Herna???

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Herna???

Odoslaťod santer 02 Máj 2009 19:45

Zdravim,
pred casom som zacal hrat online poker. Celkom ma to bavi, akurat mam problem. Hram v nemenovanej herni, kde sa mi ale zda, ze nejakym sposobom sa podvadza. Zo zaciatku bolo vsetko OK, ked som mal vyssiu pravdepodobnost, tak som skoro vzdy vyhral, ked som mal nizsiu, tak skoro vzdy prehral. Samozrejme ako zaciatocnik som robil vela chyb, prichadzal o peniaze a daval dalsie na ucet. Teraz po case, ako keby si to soft vsimol a zacal ma "odrbavat" nechutnym sposobom. Posledny tyzden som statisticky vyhral asi 10% hier, kde som mal po flope vyssiu pravdepodobnost. Nebudem tu pisat ake kombinacie, ale AA, KK, AK, QQ prehravam pravidelne prosti kombinaciam 24, 5J,.....Ako keby soft zistil, ze ked prehram peniaze dolozim dalsie a takto ma zdiera.
Jednoznacne som sa rozhodol, ze hernu zmenim a chcel by som sa opytat, ktora si myslite ze je najlepsia, popripade existuje nejaky sposob dohladu nad online hernami? Na P****Stars som cital "fully licensed and regulated" ma to nieco spolocne s tym, co som pisal vyssie? Je technicky a pravne mozne, aby herna robila nejake podvody?
Odporucte mi prosim hernu, s ktorou mate skusenosti, kde nieje problem s vkladmi a vybermi, je dostatok turnajov a solidne bonusy.
Dakujem
santer

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Herna???

Odoslaťod palo1973 02 Máj 2009 19:58

A mas na to aj nejake relevantne dokazy?
Pred casom sa tu objavil isty clanok:

http://www.pokerportal.info/poker-novinky ... ker-rigged
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod trikoza 02 Máj 2009 20:12

hlavne si uvedom, ze peniaze prehravas s protihracmi, nie s hernou
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod santer 02 Máj 2009 21:31

ja sa nechystam hernu skumat ani zalovat, ani ziskavat dokazy. Je to moj subjektivny nazor, nakolko sa mi niekolko poslednych dni zazracne nedari.
Hlavnou castou tejto temy je otazka, resp. odporucanie herne s ktorou mate dobre skusenosti v oblasti vkladania a vyplacania penazi, bonusov, turnajov.......
Mrzi ma ze ste si vybrali prave tuto cast mojho prispevku...
santer

Odoslaťod nelz0n 02 Máj 2009 21:45

to ze sa ti nedari poslednych par dni to si kazdy zazil ... moze sa ti nedarit aj mesiac a nic to nevravi, len o to ze variancia ta preplieskava ... ked hrajes dobre vysledok sa na vacsej vzorke ukaze
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod palo1973 02 Máj 2009 21:47

-vsetky herne ktore su uvedene tu na pokerportali su seriozne,zalezi na tom co hravas a ake limity
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod josipjs 02 Máj 2009 21:52

tomu sa hovori v pokrovej terminologii Variance , napr ja osm dne sprehral so setom proti typkvoi co ma vksue calloval a na rivery mu dorazil set ....
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod santer 02 Máj 2009 22:22

no, skusim dat dokopy svoju statistiku z poslednych dni...moje partie,v ktorych som sa prepracoval k showdownu.
A9 proti J5 pred flopom - prehra
AK proti A3 pred flopom-prehra
A7 proti Q6 pred flopom-prehra
QQ proti A7 pred flopom-prehra
KQ proti J6 pred flopom-vyhra
JJ proti A7 pred flopom-prehra
KK proti K7 pred flopom-prehra

Tu su vypisane vsetky moje handy v ktorych je moja pravdepodobnost znacne vyssia, ale dotiahol som ich do nezdarneho konca za poslednych niekolko dni. Ani nehovorim o tom, ze som skor opatrny hrac a snazim sa ist len som silnymi kombinaciami. V tychto dnoch som sa na flop pozrel v cca 20% hier. Proste ma deprimuje, ze s takymi kartami vyhram kazdu 7 hru.
santer

Odoslaťod trikoza 02 Máj 2009 22:27

:lol2: :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
trikoza

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 31 krát/48 krát

Odoslaťod josipjs 02 Máj 2009 22:32

santer napísal:no, skusim dat dokopy svoju statistiku z poslednych dni...moje partie,v ktorych som sa prepracoval k showdownu.
A9 proti J5 pred flopom - prehra
AK proti A3 pred flopom-prehra
A7 proti Q6 pred flopom-prehra
QQ proti A7 pred flopom-prehra
KQ proti J6 pred flopom-vyhra
JJ proti A7 pred flopom-prehra
KK proti K7 pred flopom-prehra

Tu su vypisane vsetky moje handy v ktorych je moja pravdepodobnost znacne vyssia, ale dotiahol som ich do nezdarneho konca za poslednych niekolko dni. Ani nehovorim o tom, ze som skor opatrny hrac a snazim sa ist len som silnymi kombinaciami. V tychto dnoch som sa na flop pozrel v cca 20% hier. Proste ma deprimuje, ze s takymi kartami vyhram kazdu 7 hru.

ako aj pises, mal si vacsiu pravdepodobnost .....
ale kedze to je pravdeposobnost, tak stale tu ej sanca ze aj prehras ..... sak pozri sa, ja som dne smal napr KK a siel som proti J9, a QQ, pred flopom som to raisol no a na flope som uz nemynul ani cent vdaka tomu ze som dobre odhadol superov na ich kombinacie cize som prerhal iba to co osm investoval pred flopom a na flope som uvazil ze teraz mali stastie a jeden s nich trafil lepsie flop .... co sa ukazalo aj ako pravda, ciz e proste ked prehras s KK neber to tak ze sa porti tebe spikla herna ale ber to tak ze ak y si si to s tym hracom rozdal 1000kra a vksue s rozlycnym flopom tak vo vacsine pripadov vyrhas ty a budes ziskovy

a este ak popritom mu epreplatis jeho handu ked uz aj nahodou trafi tak stratis absolutne minimum a tu minimalnu stratu by si ani nezaregistroval

tak GL
PS: odporucam ti siet 888.com, len tamj estrasne vleky rake co dost znizuje prijem ....
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Ďalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!