Par otazok...
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Par otazok...
Priklad: Prvy hrac ma ruku 7A, druhy hrac ma ruku 7K, spolocne karty: 568910, takze obidvaja maju postupku, je split pot, alebo vyhrava hrac A. ktory ma vyssieho kickera A ? Druhy pripad, prvy hrac ma 79 na ruke, druhy ma napr. 75, a karty spolocne pridu 72A410, teda obidvaja maju rovnaky par, rata sa ako kicker to Acko co je spolocne, teda je split, alebo vyhra hrac A. lebo ma 9 kickera ? Teda ci sa rata z ruky, alebo zo vsetkych kariet. A este do tretice, rata sa Eso do postupky ako jednotka ? Napr: 2345A, je to postupka regulerna ?
- all-in
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Par otazok...
all-in napísal:Priklad: Prvy hrac ma ruku 7A, druhy hrac ma ruku 7K, spolocne karty: 568910, takze obidvaja maju postupku, je split pot, alebo vyhrava hrac A. ktory ma vyssieho kickera A ?
Vzdy sa vytvara najlepsia mozna kombinacia 5 kariet, v tomto konkretnom priklade maju obaja postupku 6 7 8 9 T, ostatne karty nie su dolezite (teda ak niekto z nich nema farbu).
all-in napísal:Druhy pripad, prvy hrac ma 79 na ruke, druhy ma napr. 75, a karty spolocne pridu 72A410, teda obidvaja maju rovnaky par, rata sa ako kicker to Acko co je spolocne, teda je split, alebo vyhra hrac A. lebo ma 9 kickera ? Teda ci sa rata z ruky, alebo zo vsetkych kariet.
zasa si zoberieme najlepsiu kombinaciu 5 kariet, hrac1: 7 7 A T 9, durhy hrac 7 7 A T 5, to znamena ze ak hrac 2 nema farbu vyhrava hrac 1.
all-in napísal:A este do tretice, rata sa Eso do postupky ako jednotka ? Napr: 2345A, je to postupka regulerna ?
Ano, A 2 3 4 5 je normalna postupka
EDIT: T = 10, pre lepsiu citatelnost sa desina zapisuje ako T
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Par otazok...
Hej hej, doslo mi ze je to 10. Diky
- all-in
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 3 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 30 hostí.