Zaujimava situacia.
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Zaujimava situacia.
Ako by ste rozhodli?
Prave tuto otazku polozili niekolkym turnajovym riaditelom.
Pri NL HM turnaji raisuje hrac z UTG,dalsi traja zlozia a hrac na MP ide all in,vsetci ostatni zlozia a akcia sa vracia k povodnemu raiserovi.Tento po dlhom rozmyslani dorovnava,a hrac na MP ktory je all in vstava od stola a dealer urobi chybu a zoberie jeho karty a da ich k ostatnym 14-tim do muck-u.
Prave tuto otazku polozili niekolkym turnajovym riaditelom.
Pri NL HM turnaji raisuje hrac z UTG,dalsi traja zlozia a hrac na MP ide all in,vsetci ostatni zlozia a akcia sa vracia k povodnemu raiserovi.Tento po dlhom rozmyslani dorovnava,a hrac na MP ktory je all in vstava od stola a dealer urobi chybu a zoberie jeho karty a da ich k ostatnym 14-tim do muck-u.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Zaujimava situacia.
MUCK
- karty musi otocit a pak muze chodit, kde chce
- karty musi otocit a pak muze chodit, kde chce
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
hmmm....ja som pocul ze praveze nesmies vstat od stola. Ze to je fold.
Takze neviem ci dealer spravil chybu. Pri turnaji v redute toho clovek pocuje vela a toto bolo jedna z príhod pokrových z rakúska.
Takze neviem ci dealer spravil chybu. Pri turnaji v redute toho clovek pocuje vela a toto bolo jedna z príhod pokrových z rakúska.
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
ked vstanes od stola je to fold...ale ak dá hráč allin v žiadnom pripade nemožeš mucknut jeho karty aj ked odisiel od stola...jedine ak je to mrtvy stack ostane mu na posledny BB alebo SB tak beries karty do mucku a je sit open
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
ako kde ,v USA je to tak ,že na WPT,WSOP možeš vstať od stola aj keď si AI , v európe to asi povolené nie je ,čo som videl viedá z WPT,WSOP tak tam v pohode vstali od stola ale na EPT-čku som to nevidel
- RunAway
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Tiez myslim ze je to fold, ale ked si predstavim ze zacvakam 5500 eciek, stravim tam 3 dni a potom sa mi toto stane tesne pred peniazmi...asi by som nieco nepekne zreval
- TexasHoldi
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.