janobendik napísal:Ivo, poď so mnou budúci týždeň do Monte Carla a pri CG 5-10 ak nebude na stole pre 9 hráčov o 02.oo aspoň 50.000 EUR tak ti dám 1000 EUR ak bude , tak Ty mne 200. OK?? Je to seriozna ponuka, alebo nie? Hneď bude vidno o čom tuna Tomy hovorí. Naozaj mnohí nemáte o live CG moc vedomosti /myslím teraz "vaš bankrol" , koľkí platia 8BB raise...../, poď bude veselo- to garantujem-aspoň dúfam,že nie som žiadný suchár hlavne preto, že sa stretávam prevážne s luďmi anie s netom a mne to zlacní cestu o 200 bubákov
Jano, mne je jedno, koľko EUR bude o 02.00 hod.na stole v Monte Carle. Ja som reagoval na tommyho, že je "bežné pri high stackoch, keď 6ti hráči dorovnávajú 8xBB."
Jano a musím tu napísať, že som z teba veľmi sklamaný po tom, čo si sa priznal, že si hrall online s 2 accountmi a že to považuješ za bežnú vec. Ja ťa považujem podľa výsledkov za jedného z najlepších live hráčov na Slovensku(aj keď sa osobne nepoznáme),ale toto čo si tu napísal, kde sa v podstate priznávaš, že si(alebo bol si) podvodník, tak naozaj neviem, čo si mám o takom človeku myslieť. Asi si ani neuvedomuješ, čo tu píšeš.Si dosť na očiach v Slovenskej pokrovej komunite, to je ako keby a teraz to možno trošku preženiem, sa k niečomu podobnému priznal vo Fínsku Ziigmund alebo v Anglicku Roland de Wolfe. To by bol prúser. Sme síce na Slvovensku, ale aj tak.