rereaisol
Takto vyzeral moj pad v tej -11BI session a nasledne vzkriesenie cez vikend>
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
Heh, tolko ruk som ja odohral tento mesiac dokopy . Pekne si sa vylizal z toho downswingu, veru .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ako vyzera videjko?
Inak gj:-) a pekný návrat:-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
No, telátko, vyzerá to tak, že ako som dočistil ten bonus, tak dnes ešte nežné dozvuky, ale inak už som aj pot vyhral. Najhoršie však je, že chytám také monstre na moje AA, že mi to nemá kto a s čím zaplatiť. Fakt sick.
Dnes som zase doťahoval 4 hodiny even. Uff, ale ako som bol zase dole viac ako 400, začal som rozmýšľať, že WTF, čo sa to so mnou deje.
Dnes som zase doťahoval 4 hodiny even. Uff, ale ako som bol zase dole viac ako 400, začal som rozmýšľať, že WTF, čo sa to so mnou deje.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Dnes som zase doťahoval 4 hodiny even.
V posvatnom fore a osvietenom topicu sa pise:
Budha alebo yegon (not sure) napísal:Evenhunting je len iluzia - hourly rate rocks.
Lutuj svoje hriechy a obrat sa na pravu vieru, ovecka!
Naposledy upravil dzejkej dňa 23 Mar 2009 03:35, celkovo upravené 1 krát.
-
wizdo napísal:Ako vyzera videjko?
thx, nooo musim to skonvertovat do rozumenjsieho formatu, lebo teraz to ma cez 1GB Inak audio je dost poxybne, obcas pocut len take mumlanie, nabuduce si musim fakt splasit externy mikrofon
- ferkan
FCK STOPLOSS
Tak uz som za marec na nule Som zvedavy ci nahram aj nieco do plusu, ale niesom hamizdny, potom co som bol 2k dole je to fajn - popravde ani som to prilis necakal. Herne som v poslednej dobe spokojny, nehram viac ako 6 stolov, viac sa sustredim na jednotlive ovecky, trosku som upravil svoju PF hru na menej agro a prinasa to celkom ovocie.
Zase jedna z tych akcnych session
Tak uz som za marec na nule Som zvedavy ci nahram aj nieco do plusu, ale niesom hamizdny, potom co som bol 2k dole je to fajn - popravde ani som to prilis necakal. Herne som v poslednej dobe spokojny, nehram viac ako 6 stolov, viac sa sustredim na jednotlive ovecky, trosku som upravil svoju PF hru na menej agro a prinasa to celkom ovocie.
Zase jedna z tych akcnych session
- ferkan
Preco fck stoploss? Si si dal taky stop loss, ktory si nedosiahol, takze vsetko je v pohode a funguje. Neruhaj sa!
WP
WP
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.