tak dnes som uspesne zvladol taky maly "challange",ktory som si dal..
minuly vikend mi dal brat jeho account na FT od PS z BR $0.12!! (+mal prist affiliate)s tym aby som mu s tym nieco urobil
musel som najskor pockat na affiliate ktory prisiel na druhy den a bolo to nastastie asi 40centov tak ma aspon pustilo na NL2 minumum BI..tak som sa s BR $0.52 pustil do prace..skakal som pocas tyzdna $0.5/$1..a dnes sa to zlomilo..nastastie na tu dobru stranu..najskor som padol z $2 po hnusnom badbeate na $1.2 aby som v nasledujucej hre all/in preflop s QQ ztrojnasobil na $3.6 a teraz som ako som sa vysplhal na $4.12 mi prisiel bonus $5 a som na $9.12
viem ze je to blbost a tie peniaze su nic..ale proste ma to bavilo hrat pod stresom ze chodim na stol s celym BR..
a navyse sa mi za minuly mesiac podarilo na mojom PS konte vysplhat zo $6.6O na $180..tak uvidime,mozno opat motyka vystreli
nemajte mi to za zle..len som sa chcel podelit s niekym,lebo u mna v okoli nikto nevie ani co je online poker..
moj maly challenge
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Re: moj maly challenge
myslim ze pri takychto malych sumach je zabava to najdolezitejsie, nejaky extremny krach zo zleho bankroll managementu nehrozi, samozrejme drzim palce nech sa dari aj nadalej
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: moj maly challenge
good job
ak chces este vacsi adrenalin tak to daj vsetko dokopy a hor sa shorstackovat NL1000
ak chces este vacsi adrenalin tak to daj vsetko dokopy a hor sa shorstackovat NL1000
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 4 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 39 hostí.