Omaha SnG
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Omaha SnG
hravate niekto? ak hej, tak s akou strukturou ITM, resp. kolko seats? mate nejake tipy na basic strategy guides?
zacal som hravat 5seat super turbo na U***et $2.5 (1. a 2. ITM) na odreagovanie sa od NLHE a zatial ma to celkom bavi a hlavne hraci +- hraju len svoje karty a aj to este dost zle, takze by som sa rad trosku aj v tejto oblasti pokru vzdelal
zacal som hravat 5seat super turbo na U***et $2.5 (1. a 2. ITM) na odreagovanie sa od NLHE a zatial ma to celkom bavi a hlavne hraci +- hraju len svoje karty a aj to este dost zle, takze by som sa rad trosku aj v tejto oblasti pokru vzdelal
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Re: Omaha SnG
-velmi pozitivna vec konik,asi si si precital clanok o buducnosti pokru ,s takouto myslienkou uz aj ja dlhsie koketujem
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
tak vidim ze nie som jediny kto zacina trochu poskulovat aj po omahe :-)
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
petardo vam snad da neajky coaching
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:petardo vam snad da neajky coaching
+1
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
vymyslate blbosti , ked neviete jedno , nepojde vam ani druhe => budete hrat potom este horsie aj to prve
Mne sa ta omaha vobec nelubi, ked pozeram alliny nejakych ruk na flope velkych hracov , vzdy to je coinflip - to co je za poker.
Mne sa ta omaha vobec nelubi, ked pozeram alliny nejakych ruk na flope velkych hracov , vzdy to je coinflip - to co je za poker.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
este taka drobnost..chvilku som googlil ci existuje nejaka site ako Sharkscope co trackuje herne v Prima network a nejak nic neviem najst..inac zaujimave, ze na Sharkscope je 300 herni a z toho 2/3 su mensie ako U***et, ale tak Prima ma asi ban alebo co..
mam sice spravenu peknu excelovsku tabulecku na profit a ROI, ale..
btw. zhruba kolko SnGciek ukaze realne ROI? 500? 1000? 5000?
mam sice spravenu peknu excelovsku tabulecku na profit a ROI, ale..
btw. zhruba kolko SnGciek ukaze realne ROI? 500? 1000? 5000?
-
no teoreticky cim vacsia vzorka tym mensia by mala byt odchylka od toho spravneho cisla- v podstate limita?neviem, je rano a vymyslam si..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
buschle napísal:vymyslate blbosti , ked neviete jedno , nepojde vam ani druhe => budete hrat potom este horsie aj to prve
Ake "ked neviete jedno"? Su tu hraci, ktori na NL vo svojich limitoch zarabaju. Znamena "vediet", ked mas winrate 5 bb/100+ na NL600? Ak hrac venoval cas studiom NL a zaraba, tak pri studiu PLO bude na podobnom limite zarabat po case tiez, kedze ta uroven tam lepsia nie je.
Co sa coinflipu tyka - ked pozeras hru dobrych hracov, tak sa tam dostavaju casto do situacii, kedy ten rozdiel v equity je maly v porovnani s NL. Dolezite vsak je, ze hraci na nizsich limitoch su zli a platia, aj ked su na tom podstatne horsie .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
buschle napísal:vymyslate blbosti , ked neviete jedno , nepojde vam ani druhe => budete hrat potom este horsie aj to prve
buschle nemaj kramy..Omaha sng a NLHE CG vela spolocneho nemaju a nevidim najmensi dovod nezaujimat sa o nieco co chcem
pisal som niekde "podte vsetci zarabat na Omahe sng's a kaslite na trapne NLHE CG?"
easy man..
-
Počet príspevkov: 20 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Ostatné varianty pokru (okrem texas holdem)
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.