ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
jedna hra zo vcera>
Na UTG otvaram JJ standart 4bb
dostanem call iba od SB, reg 21/17/3 rozumne rozdelena agresivita na vsetkych streets, sme obaja okolo 110 BB deep
pot=9BB
flop
10 9 5 ddx
SB check, ja bet 6BB, SB reraise na 20BB, ja call
pot 49BB
turn 6x
SB bet 28BB
Co robite v tychto situaciach ?
Nemam Jd, co trochu pridava sanci ze ma combodraw na druhu strane, regovia OOP proti UTG raisu podla mna prilis casto
necalluju suited connectors/gap connectors alebo rozne Axs najma ked to nieje multiway pot, skor iba pocket pary.
Na UTG otvaram JJ standart 4bb
dostanem call iba od SB, reg 21/17/3 rozumne rozdelena agresivita na vsetkych streets, sme obaja okolo 110 BB deep
pot=9BB
flop
10 9 5 ddx
SB check, ja bet 6BB, SB reraise na 20BB, ja call
pot 49BB
turn 6x
SB bet 28BB
Co robite v tychto situaciach ?
Nemam Jd, co trochu pridava sanci ze ma combodraw na druhu strane, regovia OOP proti UTG raisu podla mna prilis casto
necalluju suited connectors/gap connectors alebo rozne Axs najma ked to nieje multiway pot, skor iba pocket pary.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
a z akym umyslom callujes jeho RR na flope?
ten turn bet mi pripada podozrivo maly/comitujuci akoby si ta chcel predpripravit na river push takze pre mna je to fold tu nebudes dost casto popredu.
ten turn bet mi pripada podozrivo maly/comitujuci akoby si ta chcel predpripravit na river push takze pre mna je to fold tu nebudes dost casto popredu.
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No s takym umyslom ze mam poziciu a uvidim co spravi na turne kde mu to na dalsi bet foldnem. Moze casto robit move a mysliet si ze mam dve over karty a flop ma netrafil. Ak ho dorovnam tak dalej barrelovat nebude s airom/marginalnou rukou.
- ferkan
v tom pripade si si sam odpovedal
-
macccho - Príspevky: 180
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ufff dlhe mesiace odriekanie vsetkych bonusov s tym ze idem po tom najvacsom $4k sa dnes naplnili...
Konto dosiahlo 250 000 FPP a tak sa mozem pustit uz len do jeho clearnutia ktore bude trvat asi dalsie 2 mesiace
Dear ferkan82,
Thank you for your order from our VIP Store. This confirms that you have ordered
the following:
250,000 FPPs
VIP
Your VIP Reward Bonus has been credited to your account. Pending bonus status
may be checked in your Cashier with the 'Check My Bonus Status' button. Only one
bonus may be completed at a time. To complete this bonus you must earn 28,000
VPPs in less than 90 days.
If you have any questions please email us at "P****Stars Support"
<support@P****Stars.com>
Best Regards,
The P****Stars Cashier
You can find additional information at our FAQ webpage
http://www.P****Stars.com/vip/faq/
btw som zvedavy na ten doomswitch ktory prichadza vzdy pri clearovani aky bude pri tomto bonuse
Konto dosiahlo 250 000 FPP a tak sa mozem pustit uz len do jeho clearnutia ktore bude trvat asi dalsie 2 mesiace
Dear ferkan82,
Thank you for your order from our VIP Store. This confirms that you have ordered
the following:
250,000 FPPs
VIP
Your VIP Reward Bonus has been credited to your account. Pending bonus status
may be checked in your Cashier with the 'Check My Bonus Status' button. Only one
bonus may be completed at a time. To complete this bonus you must earn 28,000
VPPs in less than 90 days.
If you have any questions please email us at "P****Stars Support"
<support@P****Stars.com>
Best Regards,
The P****Stars Cashier
You can find additional information at our FAQ webpage
http://www.P****Stars.com/vip/faq/
btw som zvedavy na ten doomswitch ktory prichadza vzdy pri clearovani aky bude pri tomto bonuse
- ferkan
Pekne telátko
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tak dnes som sice s klokanom prehral rano 10$ v omaha heads upe ale vyhral som nieco dolezitejsie a.k.a. virtualneho lucky klokana - ku mne sa prestahoval ako vidiet zo session ktora nasledovala
- ferkan
tuke je jasny maskot, ked sa ti proti nemu nedari tak v regular game vyhras vsetko co sa da a naopak ked proti nemu chytis heater tak by si nemal 6max ani hrat radsej
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Prosím si svoje tantiémy za odovzdaný luck, môj nick na PS poznáš a uspokojím sa s chrabrnými 20%tami
Edit: To si hral koľko stolov prosím pekne, že ti 860 rúk trvalo 2 hodiny a 50 minút?
Edit: To si hral koľko stolov prosím pekne, že ti 860 rúk trvalo 2 hodiny a 50 minút?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
TuKE napísal:Edit: To si hral koľko stolov prosím pekne, že ti 860 rúk trvalo 2 hodiny a 50 minút?
..ked 2.5h je 2 hodiny a 50 minut, tak kolko je potom 2.8h ?
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.