Herna???

Ak si neviete rady s niečím ohľadom pokru, opýtajte sa

Re: Herna???

Odoslaťod brano172 02 Máj 2009 23:14

josipjs napísal:PS: odporucam ti siet 888.com, len tamj estrasne vleky rake co dost znizuje prijem ....

Ak je tam velky rake, tak dufam, ze mu ju neodporucas. Asi preklep, ale aby tam teda nahodou nezacal hrat.
brano172

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod wizdo 02 Máj 2009 23:23

K tymto veciam, ze rigged a spol...

1, naco by to herna robila? je to len standartna variacia. Kezde ako hovoris si predtym vsetko co si mal vyhral a vsetko co si mal prehral, tak kedze hras dobre tak to J4 vs AA a spol hrat nebudes(asi by si vyhral) ale AA vs J4 si zahras a sice podla pravdepodobnosti vyhras 4:1 ale 1 krat prehrat musis!!!....

2, aj keby to herna robila....preco na mikrolimitoch?...to uz skor to bude robit na limitoch typu 2/4+, kde sa jej to povedzme uz viacje oplati...(ale aj tak to nerobi)

3, teraz hravam omahu, kde je variacia tak obrovska ze ked obcas prehravam vsetko tak sa necudujme lebo si spomeniem na vsetky tie 2 outer vyhry a 1 outer vyhra a spol...

4, ako hodil palo link na clanok....napriklad ja hram 8 stolov...cize ak mam sancu povedzme 3:1 ze vyhram a na vsetkych stoloch by som hral tu istu partiu tak na 2 ju podla pravdepodobnosti prehram!!!!

takze rigged a spol, na limitoch menej ako 2/4 ani neuvazujte!!!, a vobec nad tym neuvazujte. Minule sme s kamosmi len tak zo srandy cca ratali kolko herna typu PSko vezme za den a doratali sme sa k cislu asi 1 000 000usd a daleko viac(to len tak odhadom) a tak mi povedz naco by si herne robili problemy(kvoli 20 ci 30 usd) ked maju taketo zisky?....

trosku treba schladit hlavu(aj ja nadavam a velmi) ale vzdy nakoniec hram dalej lebo viem ze variacia je variacia a ludia su ludia a nakoniec ak som lepsi(tot subjektivny nazor) teda verim tomu ze hram lepsie ako vacsina ludi na limite ktory hram tak tam hrat kvoli par prehram neprestanem. Vyhry pridu a ak budes kludny zmen hernu. Psychiku si treba utuzit akymkolvek sposobom. A ak je podla teba chyba v herni, tak ju zmen. Ale mozno(neber tuto vetu osobne) hras na takych limitoch(neviem na akych presne ale kolom NL100 to asik nebude) kde ti callne ktokolvek s cimkolvek a aj AA vs 27o je sanca "len" 4:1 ze vyhras a teda ak 4 krat vyhras blindy a ten 5ty ti to nejaka fishka zaplati a vyhra, tak si sprav poznamku a nabuduce vies co mas od nej cakat.... Jednoducho treba rozlisovat na 100% vyhram a na 80% vyhrám.
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod yegon 03 Máj 2009 00:03

lol
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 03 Máj 2009 00:26

Pocuj Santer,

precitaj si co napisal wizdo, ja len chcem este jednu vec, kedze je evidentne ze si novacik... Musis si uvedomit, ze variacia je v pokri obrovska, to ze prehras po sebe 10 ruk kde si 70/30 favorit je uplne normalne, deju sa ovela horsie veci, matematika jednoducho nepusti.

Ja hravam SNGcka, aj najlepsi hraci, ktori su dlhodobo brutalne ziskovi, maju serie povedzme 2000 (!!!) turnajov ked nie su v pluse, a to prave preto ze prehravaju aj neprehratelne... ale to len do chvile kym sa zase variacia vyrovna a oni si vyberu svoj kus stastia.

Ja hravam vyse 100 turnajov denne a bezne pride seria ze za 5 minut vypadnem na 10 stoloch ked som vsade favorit.

Poker je cely o psychike 8-)
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod santer 03 Máj 2009 10:14

mhm,tak dakujem za rady.
je pravda, som zaciatocnik, prestalo sa mi darit, tak to riesim...
ale stale ma to bavi, aj ked prehravam, takze snad sa to po case obrati zase k lepsiemu a neodradi ma to kompletne...
santer

Založený: Máj 2009

Odoslaťod palo1973 03 Máj 2009 10:25

-dal si priklad na par ruk,musis odohrat vela a vsetko sa vyrovna,ak hodis mincou 10 x,kludne sa moze stat,ze padne 10x hlava,ak vsak hodis mincou 1000 x bude to 500-500
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod josipjs 03 Máj 2009 10:29

palo1973 napísal:-dal si priklad na par ruk,musis odohrat vela a vsetko sa vyrovna,ak hodis mincou 10 x,kludne sa moze stat,ze padne 10x hlava,ak vsak hodis mincou 1000 x bude to 500-500

nemusi byt ..... len je vacsia pravdepodobnost ze to tak bude :angel:
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod JohnyT 21 Okt 2009 16:40

Chcem si zakupiť nejaky poker software "free"(holdem manager alebo holdem indicator)atd a to tak že by som urobil nejaky vklad do herne plus prvý deposit.Chcel by som vedieť v ktorej herni sa to najlepšie oplatí teda kde sa daju lahšie nahrať tie body za ktoré by som dostal ten software.Alebo ak ma niekto nejaké skusenosti sem s nimi.Diki za každu radu.
JohnyT

Založený: Okt 2009

Odoslaťod pepe1111 29 Nov 2009 17:22

ta nemenovana herna je urcite B**n. davam tomu 98 % :D
pepe1111

Založený: Nov 2009

Odoslaťod ableton 02 Dec 2009 12:33

7castle napísal:Ja hravam vyse 100 turnajov denne a bezne pride seria ze za 5 minut vypadnem na 10 stoloch ked som vsade favorit.

No neviem no... V pokru som zaciatocnik takze asi preto ma to cislo prekvapilo. A kolko turnajov hras prosim ta v priemere naraz? :)
ableton

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 2 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Otázky začiatočníkov

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!