SNG Bubble Quiz
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SNG Bubble Quiz
Nie je to sice bubble,ale je to SNG tak to hodim sem.
V leveli 1 v 6max 10 $ sng nachadzam na utg AKs a raisujem na 80,absolutna fishka,ktora uz stihla za 2 hry prist o 2/3 stacku reraisuje na 180 a jeden z najlepsich hracov akych som kedy stretol(cca 4000 $ profit,ROI vyse 10%) ide z buttonu all in.
Co by ste urobili?
V leveli 1 v 6max 10 $ sng nachadzam na utg AKs a raisujem na 80,absolutna fishka,ktora uz stihla za 2 hry prist o 2/3 stacku reraisuje na 180 a jeden z najlepsich hracov akych som kedy stretol(cca 4000 $ profit,ROI vyse 10%) ide z buttonu all in.
Co by ste urobili?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:Nie je to sice bubble,ale je to SNG tak to hodim sem.
Co by ste urobili?
easy fold ?
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Rozmyslal som pocas hry takto:
1.ten move od fishky bol podozrivy
2.nevidel som tam vela ruk s cim by toto mohol urobit ten regular JJ+,AQ mozno?,AK
-potom som vsak rozmyslal,ze ak by mal KK,AA,mozno by to len dorovnal,lebo to sa da hrat aj proti dvom hracom
2.nevidel som tam vela ruk s cim by toto mohol urobit ten regular JJ+,AQ mozno?,AK
-potom som vsak rozmyslal,ze ak by mal KK,AA,mozno by to len dorovnal,lebo to sa da hrat aj proti dvom hracom
-
podla mna bi mal pocket pair cize bi si flipoval alebo bi si bol underdog, malokedy bi si bol favorit uz len proti tomu regovi + ked je este v hre ta fish tak to uz sa fakt znizuje na pocket pair u rega a mozno ma aj ta fish pocket pair, a v turnaji si chces ochranovat chipy tak ja bi som zlozil v Early stage + urcite sa ti najdu este lepsie prilezitosti na AI proti jednemu hracovi ...
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
palo1973 napísal:Rozmyslal som pocas hry takto:
Je fakt ze aj fishka moze mat ruku, no tu by som to odhadol na 80% tilt po prehratych potoch, skor by som sa obaval ze mi drzi nejaky ten out
Regular by to spravil len s vyssim parom, JJ+, ved je to len prvy level
u mna fold
- Markizik
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
-AKs je naozaj silna ruka,ale kedze to bol level 1 a mal som investovanych len 80 chipov tak som to samozrejme foldol
-pre zaujimavost fishka mala(T3s-samozrejme to dorovnala),co ma prekvapilo,lebo mam skusenosti s takymito mini 3betmi preflop,ze znamenaju skor monster hands,lebo davaju povodnemu raiserovi super pot odds,avsak casto sme s nasimi AQ;AK poriadne pozadu
-co ma zaujalo tak ten regular mal AKo,otazka je ci by to urobil aj s KK,AA?avsak zrejme do na veci nic nemeni,ze ten call by bol tak ci onak EV-,prinajlepsom flipujeme a mozno by mohol mat niekedy AQ
-pre zaujimavost fishka mala(T3s-samozrejme to dorovnala),co ma prekvapilo,lebo mam skusenosti s takymito mini 3betmi preflop,ze znamenaju skor monster hands,lebo davaju povodnemu raiserovi super pot odds,avsak casto sme s nasimi AQ;AK poriadne pozadu
-co ma zaujalo tak ten regular mal AKo,otazka je ci by to urobil aj s KK,AA?avsak zrejme do na veci nic nemeni,ze ten call by bol tak ci onak EV-,prinajlepsom flipujeme a mozno by mohol mat niekedy AQ
-
-nie som result oriented,ale samozrejme prisla by farba a ja by som ten sng s tym stackom a bez rega urcite vyhral
-to josips,ne da mi kua,zasa to co si napisal ma hlavu aj pätu a mohol by sa niekto poucit a ja by som bol rad keby si sa aj ty teraz niecomu poucil
BY to bolo naozaj krajsie KEBY si BY pisal s ypsilonom,lebo takto si zasluzis len BITKU.
-to josips,ne da mi kua,zasa to co si napisal ma hlavu aj pätu a mohol by sa niekto poucit a ja by som bol rad keby si sa aj ty teraz niecomu poucil
BY to bolo naozaj krajsie KEBY si BY pisal s ypsilonom,lebo takto si zasluzis len BITKU.
-
takze Bi sa pise BY? sakra .... na to si zas bdem dlho zvikat ale dik za upozornenie rad sa poucim
-
na to si zas bdem dlho zvIkat
To si snad robis srandu
To si snad robis srandu
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
brano172 napísal:na to si zas bdem dlho zvIkat
To si snad robis srandu
kiezby
-
Počet príspevkov: 36 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.