Kto je tu lucker?
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Kto je tu lucker?
omg quads vs royal na boarde nebola sanca nahodou okolo 1:2.7 miliardy? aspon nieco take som zachytil po spote AAAA vs royal na ME WSOP 2008
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
dzejkej napísal:Pekna ruka, aj ked si to hral vcelku zvlastne.
sam seba povazujem aj napriek tomu ze hram poker uz pomerne dlho za zaciatocnika, ktory to hra preto lebo ho to bavi (i ked by som sa v buducnosti chcel venovat pokru viac).......zahrane to bolo jednoducho zle......podla mna to mal byt fold......odpoved na otazku preco som s takou priemernou kartou isiel pf all in je jednoducha: TILT....asi hru predtym som prehral s AK proti AJ ked typkovi prislo na river Jcko a tak som si povedal ze mam v p*** a pushnem to tam a hadam vyda....

to: horsey.....asi taka nejaka to bola sanca kamo...... i ked neviem ci sa to netykalo presne pripadu AAAA proti royalu.....

neisom nejaky velky matematik a s pravdepodobnosti som bol na vyske dost mimo

-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Po 2 hodinach aj 20 minutach, 33 freeze, 260 hralo, zostavalo 50, keby som to vyhral som priebezne 2 alebo 3

- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Po 2 hodinach aj 20 minutach, 33 freeze, 260 hralo, zostavalo 50, keby som to vyhral som priebezne 2 alebo 3![]()
![]()
ako by par ludi povedalo: "to je poker!"

- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
vlade napísal:Po 2 hodinach aj 20 minutach, 33 freeze, 260 hralo, zostavalo 50, keby som to vyhral som priebezne 2 alebo 3![]()
![]()
ty jsi se jeste nenaucil zahodit QQ PF

-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.