Rebro blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Rebro blog

Odoslaťod mr_kaktus 24 Apr 2009 09:32

no neviem presne ale cca 7 - 8k
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod rebro 27 Apr 2009 22:09

Dnes som hral cca 2.5 hod NL10, chytil som celkom slusny hotrun, vysledok ma potesil.

+ 72$
BR: 258 $
rebro

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod josipjs 28 Apr 2009 07:43

ty hras NL10 s 18BI? neodporucam .... teraz uz mas sice 25BI ale tiez to neni ono lebo ked dodje variance tak to bue boliet
j asom tiez hral s 20BI NL10, uplne som ich tam drtil, za dakych 600 hand 40 dolacov do plusu, a to som nemal ani upswing lebo som ich len obohraval, no ptom dosla variance, za tym ansledoval moj tilt s jeden j fishky s totalnym luckom co ma drtila so 73o celkom bezne a to sposobilo znizenie profitu a tak som radsej skoncil so SH NL10 i ked SH hra je to, co mi ide najlepsie
(odvtedy experimentujem s viacerymi vecami tak mam vksue rovnaky BR)

ale point of tochto prispevku je , abi si mal minimalne 30BI na CG lebo swingy su skaree ked vydis ze ti z bankrollu ubuda 1/5 a napriektomu hras na vyssej urovni ako hraci tam (urcite aspon vacsina)
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod rebro 28 Apr 2009 07:59

Mas pravdu, 18 bi je malo, ale skor je to o tom vediet zostupit na nizsi limit ak sa nedari a netiltovat.
Ak by som klesol na 140$ idem na nizsi limit - NL5 s 28bi, coz je podla mna postacujuce na NL5.
rebro

Odoslaťod josipjs 28 Apr 2009 10:15

jj, to hej, vediet zostupit je fajn vec, niektori to prste nevedia a neberu to ani do uvahy lebo uz ked su na dakom limite uz to beru ako samozrejmost a ked maju dlhy upswing a nici im to bankroll nezostupia lebo si veria ( co o je fajn ale aj ked ma skill na nicenie limitu, matematika je neuprostna .... ) sak ja kebize neprejdem znova na SnG tak ak bi downswing pokracoval alebo bi osm nahodou tiltoval poriadne bez minimalnej kontroly tak uz bi som asi teraz hral celkom nizke limity kde chytam nervy s toho jak tam hraju :D

no tak drzim palce nech mas upswing a nech sa ti vybuduje BR na 35BI upswingoma potom ench ides pomaly hore bez downswingu a potom dalsi upwsing atd :D

inac kde hras? kolko stolov hras naraz? hras SH?
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod rebro 28 Apr 2009 10:24

P****Stars, SH, 6-12 stolov
rebro

6-12 stolov

Odoslaťod scorpiorado 28 Apr 2009 11:51

Multitabling je fajn, ale 6-12 stolov, na limite nižšom ako Nl 100, kde ľudia často ľudia hrajú s VPIP nad 50% považujem za čisté gamblerstvo. Máš príliž málo času na zhodnotenie jednotlivých akcií, hráš len svoje ruky, čo určite tvojej hre neprospeje. Dá sa to snáď zvládnuť na SNG, kde sa hrá často len push, fold resp hrá len na základe pravidiel a stats, ale v cash games neviem neviem. Ja som počas svojho hrania nikdy nehral viac ako 4 tables. Neviem, čo ťa k tomu vedie, či honba za rýchlejším ziskom, ale rozhodne tvoju hru neposunie na vyšší limit. Ber z rezervou, môj osobný názor.
scorpiorado

Založený: Okt 2007

Re: 6-12 stolov

Odoslaťod palo1973 28 Apr 2009 11:59

scorpiorado napísal:Multitabling je fajn, ale 6-12 stolov, na limite nižšom ako Nl 100, kde ľudia často ľudia hrajú s VPIP nad 50% považujem za čisté gamblerstvo. Máš príliž málo času na zhodnotenie jednotlivých akcií, hráš len svoje ruky, čo určite tvojej hre neprospeje. Dá sa to snáď zvládnuť na SNG, kde sa hrá často len push, fold resp hrá len na základe pravidiel a stats, ale v cash games neviem neviem. Ja som počas svojho hrania nikdy nehral viac ako 4 tables. Neviem, čo ťa k tomu vedie, či honba za rýchlejším ziskom, ale rozhodne tvoju hru neposunie na vyšší limit. Ber z rezervou, môj osobný názor.

-prave som chcel nieco podobne napisat,ja osobne si neviem predstavit hrat cg viac ako 6 stolov,
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod rebro 28 Apr 2009 12:14

Mate pravdu, multitabling urcite neposuva moju hru dalej, ale na tychto nizsich limitoch to zatial ani nieje potrebne. Na vyzsich limitoch uz zrejme nebudem hrat viac ako 6 stolov.
rebro

rebro

Odoslaťod scorpiorado 28 Apr 2009 12:17

Ešte raz so prečítaj kravinu čo si napísal a potom odpíš niečo menej fishy.
scorpiorado

Založený: Okt 2007

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!