druhy par na turne OOP

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

druhy par na turne OOP

Odoslaťod yegon 06 Apr 2009 19:54

vsimol som si ze dost casto OOP v situacii kedy trafim TP na flope a na turne pride overcard sa snazim dostat k showdownu cez c/c lajnu (nie preto lebo by som sa bal ze ho super trafil ale skor preto lebo sa obavam ze hlavne na suchsich boardoch inak neziskam dalsiu value lebo to bude pre supera scarecard) - iste moze to byt dobre proti agresivnym floatujucim superom, je dost problem potom ale sa rozhodnut co spravit ked betnu aj river - hlavne ak nas par je strednej velkosti a ak floatuju tak casto s broadway kartami

rozmyslam ako tuto situaciu riesit - co by mala byt moja default play a na zaklade coho by som ju mal menit

je dobry napad pokusit sa dostat ak nemam poznamku o superovych tendenciach do showdownu a poznacit si s cim a ako hral? hlavne ak udrie 2 barrely ako bluff tak by to mohla byt dost cenna informacia

sem tam sa stretnem s niecim ako v tejto hande, nechapem superov bet - kvoli pot odds ho myslim nemozem dorovnat, predpokladam ze moze mat flopnuty set ale preco by s nim betoval tak ze ho nemam s cim dorovnat hlavne ked moja ruka vyzera presne taka aka je - slaba made hand?

akym sposobom riesite tuto situaciu a ako sa prisposobujete superom?

co tato konkretna ruka? dalo sa nieco spravit inak alebo je to bez readu na turne ok? Prisposobite na zaklade tohto co sa udialo svoju hru tomuto superovi? Ak ano ako?

super je 20/16/2.4 std TAG nemam nanho ziadne poznamky

SB: $400.00
BB: $574.15
Hero (CO): $425.10
BTN: $412.00

Pre Flop: ($6.00) Hero is CO with T :heart: 8 :heart:
Hero raises to $12, BTN calls $12, 2 folds

Flop: ($30.00) 4 :spade: 8 :diamond: 3 :club: (2 players)
Hero bets $20.00, BTN calls $20

Turn: ($70.00) J :club: (2 players)
Hero checks, BTN bets $44.00, Hero calls $44

River: ($158.00) 9 :diamond: (2 players)
Hero checks, BTN bets $336.00, Hero folds

Final Pot: $158.00
BTN wins $156.00
(Rake: $2.00)

ak mate HH s podobnymi situaciami sem s nimi
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Re: druhy par na turne OOP

Odoslaťod hulmazas2 06 Apr 2009 21:00

Toto podla mna bez readu nemozes dorovnat...to je ciste hadzanie mince. A info ti je podla mna na nic, lebo proti tebe to uz neurobi, lebo bude vediet, ze vies.
Inak ja osobne tiez robim takyto push s nuts, ale pravda je, ze vacsinou proti vyskam na A boarde, kde si myslim, ze to eso trafil, ale pravda je aj to, ze hram 20 krat nizsi limit :x
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 07 Apr 2009 08:30

uz sa mi vela krat stalo ze toto niekto spravil ako bluff - so setom sa to dorovnava celkom prijemne :)

ale skor ma zaujima ta situacia na turne
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod keso26 07 Apr 2009 08:52

tieto situacie defaultne hram rovnako ako si pisal. Cize bez readu ch/c turn aj river a pokusit sa o lacny SD + ziskat info.

neviem, ale to ze je to std TAG este neznamena ze je to tak rozmyslajuci std TAG ako si Ty. Podla mna ak toto spravil s nuts, tak zle zhodnotil proti komu hra a mohol to skusit riesit tak ako to riesil a teda ze bud nieco mas 2pary+ a tazko sa ti bude skladat alebo nemas nic a tym padom nezaplatis ani maly bet. Urcite good lay-down imo. Na druhu stranu spravit touto cestou s QT postupku je celkom malo pravdepodobne, nie ?..floatuje na flope s overcards, donkuje na turne s insideom a pushuje na river s nuts ?..hm. Ak teda ten push z jeho strany nebol missclick - mozno pouziva hot keys a pomylil si 2/3 s AI :)

nenapada mi nic, ako inak by sa tu dalo zahrat. Myslim, ze v tomto pripade je to good play. Toto nemoze byt call, pretoze otazka je, bude std TAG takto bluffpushovat river tak casto (40% casu), aby sa Ti oplatilo dorovnat ?..to asi nie
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod MiloHaze 07 Apr 2009 09:29

