Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
Na to ani nemysli, ze si to mal foldnut na turne . Mas velmi pasivne a weak tendencie, na to si daj pozor (ako bojazliva SNG early hra ). Chces povedat, ze ked superovi zostava stack mensi ako tretina potu si s TPTK v 3bet pote, tak skladas?
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:Na to ani nemysli, ze si to mal foldnut na turne . Mas velmi pasivne a weak tendencie, na to si daj pozor (ako bojazliva SNG early hra ). Chces povedat, ze ked superovi zostava stack mensi ako tretina potu, tak skladas?
-nie skor koli tomu,ze ta jeho fishy-tricky play na vsetkych street je casto monster-AA,ale cert na ramene mi povedal ship it bejby
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Casto to fishy monster moze byt, ale nie dost casto. Bez readov tvrdit, ze ma AA castejsie ako 50% je crazy a ak si callol ten min3bet, tak si sa rozhodol, ze AA tam nema dost casto. Ak si sa rozhodol, ze AA nema dost casto a ides dalej a trafil TPTK, tak nie je o com. Ak sa nozaj bojis, ze tam ma AA, tak nie je mudre callnut 3bet a potom betovat turn, akonahle to urobis, nemozes ani uvazovat nad foldom a mas sa drzat planu, inak robis chybu.
-
ZIGO NA HRAD !!!!!!!!!!!
-
-diky vsetkym za gratulacie,vcera mi dal darcek Zigo,ked vyradil tu bratislavsku inteligenciu,ktora sa povysuje nad celym Slovenskom a nadava ostatnym do sedlakov a ich "uzasni" fanusikovia zahadzu lad,ked vlastne muzstvo streli gol,cim sa dostane do psychickej vyhody,ale musi nasledovat uprava ladu....(inak toto sa nerobi ani v 2.lige v Detve alebo v Humennom),no co uz "hauptstadt kult"
-vecer by ma potesil darcek od Sportingbetu,aby som sa dostal na turnaj do Golden Vegas
-a v stredu dufam,ze si odvezieme z letnej aspon bodik
-vecer by ma potesil darcek od Sportingbetu,aby som sa dostal na turnaj do Golden Vegas
-a v stredu dufam,ze si odvezieme z letnej aspon bodik
-
Nejaky sedlak (neeee?) tu ma komplexy z obyvatelov hlavneho mesta ...
Prepac, nemohol som odolat .
v stredu
Prepac, nemohol som odolat .
v stredu
-
-ani ja som nemohol odolat si pichnut so Slovana.....
-ale kazdy kto sa zaujima o sport,pripadne sam nejaky hrava(l) vie,ze ked da muzstvo gol ziskava psychicky navrch,Skalicania sa uz videli vo finale,uz sa im to urcite virilo v hlavach-najvacsi uspech v historii klubu ale dostavali sa pod tlak Slovana a prislo vyrovnanie a zacinalo sa odznova,dovolim si tvrdit,ze keby sa hned pokracovalo,mali by velke problemy zastavit rozbehnuty Slovan,hlavne utok toho vypaseneho Dömeho hral dobre,avsak mozu sa "podakovat" svojim divakom.......
-ale kazdy kto sa zaujima o sport,pripadne sam nejaky hrava(l) vie,ze ked da muzstvo gol ziskava psychicky navrch,Skalicania sa uz videli vo finale,uz sa im to urcite virilo v hlavach-najvacsi uspech v historii klubu ale dostavali sa pod tlak Slovana a prislo vyrovnanie a zacinalo sa odznova,dovolim si tvrdit,ze keby sa hned pokracovalo,mali by velke problemy zastavit rozbehnuty Slovan,hlavne utok toho vypaseneho Dömeho hral dobre,avsak mozu sa "podakovat" svojim divakom.......
-
Mne len vyroky "bratislavsku inteligenciu", "povysuje sa nad celym Slovenskom", "nadava ostatnym do sedlakov" a "hauptstadt kult" pripadali, ze sa netykaju iba hokeja, ale nejak zovseobecnuju. No uz mi je to jasne, takze OK .
-
-nie v pohode,ja mam ludi rad,aj tak su polka obyvatelov blavy vychodnare
-
palo1973 napísal:-nie v pohode,ja mam ludi rad,aj tak su polka obyvatelov blavy vychodnare
+1
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.