Ako si chrániť svoj veľký stack?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Ako si chrániť svoj veľký stack?

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Ako si chrániť svoj veľký stack?

Zánik Rímskej ríše bol okrem iného spôsobený aj tým, že hoci boli Rimania veľkí dobyvatelia, nevedeli si svoje hranice dostatočne zabezpečiť a ochraňovať. Pri turnajovom pokri je to niekedy podobné. Aj keď slovné spojenie \"chrániť big stack\" vyznieva trochu paradoxne, často sa stretávame, že chipleader turnaja sa za pár minút stane shortstackom, alebo aj vypadne z turnaja.Rovnaká agresivita s akou svoj veľký stack nadobudol môže byť sebazničujúca, hlavne keď príde čas zvoľniť trochu tempo. Pokroví profesionáli vedia, aké dôležité je meniť tempo svojej hry, hlavne ak sa im podarilo vybudovať naozaj veľký stack. Napríklad Michael Mizrachi sa v jednom rozhovore vyjadril: \"pred časom som zmenil svoj štýl hrania, v úvodnej fáze som síce takmer vždy súper agresívny, akonáhle sa mi podarí vybudovať big stack začínam hrať konzervatívnejšie a radšej pár kombinácií, ktoré by som predtým hral položím\".V tejto fáze je dôležité hlavne nestratiť koncentráciu a hlavne nenadobudnúť ilúziu, že sa nám nemôže nič stať. Nesmieme hrať príliš veľa štartovných kombinácií a rozhadzovať žetóny na všetky strany s pocitom, že si to môžeme dovoliť, že aj tak máme dosť. Nebezpečenstvo je hlavne v tom, že všetky malé straty sa spočítajú a náš stack sa poriadne zmenší. Ponúka sa paralera s piraňami. Jedna piraňa krave príliš neublíži, avšak ak...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!