Ako hrať proti ´maniakom´?
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Ako hrať proti ´maniakom´?
-vsak to som myslel,ze proti takymto hracom je asi lepsie hrat nieco ako JK,QK ako 89s,9Ts kedze agresivne to hrat nemozes(ked flopnes draw),lebo FE je mala respektive nulova...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
No ja som vcera akurat natrafil na par ,,maniakov,,. Urobil som chybu, ze som s nimi vobec hral. Hrali systemom check - raise.
Hral som system LIMIT.Prehraval som aj s kartami AAA, KKK. Pri hre s ,,maniakom,,sa totiz stale dostanete az na river a tam vas porazi 3333, 2222.....farba. Prehral som sice iba par desiatok Euro ale aj tak ma to nastvalo. Tak ak narazite na hracom, ktori hraju vsetky kombinacie tak radsej nehrajte :-)))
Hral som system LIMIT.Prehraval som aj s kartami AAA, KKK. Pri hre s ,,maniakom,,sa totiz stale dostanete az na river a tam vas porazi 3333, 2222.....farba. Prehral som sice iba par desiatok Euro ale aj tak ma to nastvalo. Tak ak narazite na hracom, ktori hraju vsetky kombinacie tak radsej nehrajte :-)))
- bobanski3
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Najviac ich je na bwine tusim. Je dost tazke proti nim hrat ale ide to a vysledky su vynikajuce.Platia vsetko. Treba ratat s tym,ze mu to na riveri dobehne. Sem tam sa oplati zahrat ako oni ,potom daju chvilu pokoj. Je to skoro vsetko allin hra a treba mat dobru ruku a vela outs.Dnes som hadam tri krat zlozil straight na flope ked sli traja allin.Dobre som urobil.Na druhej strane som im nedaroval flop 288 ,traja allin.Ja na ruke AAJJ. Na riveri doslo J.Jeden mal 888 druhy 222 a treti KK (89$)
Chce to trpezlivost,disciplinu a chut zdravo riskovat.
Chce to trpezlivost,disciplinu a chut zdravo riskovat.
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
ist all in proti trom ked dvaja maju set na flope a tebe dobehne river je zdrave riskovanie? (ak mi nieco uniklo lebbo je to omaha tak sorry:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:ist all in proti trom ked dvaja maju set na flope a tebe dobehne river je zdrave riskovanie? (ak mi nieco uniklo lebbo je to omaha tak sorry:)
Ved som pisal,ze je im dobre to sem tam vratit. Tam si neni co vyberat.Prva podmienka bola splnena na flope bol par.Druha taktiez velky pot.Tretia tiez ,mal som vyborne karty.Navyse som teoreticky investoval svojich 5$ ,takze super call. Mne to chodi tak ci tak skoro vsetko na riveri uz som zvyknuty. To su tie nadherne variacie v omahe. V podstate kazdy tam ma nejaku draw alebo nieco na ruke a caka sa na river. Ani tam si clovek nemoze byt isty.Dnes som mal styrikrat poker,raz straightflush.Dokonca sme sli straightflush versus straightflush. Teraz sme napriklad chytili traja rovnaky straight a stvrty co mal AAA nam odovzdal stack.
Inak najradsej ma regov.Pri nich som si isty ,ze ma neda dole z nejakou blbostou.
-
petardo napísal:Inak najradsej ma regov.Pri nich som si isty ,ze ma neda dole z nejakou blbostou.
-petardo,ty sa snazis vymysliet poker nanovo?lebo si asi jediny vo vesmire a blizkom okoli,ktory hrava radsej proti regom ako proti
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:petardo napísal:Inak najradsej ma regov.Pri nich som si isty ,ze ma neda dole z nejakou blbostou.
-petardo,ty sa snazis vymysliet poker nanovo?lebo si asi jediny vo vesmire a blizkom okoli,ktory hrava radsej proti regom ako proti
V holdeme nie ale v omahe urcite ano. Reg mi aspon na flope K78 zlozi betpot s mojim KK ,kdezto ma raisne s 23 lebo to ma vo farbe a ta mu pride na turne
-
petardo napísal:V holdeme nie ale v omahe urcite ano. Reg mi aspon na flope K78 zlozi betpot s mojim KK ,kdezto ma raisne s 23 lebo to ma vo farbe a ta mu pride na turne
Zle uvazovanie .. Ak ta zli hraci raisuju a idete all-in, ked si favorit, tak tam zarabas viac. Moze Ta to viac hnevat, pretoze tie pripady, co prehras, tie Ta vytocia, kdezto ak reg zlozi, si v pohode. Ale ver, ze dlhodobo Ti fishky prinasaju vacsi profit.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:petardo napísal:V holdeme nie ale v omahe urcite ano. Reg mi aspon na flope K78 zlozi betpot s mojim KK ,kdezto ma raisne s 23 lebo to ma vo farbe a ta mu pride na turne
Zle uvazovanie .. Ak ta zli hraci raisuju a idete all-in, ked si favorit, tak tam zarabas viac. Moze Ta to viac hnevat, pretoze tie pripady, co prehras, tie Ta vytocia, kdezto ak reg zlozi, si v pohode. Ale ver, ze dlhodobo Ti fishky prinasaju vacsi profit.
Lenze otazka je kedy si v omahe favorit? Mas styri karty a superi tiez.To je kopa kombinacii. Teraz som chytil behom 5-tich ruk dva krat straightflush a regovia zaplatili.Ja som zase zaplatil za poker. Flop AK8 ja AA super KK obaja allin river K
-
petardo napísal:Lenze otazka je kedy si v omahe favorit? Mas styri karty a superi tiez.To je kopa kombinacii. Teraz som chytil behom 5-tich ruk dva krat straightflush a regovia zaplatili.Ja som zase zaplatil za poker. Flop AK8 ja AA super KK obaja allin river K
No urcite si velkyy favorit v priklade, ktory si uvadzal. Ja som reagoval na neho. Hneva Ta, ked ides do all-inu so setom proti FD prakticky bez inych outs .. to snad nie . Ked sa nepaci, tak uvadzaj ine priklady .
A aj ked sa dostavas do situacii, kde nie si 90% favorit ale 65% favorit, stale by si mal byt za to vdacny, lebo dlhobo Ti super odovzdava peniaze a to presne chces.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.