Freeroll Mánia na U***et
Re: Freeroll Mánia na U***et
Chlapi,
kašlite na freeroll ligu. O 45 minút sa na P****Stars začína Sunday Warmup a o 3,5 hodiny Sunday Million, tak poďme tam.
Nebudeme sa im prosiť o pár babiek, no nie?!
kašlite na freeroll ligu. O 45 minút sa na P****Stars začína Sunday Warmup a o 3,5 hodiny Sunday Million, tak poďme tam.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
Sranda je ked pozeram na lobby toho turnaja nabehuje tam stale registration closes in 45 minutes
- Walkingdeath
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
roche01 napísal:Chlapi,
No konečně rozumná řeč....jdu taky
-
GallowayP - Príspevky: 50
- Založený: Sep 2007
APminer napísal:tak vsichni pekne pristi tyden vstavat v 08:00 a regnuti bude bez problemu
Kdo pozde chodi, sam sobe skodi !
trochu ti budem oponovat, vela krat som hladal heslo a vobec aj turnaj okolo obeda a nic tam nebolo a par krat som sa registroval az okolo 18tej hodiny, takze stavat v nedelu rano koli registracii? vsetkych mas doma? si zdravy?
vladovi nic nevycitam, toto je jednoznacne vina herni, ci uz ide o U***et, alebo aj ine
Aspon vieme ako si vazia hracov ako ceskych tak aj slovenskych a ze ako nas beru ako ceskoslovensku komunitu hracov.
Keby sa to stalo pre dakych Amikov, tak by ich inac hnali. Alebo ja neviem. Debilko manager sa nato vyflakol.
Proste si dal siestu, slofika, vypol mobily aj pc.
- svkice666
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Ludia ved ja nie som boh herne ze si nieco zmyslim a hned to bude opravene . Proste sa tam stalo nieco na co ja nemam dosah, spravil som co sa dalo ale nevyslo to, uvidme co povie manazer, dam vam vediet co s tym.
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
dal by sa mail poslat?
ale dufam ze toto sa nebude pocitat..
ale dufam ze toto sa nebude pocitat..
- puncel
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 14 krát/12 krát
svkice666 napísal:APminer napísal:tak vsichni pekne pristi tyden vstavat v 08:00 a regnuti bude bez problemu
Kdo pozde chodi, sam sobe skodi !
trochu ti budem oponovat, vela krat som hladal heslo a vobec aj turnaj okolo obeda a nic tam nebolo a par krat som sa registroval az okolo 18tej hodiny, takze stavat v nedelu rano koli registracii? vsetkych mas doma? si zdravy? ...
prave, ze nejsu zdravy - boli mne cely clovek, a doma taky nemam nikoho, jsem sam
ty mi snad vidis do baraku
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
U***et nieje zla herna ,ale je nespolahliva... ako sa vidim a ake mam aj skusenosti snimi...
Ale fakt bude nefer , ked za tento turnaj budu body.. a nie len to, este sme prisli o o moznost si
zahrat...
Ale fakt bude nefer , ked za tento turnaj budu body.. a nie len to, este sme prisli o o moznost si
zahrat...
- puncel
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 14 krát/12 krát
Chcel by som sa opýtať kompetentných , či za tento turnaj budú platiť body , alebo nie.
- Patriot18
- Založený: Sep 2007
Patriot18 napísal:Chcel by som sa opýtať kompetentných , či za tento turnaj budú platiť body , alebo nie.
Nebudu, to by bolo nespravodlive...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.