Ako hrať proti ´maniakom´?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Ako hrať proti ´maniakom´?

Odoslaťod petardo 25 Mar 2009 23:30

dzejkej napísal:
petardo napísal:Lenze otazka je kedy si v omahe favorit? Mas styri karty a superi tiez.To je kopa kombinacii. Teraz som chytil behom 5-tich ruk dva krat straightflush a regovia zaplatili.Ja som zase zaplatil za poker. Flop AK8 ja AA super KK obaja allin river K

No urcite si velkyy favorit v priklade, ktory si uvadzal. Ja som reagoval na neho. Hneva Ta, ked ides do all-inu so setom proti FD prakticky bez inych outs .. to snad nie :). Ked sa nepaci, tak uvadzaj ine priklady ;).

A aj ked sa dostavas do situacii, kde nie si 90% favorit ale 65% favorit, stale by si mal byt za to vdacny, lebo dlhobo Ti super odovzdava peniaze a to presne chces.

Teraz ta ista situacia.Reg pekne polozil a :fish: raise allin.Nastastie neprisiel flush. Mna nehneva,ze pride flush ale ma hneva ,ze ma iba 23 na ruke. Uz som spokojny.Oboch regov som vybral ,plus jednu :fish: na jednu ranu a idem k dalsiemu stolu :D
Ups akurat mam dalsi straight flush :D Nemozne dnes 8-)
Obrázok používateľa
petardo

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: Ako hrať proti ´maniakom´?

Odoslaťod scorpiorado 26 Mar 2009 09:39

neviem kto pisal tento članok, resp. z kade to bolo okopčene ale plne suhlasím s tým čo " prilepil " dzekej z pokerlistingu. jaka blbosť vrať nehrať male páry ani asa s malým kickerom. To z čím sa má teda proti nemu hrať. s top 5? maniak nie je s prostý. ak mu nit začne callovať tak to pustí. malé páry a esá s malým kickerom sú ideálne. LOL viem to s vlasnej skúsenosti a hovoti mi to aj pocker tracker. gro najväčších prehratých potov je s Ax a 22,33
scorpiorado

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!