Maradov blaablaa blog
Re: Marad uz nechce byt loveny marad chce byt lovcom :D
ono hlavne staty nemaju az tak velku vypovednu hodnotu..mne sa moje staty tiez pacia, ale to neznamena, ze nerobim chyby a nemam leaky
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Horsey7 napísal:ono hlavne staty nemaju az tak velku vypovednu hodnotu..mne sa moje staty tiez pacia, ale to neznamena, ze nerobim chyby a nemam leaky
To mi je celkom jasne. Staty naznacuju plus minus ake karty otvaram, co a ako casto robim, ale uz nezobrazuju to ze ci c-betujem vtedy ked by som mal, ci foldujem vtedy ked by som mal foldovat atd....
Pridavam sem este dalsiu handu co som nasiel zo vcerajska. Neviem pred flopom som to len callol ???? Nechcel som to neako otvarat. Tazko by sa mi na flope nieco potom vymyslalo ked by som nic netrafil???? Na flope som ta najskor chackol bo tazko som si vedel predstavit ze niekto ma lebsiu handu ako ja a chcel som z nej dostat co pojde?????? Na turne my uz bolo jasne ze som pozadu. Zahral to riadne silne proti mne. Ked som zlozil, ukazal, ze flopol 2 pari. Zahral som to zle mal som radsej pred flopom betnut? Moj plan bol nieco schopne flopnut alebo check-foldnut po flope? Hraci pritiktorym som hral boli dost loos mozno som to mohol aj betnut preflop?
Full Tilt Poker $0.02/$0.05 Pot Limit Hold'em - 5 players - View hand 106686
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
CO: $4.91
BTN: $5.47
Hero (SB): $5.00
BB: $5.00
UTG: $3.99
Pre Flop: ($0.07) Hero is SB with Q K
UTG calls $0.05, CO calls $0.05, BTN calls $0.05, Hero calls $0.03, BB checks
Flop: ($0.25) 3 2 K (5 players)
Hero checks, BB checks, UTG bets $0.05, CO folds, BTN calls $0.05, Hero raises to $0.40, BB folds, UTG calls $0.35, BTN folds
Turn: ($1.10) 8 (2 players)
Hero bets $0.80, UTG raises to $3.50, Hero requests TIME, Hero folds
Final Pot: $2.70
UTG shows 3 K (two pair, Kings and Threes)
UTG wins $2.52
(Rake: $0.18)
- Marad13
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
calluju ta 100BB stacky, KQs velmi hratelna ruka, toto by som urcite otvaral-izoloval hraca a nasledne cbetoval... imo ovela vhodnejsia hra by to bola ako toto... tu nevies presne na com si az po turn kde skladas a stracas $ ktore si 'stratil' akciou pred tym...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:calluju ta 100BB stacky, KQs velmi hratelna ruka, toto by som urcite otvaral-izoloval hraca a nasledne cbetoval... imo ovela vhodnejsia hra by to bola ako toto... tu nevies presne na com si az po turn kde skladas a stracas $ ktore si 'stratil' akciou pred tym...
Ked sa tak nad tym zamyslim tak taky preflop bet na neakych 0.30-35 by urcite nebol zly, ale zase tazko povedat ... Ak by ma dorovnal a nefodol preflop. Ako by to potom zahral na flope ked by som donho c-betol??? Ak by to len dorovnal (co mozme celkom predpokladat bo na flepe len dorovnal moj reis a neako sa neblaznil) na turne by som posielal dasli barell a tu by to isto uz reisoval (tak ako aj v tomto pripade) a ja by som musel zlozit.....???????????????????????????????
- Marad13
na NL5 by som to asi ani na turne nezahodil...kludne to mohol hrat s Kx pripadne s PP, no tam to zalezi dost od stats lebo rr na turne...
-
1. Call PF je tu podla man OK. Hratelne karty, na raise to nebolo, nemal si poziciu. (hral by si proti min. 2 ludom OOP, to nie je nic moc)
2. Na flope by som hned betoval 0.10-0.15$, typek by ta urcite raisol. Raise ak by nebol velky by som dorovnal, na turne by to bol potom ch/fold. Ak by napalil velky raise, tak vies ze si pozadu a je to easy fold a lacnejsi...
Chek-raisovat Toppair na flope z prvej pozicie proti 4 typkom je podla mna hlupost.
2. Na flope by som hned betoval 0.10-0.15$, typek by ta urcite raisol. Raise ak by nebol velky by som dorovnal, na turne by to bol potom ch/fold. Ak by napalil velky raise, tak vies ze si pozadu a je to easy fold a lacnejsi...
Chek-raisovat Toppair na flope z prvej pozicie proti 4 typkom je podla mna hlupost.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
A_Rimmer napísal:1. Call PF je tu podla man OK. Hratelne karty, na raise to nebolo, nemal si poziciu. (hral by si proti min. 2 ludom OOP, to nie je nic moc)
fuha som si nevsimol ze je SB a myslel som ze je na BTN, tak potom mas pravdu
-
A_Rimmer napísal:2. Na flope by som hned betoval 0.10-0.15$, typek by ta urcite raisol. Raise ak by nebol velky by som dorovnal, na turne by to bol potom ch/fold. Ak by napalil velky raise, tak vies ze si pozadu a je to easy fold a lacnejsi...
0.20 by som osobne asi zvolil ked uz. 0.10$ sa mi zda fest malo. V podstate ukazujem svoju slabost a potom calovat jeho reis na flope s tym ze ak bude vsadzat ja foldnem sa mi neako nezda bo to sparavi tak na 99 % ? To radsej zahodim ale to by som tiez nespravil skor by som vsadil na turne prvy a pockal co spravy on??????? Sam neviem preto takto riesim.
THX!
- Marad13
Ok, ten potbet je naozaj malo, 0,20$ je dobre, predtym som zle zratal pot.
Na turne by si samozrejme nejaky normalny bet (tak do 1/2 potu) dorovnal, river tak isto a dohrat to na lacny showdown podla moznosti. Na vysoky river bet uz samozrejme zahodit. Na flope ale urcite tu treba betnut, aby si hned vedel kde si.
Na turne by si samozrejme nejaky normalny bet (tak do 1/2 potu) dorovnal, river tak isto a dohrat to na lacny showdown podla moznosti. Na vysoky river bet uz samozrejme zahodit. Na flope ale urcite tu treba betnut, aby si hned vedel kde si.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 28 hostí.