EPT Grand Final: Do heads-upu hráč P****Stars proti online

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

EPT Grand Final: Do heads-upu hráč P****Stars proti online

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: EPT Grand Final: Do heads-upu hráč P****Stars proti online kvalifikantovi P****Stars

31 najúspešnejším hráčom mohli tí ostatní len závidieť postup do Day 4. V ňom si z 935 zúčastnených hráčov na EPT Grand Final zahralo práve 31. V tomto čase už aj bolo známe, ktoré krajiny majú na európskom pokrovom podujatí roka najväčšie zastúpenie. To, že EPT je stále zaujímavejšie aj pre amerických hráčov dokázal fakt, že ich do Monte Carla pricestovalo až 173.... Druhé najväčšie zastúpenie malo Francúzsko - 111, nasledovali: Taliansko - 74, Nemecko a Veľká Británia - 64, Kanada - 51, Rusko - 48. Na turnaj sa dostavili aj traja Slováci, žiaľ, ani jeden český hráč. Z exotických krajín mali v Monte Carle zastúpenie napríklad - Libanon, Hong-Kong, či Senegal. Celkovo 935 hráčov vytvorilo prizepool v hodnote €9,350,000! Z prizepoolu si svoju časť odniesol aj Dag Palovič za krásnu 59. priečku. Gratulujeme! EPT Grand Final Monte Carlo - Day 4Azda najznámejšie mená, ktoré sa do Day 4 prepracovali boli: Annette Obrestad, Ludovic Lacay a Johannes Strassmann. Nepotrvalo dlho a hráčov už nebolo 31, ale o jedného menej. \"Miami\" John Cernuto sa rozhodol zahlásiť z middle position \"all-in\" s A-9. All-in znamenalo v jeho prípade 160 000 chipov. Iné mu pravdepodobne ani nezostávalo, bol dosť výrazný short stack. Dorovnal ho len Dag Mikkelsen s 10-K. Lenže už board K-6-J Johnovi takmer ukázal kde sú dvere z kasína. Avšak K ho vrátilo na stoličku....

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: EPT Grand Final: Do heads-upu hráč P****Stars proti online

Odoslaťod palo1973 04 Máj 2009 11:33

-hm ta Vanessa hra celkom dobre,najprv HU championship,teraz toto,ani najhorsie nevyzera,ak este vie aj varit tak by som ju celkom bral :D
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod somNula 04 Máj 2009 11:49

ja by som ju pozval na kavu :)
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 04 Máj 2009 17:20

ten holandan byl ale lucker - ultra short a potom ustal kazdy flip :poklona:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod poldinhoo 04 Máj 2009 17:35

hej hej som to pozeral..
jedneho casu mal tusim 2BB!!teda aspon to hovorili komentatori..ja co som videl mal 390k..a viem ze ked som odchadzal do skoly tak bol short asi s 900k a mikkelsen mal asi 16mil. a ked som prisiel do TT tak pozeram korver 15mil a mikkelsen out.. :crazy:
Obrázok používateľa
poldinhoo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 128 krát/61 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!