Čo si obliecť na live turnaj?

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Čo si obliecť na live turnaj?

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Čo si obliecť na live turnaj?

Zdalo by sa, že s touto otázkou sa viac zaoberajú ženy, avšak pri živom pokri je \"table image\" dôležitou súčasťou hry a práve voľba oblečenia je jednou z jeho súčastí, hlavne na začiatku turnaja, keď ešte ostatní hráči nemajú dostatok informácií o našej hre môžu podľa oblečenia vyvodiť isté závery.Je možné, že je niekto zvyknutý hrávať online poker v teplákach, alebo dokonca v pyžame, avšak na živom turnaji by to zrejme nebolo vhodné, dokonca je otázne či by nás vôbec do kasína pustili.Existuje niekoľko typov oblečenia, ktoré by sme mohli zvoliť a ktoré používajú aj pokroví profesionáli.1. Casual-TypNajviac hráčov ako napr. Phil Ivey, Peter Eastgate uprednostňuje práve tento typ oblečenia, ktorý často tvorí šiltovka, tričko a rifle. Tento štýl je ťažko čitateľný, hlavne preto, že je veľmi rozšírený. Je obľúbený u mladých hráčov a aj u hráčov prichádzajúcich z online scény.2. Bling-Bling TypTypickým predstaviteľom tohto bláznivého štýlu je napríklad Scotty Nguyen. Je to pravý showman, ktorého málokedy stretneme za stolom s menej ako 3 kg zlata na krku. Jeho predstavitelia hrajú obvykle o niečo looser a sú aj pomerne agresívni.3. Western-TypTento štýl uprednostňujú najmä predstavitelia takzvanej \"starej školy\", medzi najznámejších patrí žijúca pokrová legenda...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Čo si obliecť na live turnaj?

Odoslaťod 7castle 06 Apr 2009 18:25

Ja hlavne nechapem ako moze ist niekto na live turnaj obleceny ako sedlak :lol2:
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod WolfiKxx 06 Apr 2009 18:36

ako ten typek co chytil royala proti quads :D
ten bol stylovo obleceny :lol3:
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Odoslaťod Kvitar 06 Apr 2009 18:41

podla mna oblecenie nema nejaky vplyv na read , si neviem predstavit ze by som foldoval podla toho kto ma koselu a kto nie...tiez si myslim ze obliekanie triciek z herne je v pohode,niektore su fakt pekne spravene takzo ok imo ,samozrejme vynimkou su velke turnaje trebars EPT tam sa hrat na sponzorovaneho by bolo dost trapne :D
Kvitar

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 06 Apr 2009 18:42

-ja som bol raz v KE,bolo sice teplo,ale polka hracov mala tielka,kratasy a fliplopy,myslim,ze minimum by malo byt rifle a tricko
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod mysak 06 Apr 2009 18:42

7castle napísal:Ja hlavne nechapem ako moze ist niekto na live turnaj obleceny ako sedlak :lol2:

http://www.youtube.com/watch?v=bypz9Se3CdQ

http://www.youtube.com/watch?v=khkMwnWau1w

:lol2:
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod WolfiKxx 06 Apr 2009 18:49

inac nevie niekto ako bola zahrana ta partia Royal a Quads PF na flope na trune... ?
Obrázok používateľa
WolfiKxx

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 165 krát/42 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!