Zablokovanie uctu / 2 ucty na jedno meno
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zablokovanie uctu / 2 ucty na jedno meno
Dobrý den!
Pred včerou som si otvoril ucet v tomto herni.Depositol som si 50$.Vcera mi pripisali na ucet,a ked som sa chcel prihlasit vypisali mi ze som bol docasne zablokovany lebo som si otvoril 2 ucty.Ten druhy som mal este minuly rok a ani som to vela nepouzival, zabudol som na to.
Ale teraz neviem co mam robit...ako sa to riesi?ma niekto s tym skusenosti??
PLS Pomozte mam tam 1000 Skk :((
Pred včerou som si otvoril ucet v tomto herni.Depositol som si 50$.Vcera mi pripisali na ucet,a ked som sa chcel prihlasit vypisali mi ze som bol docasne zablokovany lebo som si otvoril 2 ucty.Ten druhy som mal este minuly rok a ani som to vela nepouzival, zabudol som na to.
Ale teraz neviem co mam robit...ako sa to riesi?ma niekto s tym skusenosti??
PLS Pomozte mam tam 1000 Skk :((
- 666fej
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Zablokovanie
napis im na suppport,jeden ti zrusia,sa mi to stalo,ze som otvoril ucet v stavkovej party bet a uz som mal party poker,mohol som si vybrat,ktory si chcem nechat,o peniaze neprides
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Re: Re: Zablokovanie
Thank you for creating a new account with . Our records show that you already have a real money account and unfortunately you cannot have more than one account with at any one time.
Perhaps you may have forgotten about the older account, or you no longer wish to use it?
We would appreciate if you could let us know which account you would like to keep. You can either call us at the numbers mentioned below or send us an email.
Odpisal som im ze chcem ten druhy zrusit,potom odpisali :
We require to speak to you regarding your account. Please call us at your earliest convenience.
You can call us at the numbers mentioned below or reply back with a convenient time and we will call you.
Looking forward to hearing from you!
Pisal som ze neviem dobre po anglicky, a mozeme telefonovat bud po slovensky alebo po madarsky, ale zatial neodpisaly, ta neviem...ale ak sa to neda vyriesit tie cash chcem back na moj bankovy ucet :(
Perhaps you may have forgotten about the older account, or you no longer wish to use it?
We would appreciate if you could let us know which account you would like to keep. You can either call us at the numbers mentioned below or send us an email.
Odpisal som im ze chcem ten druhy zrusit,potom odpisali :
We require to speak to you regarding your account. Please call us at your earliest convenience.
You can call us at the numbers mentioned below or reply back with a convenient time and we will call you.
Looking forward to hearing from you!
Pisal som ze neviem dobre po anglicky, a mozeme telefonovat bud po slovensky alebo po madarsky, ale zatial neodpisaly, ta neviem...ale ak sa to neda vyriesit tie cash chcem back na moj bankovy ucet :(
- 666fej
Re: Re: Re: Zablokovanie
ani ja neviem dobre anglicky,ale myslim ze staci ked im napises" I want have new account,please,you can clear my first account",thank you,alebo nech ti to niekto prelozi,proste nech ti vymazu ten prvy,urcite poznas niekoho kto vie anglicky,my postarsi len pa rusky,
-
Asi to im staci nie?
Dear Pay-pro/party-poker support team,
Please can you help me what can I do to get my account back with my deposited 50$?
If its possible delete my former account and I want to use only this one (mister429) or
when its a problem, then how can I get my money back to my bank account?
Thank you for your help...
I am looking forward to hearing from you,
best wishes,
Martin Toth
Please can you help me what can I do to get my account back with my deposited 50$?
If its possible delete my former account and I want to use only this one (mister429) or
when its a problem, then how can I get my money back to my bank account?
Thank you for your help...
I am looking forward to hearing from you,
best wishes,
Martin Toth
- 666fej
Re: Asi to im staci nie?
jasne
-
Re: Party Poker
ahojte,
cital som tuto diskusiu (no, nie celu), a chcem sa poradit. Moj problem je, ze mam 2 Pa***Poker accounty - jeden som si zaregistroval dost davno (mozno pred rokom??), ale neodohral som ani 1 ruku - na ten acc som uplne zabudol.
Par tyzdnov uz mam vsak novy, uz aj s celkom hratelnym bankrollom pre NL25. Takze by som bol rad, keby ste mi poradili co by som mal spravit - lebo neviem, ci mlcat je najlepsi napad.
Kazdopadne bol by som velmi nerad, kebyze dojde k najhorsiemu - nerad by som prisiel o bankroll... aj villains tam su niekedy celkom prijemni
thx in advance
cital som tuto diskusiu (no, nie celu), a chcem sa poradit. Moj problem je, ze mam 2 Pa***Poker accounty - jeden som si zaregistroval dost davno (mozno pred rokom??), ale neodohral som ani 1 ruku - na ten acc som uplne zabudol.
Par tyzdnov uz mam vsak novy, uz aj s celkom hratelnym bankrollom pre NL25. Takze by som bol rad, keby ste mi poradili co by som mal spravit - lebo neviem, ci mlcat je najlepsi napad.
Kazdopadne bol by som velmi nerad, kebyze dojde k najhorsiemu - nerad by som prisiel o bankroll... aj villains tam su niekedy celkom prijemni
thx in advance
- johnaz.sk
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
V tom prvom mas aj osobne udaje?
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Ked sucasne nehras na oboch, tak by s tym nemal byt problem.. ale urcite im napis a vysvetli im to, ked si nijak nepodvadzal tak akurat ten neaktivny ucet zavru... urcite je to lepsie ako mlcat a cakat, kym na to pridu
Ja som s nimi mal trochu iny problem; bol som si isty ze som si tiez zalozil dva ucty, ale oni ma stale presviedcali ze mam iba jeden... zvlastne
Ja som s nimi mal trochu iny problem; bol som si isty ze som si tiez zalozil dva ucty, ale oni ma stale presviedcali ze mam iba jeden... zvlastne
-
eMPe3k - Príspevky: 55
- Založený: Dec 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/5 krát
Staci im napisat na support, ja som dokonca hraval na 2och, lebo som zabudol ze mam 2, napisal som, dostal som upozornenie, ale hned sa ma spytali ktory account chcem zavriet a ktory si ponechat, prehodili mi peniaze a nebol vobec ziadny problem
Myslim ze su dost tolerantny co sa toho tyka Ak im samozrejme slusne napises
Myslim ze su dost tolerantny co sa toho tyka Ak im samozrejme slusne napises
- Bartman
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
Počet príspevkov: 17 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.