Paradise Poker
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Paradise Poker
Diskusia k herni Paradise Poker
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
ahoj
Zdravim ja som tiez hral velmi dlho na paradise poker, chcel by som vediet ako si vyberate peniaze? Mne to totizto nejde odkedy neteller zacal blokovat slovenske IP adresy. Visa kartou sa da depozitnut ale vybrat to nejde vdaka. Inac s tou kvalitou softvéru súhlas dlho mi trvalo kym som si zvykol na nizsiu kvalitu typu poker.com i4poker.com
- joco66
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
dik
vdaka mohol by si mi to blizsie vysvetlit ako sa to da urobit ked mam napr 100$ na paradise ako ich dostanem na sporting bet (ten odkaz na liste vidim ale co dalej) ked chcem dat cash out vzdy mi automaticky naskoci neteller. Len tak mimochodom paradise poker v poslednom case strasne upadol neviem cim to je sposobene ale ked som tam zacinal bolo tam okolo 15000 hracov online teraz len nieco vyse tisic aj garantovane turnaje boli omnoho vyssie.
- joco66
to joco66
Neviem ako funguje ten prevod medzi hernami,ale vsak zavolaj na support, ktory ma bratislavske cislo a velmi radi ti tam poradia.To cislo je 02/44450044.A ja som zo starej herne vyberal money klasickym bank.prevodom.Vzplnil som formular a do 5 dni som mal peniaze na ucte a bez ziadnych poplatkov.
- Fesi44
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Paradise
jj, ako hovori kendy1, paradise je herna ktora asi najviac doplatila na americky zakon, ktory zakazuje americkym bankam prevadzat peniaze kohokolvek na online hazard...vela herni sa s tym nejako vyrovnalo a ten zakon odzubalo, ale paradise poker nie...
joco66: myslim ze z herne paradise poker na sportingbet ucet to ani nejde...teda myslim teraz z toho povodneho paradise...ale mozno sa uz nieco zmenilo odkedy som chcel nieco podobne ja :)
inak ja som pred asi rokom musel z klasickeho paradise vyberat sekom...ale samozrejme cez sportingbet-paradise poker to funguje podobne ako to fungovalo na starej herni sportingbetu...
joco66: myslim ze z herne paradise poker na sportingbet ucet to ani nejde...teda myslim teraz z toho povodneho paradise...ale mozno sa uz nieco zmenilo odkedy som chcel nieco podobne ja :)
inak ja som pred asi rokom musel z klasickeho paradise vyberat sekom...ale samozrejme cez sportingbet-paradise poker to funguje podobne ako to fungovalo na starej herni sportingbetu...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
to roy016,kendy1
myslel som si ze to bude asi tym lebo to bol skokovy upadok a nie postupny inac mne to nechceli poslat ani sekom lebo ze vraj slovenske banky ich seky nepreplacaju tak som to urobil tak ze som vyberal na neteller z neteleru do inej herne ktora ma moznost vyberu cez m-bookers alebo click2pay, ale teraz uz hrajem vyhradne na i4poker, vdaka za pomoc mozno sa teraz na chvilu vratim na paradise ma byt free million zhruba o mesiac tak sa pokusim kvalifikovat minule sa mi to podarilo ale skoncil som okolo miesta 700.
- joco66
to joco66
veru, 4 milion dolarovy freerol zrusili asi 2 tyzdne dozadu...im chodilo na tie kvalifikacie cca 4000, po zmene zakona im tam chodilo asi 400-500...asi sa im to vobec neoplatilo...
ja dufam ze sa rozbehnu, sportingbet tam nahrnul svojich hracov, mozno vyriesia problem s prevodom penazi...
ja dufam ze sa rozbehnu, sportingbet tam nahrnul svojich hracov, mozno vyriesia problem s prevodom penazi...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 32 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.