Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
Tak dnes som sa vratil z Prahy,kde som bol hlavne na futbale a aj na live turnaji.
Fantasticke vitaztvo nasich sme poriadne oslavili v jednej kubanskej krcme(http://www.labdelm.cz/index.php?pid=26),kde sme vypili niekolko vedier ich napoja CUBA LIBRE,co nie je nic ine ako kubansky rum s kolou a aj rovnako z toho boli hlava,ba povedal by som,ze este viac,kedze jeden drink tam stal asi 150 czk.
Na druhy den sme boli na Hradcanoch a vecer,ze si dame oddych od alkoholu sme navstivili jednu z najlepsich restik v Prahe(http://ambiente-restaurants-group.trade.cz/).
Ale vysledok to malo taky,ze som sa tam prezral ako svina a bolo mi este horsie ako po rume.
V piatok sme boli na Karlstejne a vecer v typicky ceskej hospode,kde som si dal par piv a skoncili sme zasa rano o 6tej....
V sobotu bol turnaj a moja priprava nan bola ozaj vzorova......
Ale co uz,inak bol to deepstack,10k zetonov,polhodinove blindy,83 hracov,10 platenych.
Bolo vypisane bounty na par osobnosti a mne sa podarilo vyradit nejakeho majstra sveta v kickboxe.
Stale som mal stack minimalne 2x average a hral som sa na table captaina.
Nakoniec som skoncil na 13 mieste,ked som v zavere prehral asi dva flipy s xpacim a nakoniec som dorovnal push s 88(mal som 3 bb,co vsak nebolo az take zle),super-neskorsi vitaz-ako inak Slovak mal A9 a po 3 nizkych srdciach na flope som tusil,ze to neustojim a srdce na river ma poslalo domov.
Zamenil som 2k na cg,a v 1.hre Vietnamec bet 500,5 ti call a ja na late 33,reku dam call,aspon budem skor prec,ale na flop prisiel set a ja som vyhral asi 7k pot.Potom som hral este asi 2 hodiny,ale moc ma to nebavilo,tak som siel za kamosmi do nejakeho baru,kde sme zasa pobudli az do 5tej rana....
Teraz potrebujem aspon tyzden na zotavenie sa....
Inak pokerportalu sme hanbu neurobili,1zart1 skoncil 10ty,xpaci tusim 8my a aj riki69 sa drzal ako obvykle celkom dobre.
Fantasticke vitaztvo nasich sme poriadne oslavili v jednej kubanskej krcme(http://www.labdelm.cz/index.php?pid=26),kde sme vypili niekolko vedier ich napoja CUBA LIBRE,co nie je nic ine ako kubansky rum s kolou a aj rovnako z toho boli hlava,ba povedal by som,ze este viac,kedze jeden drink tam stal asi 150 czk.
Na druhy den sme boli na Hradcanoch a vecer,ze si dame oddych od alkoholu sme navstivili jednu z najlepsich restik v Prahe(http://ambiente-restaurants-group.trade.cz/).
Ale vysledok to malo taky,ze som sa tam prezral ako svina a bolo mi este horsie ako po rume.
V piatok sme boli na Karlstejne a vecer v typicky ceskej hospode,kde som si dal par piv a skoncili sme zasa rano o 6tej....
V sobotu bol turnaj a moja priprava nan bola ozaj vzorova......
Ale co uz,inak bol to deepstack,10k zetonov,polhodinove blindy,83 hracov,10 platenych.
Bolo vypisane bounty na par osobnosti a mne sa podarilo vyradit nejakeho majstra sveta v kickboxe.
Stale som mal stack minimalne 2x average a hral som sa na table captaina.
Nakoniec som skoncil na 13 mieste,ked som v zavere prehral asi dva flipy s xpacim a nakoniec som dorovnal push s 88(mal som 3 bb,co vsak nebolo az take zle),super-neskorsi vitaz-ako inak Slovak mal A9 a po 3 nizkych srdciach na flope som tusil,ze to neustojim a srdce na river ma poslalo domov.
Zamenil som 2k na cg,a v 1.hre Vietnamec bet 500,5 ti call a ja na late 33,reku dam call,aspon budem skor prec,ale na flop prisiel set a ja som vyhral asi 7k pot.Potom som hral este asi 2 hodiny,ale moc ma to nebavilo,tak som siel za kamosmi do nejakeho baru,kde sme zasa pobudli az do 5tej rana....
Teraz potrebujem aspon tyzden na zotavenie sa....
Inak pokerportalu sme hanbu neurobili,1zart1 skoncil 10ty,xpaci tusim 8my a aj riki69 sa drzal ako obvykle celkom dobre.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:Bolo vypisane bounty na par osobnosti a mne sa podarilo vyradit nejakeho majstra sveta v kickboxe.
Haha to je dobre este ze ste hrali poker...
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
-ten boxer bol funny,robil srandicky,ja sa ho pytam,ci ho mozem vyradit a on,ze je zlej len pri cg,po hre mi povedal,ze ma caka vonku,tak mu vravim,nech sa ide poriadne rozcvicit
-inak tento tyzden sme vyhrali nad cechmi vo futbale,2x v hokeji a aj ten turnaj napriek velkej prevahe cechov vyhral slovacisko,tak nevidim dovod preco by som nemohol skolit nejakeho ceskeho kickboxerika
-inak tento tyzden sme vyhrali nad cechmi vo futbale,2x v hokeji a aj ten turnaj napriek velkej prevahe cechov vyhral slovacisko,tak nevidim dovod preco by som nemohol skolit nejakeho ceskeho kickboxerika
-
Cesky kickboxerik... predpokladam ze sa bavime o tomto:
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Hehe, áno je to on, ale dnes už nemá také svaly . Palo, čo si za neho nakoniec dostal? Ja som tam včera prehral flip AK vs. QQ, keď mne nič nedošlo a súperovi pre istotu ešte na turn dofičalo jedno Q. Ale pekný turnaj, nabudúce to musím asi vyhrať .
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tu je link na videoreport:
http://www.pokerzive.cz/turnaje/videore ... 50-000-kc/
-ja som v oranzovej polokoseli,v minute 1.22,inak za toho boxera som dostal nejake reklamne veci a hral som na stole dost dlho s dvomi profikmi,hlavne ten Striz hral fakt dobre
http://www.pokerzive.cz/turnaje/videore ... 50-000-kc/
-ja som v oranzovej polokoseli,v minute 1.22,inak za toho boxera som dostal nejake reklamne veci a hral som na stole dost dlho s dvomi profikmi,hlavne ten Striz hral fakt dobre
-
-omfg,prave som bol krocik od najvacsej vyhry v mojej kariere,podarilo sa mi vyhrat 4 20 $ jackpot sng po sebe a v 5 tom som v HU pushol s AK a dorovnal ma A9 a 4 srdcia ma pochovali.........
-ak by sa mi podarilo vyhrat tento a potom este 1 bolo by to 35.000 $
-
rebro napísal:sick
-haha,v 6 tom turnaji som este mohol ziskat cenu utechy-300 $,ak by som skoncil prvy alebo druhy a hned v prvej hre som dorovnal raise s 99,flop prisiel xx9,dostali sme sa do all inu,super mal TT a na river T....
-sun is rigged
-
palo1973 napísal:-omfg,prave som bol krocik od najvacsej vyhry v mojej kariere,podarilo sa mi vyhrat 4 20 $ jackpot sng po sebe a v 5 tom som v HU pushol s AK a dorovnal ma A9 a 4 srdcia ma pochovali.........
kua pekne hnusna smola
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.