Neferovy SW

Diskusia k herni Party poker

Neferovy SW

Odoslaťod Cardinalle 15 Apr 2008 00:23

Zvycajne sa neregistrujem do diskusii, ale teraz som to urobil, aby som napisal o Pa***Poker herni. Vyskusal som ju, za mesiac zarobil asi 300$, ale koncim. Tomu softwaru absolutne neverim!!

Videl som viacero cudnych hier, aj tu su spominane hry ako AA vs. Q3 a ku Q pride postupka. Mne sa to ale stalo neskutocne casto. Vrchol boli AA mojho kolegu, proti 22, a flop A22. 500$ v tahu. Zaslal som im velmi dlhy email, mam mnoho zaznamov hier, ktore boli priam zazracne, nebudem ich sem davat. "Zazraky" sa na PP deju az nezvycajne casto.

Na zaver mala uvaha o BadBeat Jackpote (BBJ) na PP - BBJ je udeleny vtedy, ked hrac so stvoricou (minimalne osmickovou, teda 4 osmicky na ruke!!) prehra s este vyssou kombinaciou. Podla pravdepodobnosti toto nastane priblizne (velmi zhruba) v jednom z MILIARDY pripadov. Podla velmi jednoducheho a mozno aj prehnaneho odhadu 20.000 stolov na PP, 100 hier za hodinu a 24 hodin denne, je to ca 48 milionov hier denne. A napriek tomu jackpot padne asi tak kazdy druhy den!!! Som programator, a moje kredo je - neverim statistike, ktoru som sam nezmanipuloval. Takze hoci sa pysia tym, ze maju licencovany nahodny generator, a ja im aj verim, ze ho maju a dokonca aj pouzivaju, tak som presvedceny, ze to, co tento generator vypluje, este dalej "spracuju" podla situacie na stole. PP je herna zazrakov. Neverim jej, cash out, uninstall.
Cardinalle

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Neferovy SW

Odoslaťod hulmazas2 15 Apr 2008 07:02

Pozri si nejake live poker videa a uvidis, ze taketo nieco vedia namiesat aj zivi dealeri. Vravis 48 milionov ruk denne...prosim ta ved to sa musi hemzit bad beatmi...ja v tejto herni nehravam. Dajme tomu, ze bad beat je, ked prehras ako favorit 9:1. Cize sanza, ze to niekomu pride je jedna hra z desiatich. Pri milion hrach je to 900 000:100 000. Pri 48 milonov hier denne je to 43 200 000:4 800 00. To znamena 4 800 000 bad beatov denne. Keby si favorit 99:1 tak stale to mas 480 000 bad beatov denne.
hulmazas2

Založený: Jan 2008

Re: Re: Neferovy SW

Odoslaťod hulmazas2 15 Apr 2008 07:05

Cize 480 000 bad beatov denne na 20 000 stoloch. To nam vychadza 24 bad beatov na jeden stol za 24 hodin. Cize raz za hodinu sa statisticky vyskytne hra, kedy vyhra hrac s pravdepodobnostou na vyhru 1%.
hulmazas2

asi tak

Odoslaťod chipfeeder 15 Apr 2008 08:12

ako pise hulmazas, poker niekedy jednoducho chytnes aj pri zivej hre.

podla mna softy podla asituacie na stole nic nespracovavaju, ale vytvaraju take podmenky, aby castejsie vyhravali aj slabsi hraci. tie nahodne generatory nebudu celkom nahodne a na stol sa dostanu castejsie postupky a flushe, ako by to bolo pri uplne nahodnom rozdavani.

takze ten hulmazasov pomer 9:1 umelymi zasahmi pozmenia na 8:1, ale zeby zvyhodnovali konkretneho hraca podla situacie na jednotlivom stole, to si nemyslim. aj ked to samozrejme teoreticky ide.
chipfeeder

Založený: Dec 2007

Re: asi tak

Odoslaťod hulmazas2 15 Apr 2008 08:36

Tam sa ani nemusi nic upravovat...pri pomere 99:1 (cize ak som favorit 99:1) co je fakt neskutocne percento a skor nahoda ako stastie, sa bad beat vyskytne 1 krat za hodinu, co je dostacujuce. Cize ked si favorit 80:20 co vacsinou davate do pokrovych partii, tak je to 20x castejsie vyskytnutie sa bad beatu. Ak berieme do uvahy taky pocet stolov, tolko ruk za hodinu atd.
hulmazas2

Re: Re: asi tak

Odoslaťod hulmazas2 15 Apr 2008 08:39

S AA na ruke si proti jedenemu, ci dvom hracom 80% favorit, proti 8 hracom uz len 30%. Takze ak hras na loose stole s caling stations tak je samosrejme ze prehras na badbeatoch vela krat, ale vela krat aj vahras velke poty. Poker nie je len o dobrej kombinacii. Je to o tom vediet prisposobit svoju strategiu ci uz stolu, alebo konkretnemu hracovi. Proti tight hracovy musim zahrat AA inak ako proti loose hracovi...
hulmazas2

hulic

Odoslaťod chipfeeder 15 Apr 2008 10:07

nerozumieme si. ja viem, ze sa badbeaty vyskytnu pri milionoch hier , aj ked si favorit 99:1. statisticky jedna hra zo 100. ale ked zacnes generovat karty na stol tak, aby sa tam dostavali vo zvysenej miere str8drawy a flushdrawy, tak bude slabsi super statisticky vyhravat nie jednu hru zo 100 ale 3.

herniam ide o celkovu statistiku a nie o nejakeho jednotlivca, ktory si namysla, ze sa prave na nom odbavuju badbeatmi.

toto je pre hernu jednoduchy a ucinny sposob, ako zvysovat vlastne zisky. a hadam si netreba robit iluzie o tom, ze herne su stelesnenim mravnej cistoty a ze by k takymto nastrojom nesiahli :)

a okrem ineho niekde som uz cital, ze nejaky manik vyhodnocoval statistiky rozdavania kariet a od nahodnych javov sa to dost vzdialovalo
chipfeeder

ale na druhej strane

Odoslaťod chipfeeder 15 Apr 2008 10:09

pri takejto manipulacii tie vychodzie podmienky by boli rovnake a dobri hraci sa im mozu prisposobit :)

cize hrat ako fishky :)
chipfeeder

Re: hulic

Odoslaťod hulmazas2 15 Apr 2008 10:16

Neviem, mozno mas pravdu. Ale pokial sa nedokaze, ze herne nepriamo manipuluju, tak tomu JA osobne nebudem verit. Mozno som naivny, viem, ale ak aj mas pravdu, tzak ti to nepomoze. Ja osobne si myslim, ze tento sposob generovania je vysoko kontrolovany a to viacstranovo. Tak isto ako zrebovanie spotky, ci KENA. A myslim si, ze hernam by sa neoplatilo co i len minimalne riskovat s tym, ze ked ich odhalia, tak koncia.
hulmazas2

Re: Re: hulic

Odoslaťod chipfeeder 15 Apr 2008 10:29

je to tazke odhalit. lebo sa este stale mozu vyhovorit na statisticku odchylku. ale aj maly posun statistiky o 2-3 percenta znamena pre hernu radikalne navysenie ziskov. to akokeby si napriklad na ruletu pridala herna este jednu 0. pravdepodobnost vyhry hracov rulety by sa az tak radikalne neovplyvnila, ale herna by si tym zisky zdvojnasobila.
chipfeeder

Ďalšia

Naspäť na Party poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!