Paradise Poker
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
slaged
dna 21.12 som sa v turnaji SLAGED umiestnil v prvej 50-tke, vyhral som miestenku na nejaky "paradise Sladget seat final", ktory mal byt 2006-12-24 11:00:00 AM GMT(+0), (prisiel mi mail ze som tam regnuty, ze sa mi staci lognut a mozem hrat), tak mi to vyslo ze v nasom pasme GMT+1 to bude 24.12. o 12:00 ale nic sa nekonalo, tak som pisal na support, a tam sa mi nieco ospravedlnili ze ma regli na dalsi ktory ma byt 2006-12-30 11:00:00 AM GMT(+0), takze ak sa nemylim 30.12 o 12:00, mate s tym nejake skusenosti? lebo ten turnaj tam ani nesvieti ani sa neda najst, za vysvetlenie dakujem...
- L_U_M_P
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Slaget
Nemas lahsie otazky? :) Myslis tie Slaget turnaje? Tu je zoznam turnajov Sportingbetu: http://www.sportingbet.cz/t/paradise/tournamentsList.aspx
Ale nic take som tam nenasiel.
V herni je iba Slaget a to je vraj iba pre Nordic Players...Pricom finale je 15 Januara...Finale 30.12 s takym nazvom som veru nenasiel...
Ale nic take som tam nenasiel.
V herni je iba Slaget a to je vraj iba pre Nordic Players...Pricom finale je 15 Januara...Finale 30.12 s takym nazvom som veru nenasiel...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
slaged
ved prave ze ani ja som nic take nenasiel, ale vyhral som raz slaged a nedalo mi ziadne peniaze, len mi vypisalo ze som postupil do finale, aj s urcenym datumom...a ked som tam cakal na to finale, toho 24-teho, tak sa nic nekonalo, pisal som na support, kde sa mi ospravedlnili a regli ma na dalsi turnaj, ktory som nenasiel :( tak neviem co to ma znamenat..
- L_U_M_P
:)
no dopadlo to tak, ze mi nesiel net, takze som sa nezucastnil a ked som to konecne rozchodil uz som bol z turnaja vypadnuty,...ale aj tak to bol zvlastny turnaj, ucast okolo 700 ludi a platene len prve miesto, bolo tam napisane "atlantis" alebo nieco take,...takze neviem
- L_U_M_P
to L_U_M_P
ty budes ale tusim odbornik na turnaje kde berie iba prvy :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Problem s loginom do herne Paradise Poker
Ked sa chcem prihlasit na tuto hernu tak po stlaceni tlacitka login mi vypíše chybové hlásenie:
Not a JPEG file: starts with 0x39 0x43, /a herna sa vypne/
Neviete mi niekto poradiť kde je problém ?
Not a JPEG file: starts with 0x39 0x43, /a herna sa vypne/
Neviete mi niekto poradiť kde je problém ?
- marosm
...
skus tohle:
Prosim, nasledujte tieto kroky:
- pravym kliknutim mysou na ikonu tejto aplikacie (mate ju zrejma na ploche PC) sa otvoria dolu Vlastnosti, otvorte a v adresovom riadku na konci ak sa tato adresa konci ...Poker.exe", dajte za to medzeru, cid, medzeru, 5004 a odkliknite OK (potom bude riadok vyzerat takto ....Poker.exe" cid 5004).
Ak by ste toto "cid" mali uz uvedene v riadku, potom prosim prevedte nasledovne:
1/ odinstalujte si tento ParadisePoker (priamo v pridat/odobrat program),
2/ zbavte sa vsetkych jeho ikon (s palmickou) z plochy,
3/ pre istotu restartujte PC,
4/ nahrajte si aplikaciu znovu priamo zo str. www.sportingbet.cz, ale pozor, stiahnite ju potom trebars na C-disk, nie na desktop (ako ste ho zrejma mali pred tym). Potom si mozete urobit shortcut na desktop.
Prosim, nasledujte tieto kroky:
- pravym kliknutim mysou na ikonu tejto aplikacie (mate ju zrejma na ploche PC) sa otvoria dolu Vlastnosti, otvorte a v adresovom riadku na konci ak sa tato adresa konci ...Poker.exe", dajte za to medzeru, cid, medzeru, 5004 a odkliknite OK (potom bude riadok vyzerat takto ....Poker.exe" cid 5004).
Ak by ste toto "cid" mali uz uvedene v riadku, potom prosim prevedte nasledovne:
1/ odinstalujte si tento ParadisePoker (priamo v pridat/odobrat program),
2/ zbavte sa vsetkych jeho ikon (s palmickou) z plochy,
3/ pre istotu restartujte PC,
4/ nahrajte si aplikaciu znovu priamo zo str. www.sportingbet.cz, ale pozor, stiahnite ju potom trebars na C-disk, nie na desktop (ako ste ho zrejma mali pred tym). Potom si mozete urobit shortcut na desktop.
- henry
- Založený: Feb 2007
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.