rakeback
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
rakeback
Muze me nekdo vysvetlit jak se pocita rakeback?pocita se pouze z profitu ktery pro hernu vytvorim ja,nebo z celeho potu do ktereho prispeju?Dva hraci u stolu vytvori pot 20 dol. a z toho je rake pro hernu 1 dol.Mam narok na rakeback z 1 dol. nebo pouze z 0,5 dol.Da se nekde najit muj rake.Zajimaji me prevazne herny u microgaming.
Hraji prevazne 1-2 FL,kolem 10000 raked hands mesicne./raked hand-0.25 rake/.Jde nejak spocitat z raked hands napriklad 30%rakeback?
Predem vam dekuji za odpovedi.
Hraji prevazne 1-2 FL,kolem 10000 raked hands mesicne./raked hand-0.25 rake/.Jde nejak spocitat z raked hands napriklad 30%rakeback?
Predem vam dekuji za odpovedi.
- trdlo
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: rakeback
je niekolko sposobov ako sa to rata zalezi od herne
vacsinou sa to pocita z tebou zaplateneho rake a rake plati vzdy vitaz ruky takze staci ti spocitat rake ktory herna strhla v handach ktore si vyhral a mas to
z raked hands sa to vacsinou spocitat neda i ked su herne ktore ti vracaju pomernu cast rake zo vsetkych ruk aj tych ktore nevyhras - tam by sa to dalo
pokertracker aj holdemmanager ti vypisuju rake ktory si zaplatil - to je najjednoduchsi sposob ako zistit rake
vacsina rakebach stranok cez ktore sa registrujes na rakeback ma tiez nejake reporty kde si mozes pozriet kolko rake si uz za dany mesiac vygeneroval
vacsinou sa to pocita z tebou zaplateneho rake a rake plati vzdy vitaz ruky takze staci ti spocitat rake ktory herna strhla v handach ktore si vyhral a mas to
z raked hands sa to vacsinou spocitat neda i ked su herne ktore ti vracaju pomernu cast rake zo vsetkych ruk aj tych ktore nevyhras - tam by sa to dalo
pokertracker aj holdemmanager ti vypisuju rake ktory si zaplatil - to je najjednoduchsi sposob ako zistit rake
vacsina rakebach stranok cez ktore sa registrujes na rakeback ma tiez nejake reporty kde si mozes pozriet kolko rake si uz za dany mesiac vygeneroval
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Mohol by tu niekto vypisat stranky kde sa da ziskat rakeback aj s malym popisom ako to funguje a ktore stranky su najvyhodnejsie?
Da sa este nejako ziskat rakeback z herni v ktorych som registrovany?
-
petardo - Príspevky: 250
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
petardo napísal:Mohol by tu niekto vypisat stranky kde sa da ziskat rakeback aj s malym popisom ako to funguje a ktore stranky su najvyhodnejsie?
Vydrz do zajtra, velka vec sa chysta, uvidis
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:petardo napísal:Mohol by tu niekto vypisat stranky kde sa da ziskat rakeback aj s malym popisom ako to funguje a ktore stranky su najvyhodnejsie?
Haha Vlado, tak som zvedavy ci trafite hernu kde nemam ucet??? Ahlavne nech to nebude herna z velkej siete, ale nejaka nezavisla..aj ked ma ziadna nenapada...
Naposledy upravil 1zart1 dňa 12 Feb 2009 19:15, celkovo upravené 1 krát.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:Haha Vlado, tak som zvedavy ci trafite hernu kde nemam ucet???
- vlade
vlade napísal:petardo napísal:Mohol by tu niekto vypisat stranky kde sa da ziskat rakeback aj s malym popisom ako to funguje a ktore stranky su najvyhodnejsie?
Ale napiste to aj sem inak zabudnem alebo si to nevsimnem. Kua ja som zacal vyhravat a tie rake mi beru moje prachy a ja ich chcem naspat.
-
petardo - Príspevky: 250
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
rakeback.pokerspravy.sk a pokerportal.sk sa spojili, takze najlepsi rakeback najdes kde? Tu => Najlepši rakeback
- vlade
No tak uz potom vies ako to funguje . Prihlasis sa cez nejakeho "sprostredkovatela" do herne a zadas jeho kod, herna mu potom dava cast toho, co odvadzas ako rake a on Ti zase z toho co dostane nejaku tu sumu vrati. Kedy a ako casto to vracaju a taktiez sposoby platby su specificke pre tychto sprostredkovatelov a samotnych herni. Ked si vyberas, cez koho pojdes, je dobre si mrknut, ci Ta informuju o nahranom rake, maju dobry "VIP" program s turnajmi, rebrickami a najma, ci maju v ponuke hernu, ktora Ta zaujima.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Caute som zaciatocnik a chel som sprait na NOIQ ten bonus 50e. Ale po mesiaci hrai freerolov ma to nebavilo a vlozil som si prachy
ale len 7e na zaciatok. Pise mi ze teraz po nharati 100vip mozem dostat 10e. Ale som poprosil ceskoho supporta nech mi to prehodi na rakeback. Hram najnizsie limity a rake tam je 30percentny. Chem sa spytat ci sa mi to oplati alebo asi nie? Viem ze ten bonus by som urcite nespravil a ja osobne si myslim ze takto z toho vyzmykam aspon jeake euro. Co vy nato?
ale len 7e na zaciatok. Pise mi ze teraz po nharati 100vip mozem dostat 10e. Ale som poprosil ceskoho supporta nech mi to prehodi na rakeback. Hram najnizsie limity a rake tam je 30percentny. Chem sa spytat ci sa mi to oplati alebo asi nie? Viem ze ten bonus by som urcite nespravil a ja osobne si myslim ze takto z toho vyzmykam aspon jeake euro. Co vy nato?
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Počet príspevkov: 13 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.