Paradise Poker
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Nechcem stale v popredi aplikaciu Paradise poker
{rpsom vas nechcem stale v popredi aplikaciu Paradise poker ale len ked som na rade ja !!!
Je to mozne prosim????
VDAKA
Je to mozne prosim????
VDAKA
- PLay_FLy
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
paradise konci...
prave som sa na nete docital... (clanok zo dna 10.2.2007) ze paradise prelozi vsetkych hracov do vlastnej herne sportingbetu ktora patri k boss media.. takto usporia 55 milionov fondov... a aj tak SportingbetPokersport vykazoval o 60 percent vacsi zisk.... asi tolko zistite viac ak viete
- rechtoris
- Založený: Feb 2007
Paradise konci
Ja som o tom tiez cital, ale pani na supporte sportingbetu ma skalopevne presviedcala ze zostavaju v Paradise herni...Ze dokonca jej to prizvukoval jej cesky kolega, ktory ma na starosti poker, ze urcite zostavaju na Paradise herni...
Preto som to sem nedaval ako oficialnu inofrmaciu. Myslim ze su tri moznosti - bud naozaj zostanu v Paradise herni /co silne pochybujem, cital som aj vyjadrenie hlav SB - ak to teda boli skutocne ich slova/, alebo support jednoducho zavadza, lebo z toho idu robit reklamnu kampan a nechcu aby sa to dostavalo postupne von, alebo je to nevedomost ceskych ludi na Sportingbete...tazko povedat, predpokladam ze sa to snazia len tajit, ale ze ceski ludia na SB uz vedia o navrate do BOSS media softwaru...
Preto som to sem nedaval ako oficialnu inofrmaciu. Myslim ze su tri moznosti - bud naozaj zostanu v Paradise herni /co silne pochybujem, cital som aj vyjadrenie hlav SB - ak to teda boli skutocne ich slova/, alebo support jednoducho zavadza, lebo z toho idu robit reklamnu kampan a nechcu aby sa to dostavalo postupne von, alebo je to nevedomost ceskych ludi na Sportingbete...tazko povedat, predpokladam ze sa to snazia len tajit, ale ze ceski ludia na SB uz vedia o navrate do BOSS media softwaru...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
k upresneniu...
daneho clanku, vedenie Sportingbetu predlzilo zmluvu s boss o dalsie tri roky.... myslim si tiez ze prevadzkovat dve herne po takej krize je naozaj zbytocne....cela informacia o zaniku bola prezentovan v piatok vedenim spolocnosti
- rechtoris
- Založený: Feb 2007
no tak
ak sa tak stane, uz sa tesim, ze mi to bude zamrzat. Vzdy ked mi v tej herni pride dobra kombinacia, rozmyslam ci nedat radsej rovno allin, ved preco by sa to nezaseklo prave teraz? :) Mozno sa to inym nezasekava, tak s tym nieco musim spravit.
Ale paradise je moja najoblubenejsia herna, skoda by to bola.
Ale paradise je moja najoblubenejsia herna, skoda by to bola.
-
Rissso - Príspevky: 88
kamikadze
..preboha, tu sa co hra za poker ? Zahral som si satelit na 25K gar. a kazdy hand 3-4 hraci all-in. uz mi chybalo sa udrzat medzi tymi degesmi len 15 min do prestavky, ked som dostal na ruku Q-Q a predomnou jeden so 4-4 All-in. Neslo nedorovnat, ked sa bezne hralo pre flop all-in s J-7 off. Na flop prislo 6-5-4 :-D ..kamikadze :)
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Re: kamikadze
paradise este existuje?
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Hehe, tato herna je strasne srandovna, asi pred rokom to bola jedna z najlepsich herni, potom ako tam prestali chodit americania sa z toho stalo cudesne allinovisko s cudnymi pravidlami na turnajoch.
Napr. ked som isiel na nejaky turnaj alebo kvalifikaciu, tak to vzdy bolo uplne super turbo, blindy hore hadam aj kazdych 5 minut...
Sranda turnaje boli kde sa dalo zaregistrovat este aj cez prvu prestavku (myslim ze to bolo po hodine hry) :-D
Napr. ked som isiel na nejaky turnaj alebo kvalifikaciu, tak to vzdy bolo uplne super turbo, blindy hore hadam aj kazdych 5 minut...
Sranda turnaje boli kde sa dalo zaregistrovat este aj cez prvu prestavku (myslim ze to bolo po hodine hry) :-D
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
tak v tejto herni jsem hral svuj prvni placeny turnaj, jmenoval se 4000 Monkey Guaranted, ale to sem jeste nevedel ze tam budou hrat fakt jen opicaci:-D,presne jak pise keso kazdou hru all-in a nikomu nebylo blbe davat si petkrat i vicekrat rebuy 10 Usd, takze zdravim opice na paradise:-D
- balak55
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Počet príspevkov: 32 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.