Koľko máš na neho rúk? Aké môže mať on poznámky na Teba ? Ja by som to zahral inak. Pravdepodobne by som na flope betol pot, a na turne 3/4 potu, na RR fold. Bolo by to síce drahšie ako v Tvojom prípade, ale myslím, že by bola väčšia šanca vyhrať ten pot. Ste CO vs BTN, jeho range je široká, Tvoj cbet pravdepodobne dorovná vždy. Jeho AI sa nedá zmysluplne dorovnať. Aký bet by si dorovnal? 1/2 potu ?
MiloHaze

Založený: Aug 2008

Odoslaťod yegon 07 Apr 2009 22:51

mam nanho len dataminovane ruky ale je ich dost takze cisla maju svoju hodnotu, nehrali sme spolu aspon co sa pamatam takze by som pre neho mal byt tiez neznamy

s turnom som stale nerozhodny preto sa pytam na vase nazory

ak betnem tak ma tazko dorovna horsia ruka, bet sa mi skor paci ked nemam nic a potrebujem bluffovat. V tejto situacii mam bluffcatcher a teda ak super floatoval tak ho mozem nechat bluffnut. Problem je ze OOP ma moze pekne vyownovat na riveri. Hlavne ked nemam info ci bude betovat aj river ako bluff alebo len for value. Otazka je ci sa mi oplati za tuto info platit - totiz ked bude betovat for value tak zaplatim ale nic nezistim lebo ja sa primarne snazim zistit ci barrelluje ako bluff. Hmm je to zamotane.

bet na turne mi nepomoze castejsie vyhrat pot lebo ak som pripraveny dorovnat turn aj river bet tak vyhram zhruba v rovnakom pocte pripadov akurat check/callom ziskam dodatocnu value od bluffov

dalsi problem ktory vidim v tej ruke je suchost flopu - mozem bez readu a history predpokladat ze na takom flope ma bude super floatovat s overcards handou? lebo draws by tam TAG nemal mat vela a 55-77 nebude betovat. Na druhej strane od tych by som mohol ziskat este jeden maly bet na riveri ak turn prejde check/check

sakra naozaj je to dost zlozite :)

mate nejake handy s podobnou tematikou na ktorych by sme to mohli rozobrat?
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod MiloHaze 08 Apr 2009 12:33

Rozhodol si sa foldnut na river preto, lebo prišla 9, alebo preto, ze si nemal odds ? Snažím sa na to pozrieť z jeho pohľadu. Neviem, ale myslím si, že na takomto boarde on nepočítal s tým, že ho dorovnáš. Preto som sa pýtal, či má na Teba nejaké ruky. Ak si pri stole mal svoj normálny image, tak by si musel byť veľmi silný, aby si to mohol dorovnať. V podstate si ho, podľa mňa presvedčil, že nie si silný, lebo ak má on RR straight, tak mu ho ten set asi zaplatí. Foldol by si tu aj dva páry ? Včera som hral veľmi podobnú ruku, ešte sa mi zdá, že aj flop bol podobný, J high, a snažil som sa to hrať tak, ako som písal, v predchádzajúcom príspevku, lebo som si na to spomenul, tak ju večer nájdem a pozriem sa, ako to dopadlo. Mne sa zdá, že stack je moc veľa za túto info na hráča, s ktorým nemáš zatiaľ žiadnu históriu. Čísla ú síce fajn, ale poznámka je niekedy lepšia, v spotoch, ako je tento. Možno, ak sa s ním budeš stretávať častejšie, tak mu ten stack za to info zaplatíš :)
MiloHaze

Založený: Aug 2008

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!