PokerPortal vylet na chatu :)
PokerPortal vylet na chatu :)
dnes ma tak napadlo... nejaka pp.sk stretavka by sa nezorganizovala? rezervla by sa chata niekde uprostred nicoho, vzali by sa nejake piva, maso na grilovanie atd... nieco take nikoho nelaka??
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Re: trikoza´s road to bankrupt
trikoza napísal:dnes ma tak napadlo... nejaka pp.sk stretavka by sa nezorganizovala? rezervla by sa chata niekde uprostred nicoho, vzali by sa nejake piva, maso na grilovanie atd... nieco take nikoho nelaka??
Mna laka, ale v organizovani takychto veci som nepouzitelny, ak sa niekto zodpovedny toho chopi, tak ma moju podporu a urcite aj flasu whiskey (taku tu obrovsku, 5 litrovu)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Dušan and Phil Galfond are now friends.
lol facebook rulez
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
trikoza napísal:dnes ma tak napadlo... nejaka pp.sk stretavka by sa nezorganizovala? rezervla by sa chata niekde uprostred nicoho, vzali by sa nejake piva, maso na grilovanie atd... nieco take nikoho nelaka??
+1
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ja som za
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
-ja by som bol tiez za,len by ak by to niekto organizoval bolo by dobre dat to aspon mesiac dva vopred vediet a lokalitu by som zvolil niekde plus minus BB/ZV aby to mali vsetci rovnako blizko
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ak by sa nas nazbieralo zo 20 tak by som vedel podla vsetkeho zohnat nejaku chatu v okoli sklenych teplic.....taku aj so spolocenskou miestnostou...nebol by to ziadny carlton ale vyslo by to lacno....tak ak nieco tak dajte vediet..mozes sa po tom poobzerat
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
karty a zetony nic?
- marcoo12snv
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 51 krát/18 krát
ja by som navrhoval tuto chatu pri Martine:
http://www.limba.com/sk/slovensko/ubyto ... tailne.htm
bol som tam asi 5x, vzdy velka spokojnost. su tam apartmaniky pre 4-5 ludi, kazdy apartman ma kuchynu, kupelku so sprchou, telku, mikrovlnku, chladnicku atd. vonku je ohnisko kde sa da grilovat, vnutri je jedna spolocenska miesnost, kde sa da narazit sud. je to na kraji lesa a daju sa odtial v lete robit fajn tury. ako navrativsiemu zakaznikovi majitelka snad ponukne zase dobru cenu
http://www.limba.com/sk/slovensko/ubyto ... tailne.htm
bol som tam asi 5x, vzdy velka spokojnost. su tam apartmaniky pre 4-5 ludi, kazdy apartman ma kuchynu, kupelku so sprchou, telku, mikrovlnku, chladnicku atd. vonku je ohnisko kde sa da grilovat, vnutri je jedna spolocenska miesnost, kde sa da narazit sud. je to na kraji lesa a daju sa odtial v lete robit fajn tury. ako navrativsiemu zakaznikovi majitelka snad ponukne zase dobru cenu
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 15 hostí.