Freeroll Mánia na U***et
Re: Freeroll Mánia na U***et
Chcel by som sa informovať ohľadom včerajšieho (29.3.2009) turnaja. Bolo tam len 46 hráčov a mne sa nedalo zaregistrovať popritom na predchádzajúce kolá to išlo bez problémov. Som toho názoru že to nešlo viacerým hráčom a preto by sa toto kolo nemalo započítavať do celk. poradia. A ešte by som sa chcel spýtať prečo je pri freerollmánii napísané ukončené? ďalšie kolá už nebudú?
- Maimajki
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Suhlasim s nazorom, bol by som rad keby sa tento turnaj anuloval, nech si financne vyhry nechaju ale body nech sa nerataju a nech sa urobi nahradny turnaj miesto tohto.
- isaloky
- Založený: Jan 2008
Rozhodně jsem taky pro náhradní turnaj. Jen najít rozumný nahradní termín
- mikey1111
- Založený: Nov 2008
nahradny termin ?
asi bude rozumne , ked sa vynecha ten turnaj
a dalsie turnajte nebudu uz... to je koniec ligy..
mozno ze nam spravia dalsiu freeroll ligu...
asi bude rozumne , ked sa vynecha ten turnaj
mozno ze nam spravia dalsiu freeroll ligu...
- puncel
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 14 krát/12 krát
puncel napísal:asi bude rozumne , ked sa vynecha ten turnaj
preco uz nechces dalsie turnaje?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:puncel napísal:asi bude rozumne , ked sa vynecha ten turnaj
preco uz nechces dalsie turnaje?
asi preto, ze uz nechce velmi klesnut v tabulke celkoveho poradia vsak puncel
- teebee
- Založený: Jan 2008
me by se este 4 body hodily ale nerad bych taky klesnul...no sem zvedavej jak to vyresej...
- Zavrelak
- Založený: Nov 2008
Ja predpokladam, ze to spravia ako minule a nahradny termin bude tak ako minule, v nedelu 2 turnaje za sebou.
Ale to je len moj nazor. Navyse vtedy to bolo preto, ze turnaj vobec nezaradili a nehral sa. Teraz je ale iny problem, turnaj sa odohral. To znamena, ze peniaze urcene na turnaj, maju svojich majitelov, teda ked to uz odohrali, maju nane narok a bolo by nefer im ich brat, co si myslim, ze sa nestane. Na druhej strane, mi ostatny sme pre chybu herne nemohli hrat, teda je fer, ked sa body nezapocitaju do celkoveho bodovania, alebo pridajte kazdemu po 1 bode, teda aj tim co hrali aj tim co nehrali, alebo nikomu a je to. Vlado pisal, ze sa to pocitat nebude, takze toto je asi bezpredmetne, ale turnaj sa odohral, tak je to teraz na vazkach, ci dat nahradny termin, alebo jednoducho o jeden turnaj ligu skratit, kedze sa turnaj odhoral. Co vy nato? Aj ked hlavne slovo maju sponzori ligy.
Ale to je len moj nazor. Navyse vtedy to bolo preto, ze turnaj vobec nezaradili a nehral sa. Teraz je ale iny problem, turnaj sa odohral. To znamena, ze peniaze urcene na turnaj, maju svojich majitelov, teda ked to uz odohrali, maju nane narok a bolo by nefer im ich brat, co si myslim, ze sa nestane. Na druhej strane, mi ostatny sme pre chybu herne nemohli hrat, teda je fer, ked sa body nezapocitaju do celkoveho bodovania, alebo pridajte kazdemu po 1 bode, teda aj tim co hrali aj tim co nehrali, alebo nikomu a je to. Vlado pisal, ze sa to pocitat nebude, takze toto je asi bezpredmetne, ale turnaj sa odohral, tak je to teraz na vazkach, ci dat nahradny termin, alebo jednoducho o jeden turnaj ligu skratit, kedze sa turnaj odhoral. Co vy nato? Aj ked hlavne slovo maju sponzori ligy.
- svkice666
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
no dnes som sa rano regol na U***et, a ako teraz pozeram, zase je 43 ludi a podla vsetkeho je ten isty problem, ako v nedelu, zase budete utocit na tych, ktori sa zaregistrovali?, sorry, ja za to nemozem
- DEZINO
mate pravdu ze nechcem klesnut, ale je to skor tak, ze oni daju nahradny turnaj ked ja nebudem moct napr a mozno ma superi preskocia..toho sa skor bojim:-P
ale tak som za rovny boj
ale tak som za rovny boj
- puncel
- Poďakoval/li: 14 krát/12 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.