PAD (PokerAfterDark) S05
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
PAD (PokerAfterDark) S05
zdravim,
prave zacina "The Hellmuth Bash" kde Hellmuth chce dokzat ze vie hrat aj Cash game a budu hrat 2 tyzdne a po tyzdnni si re-drawnu pozicie a minimalny BI bude 100k a blindy budu 200/400
hraci zastupeny v PAD The CG "The Hellmuth Bash" : Phil Laak, Antonio Esfandiari, Tom "durrrr" Dwan, Kenny Tran a Bob Safai.
vazne som zvedavy ako to dopadne a kolko Hellmuthove ego utrpi a uz sa tesim na vtipy na jeho ucet a jeho STEAAMIING
tu sa uvidi ci vie hrat Hellmuth len turnaje alebo sa naucil vyuzivat aj iny approach na hru , hru novej generacie, co je mozne (ako sm emohli vydiet v National HU Championship proti Durrovi lebo na tomto zapase mu strasne zalezalo a urcite sa na to pripravoval a vyuzil vsetko dostupne k tomu abi ziskal edge voci durrrovi)
tak co, budete kukat? verite ze to Phil zvladne?
ja osobne sa na to tesim lebo to bude SH game co zboznujem a nvm si predstavit Durrovu hru na SH hre na co sa tiez tesim
prave zacina "The Hellmuth Bash" kde Hellmuth chce dokzat ze vie hrat aj Cash game a budu hrat 2 tyzdne a po tyzdnni si re-drawnu pozicie a minimalny BI bude 100k a blindy budu 200/400
hraci zastupeny v PAD The CG "The Hellmuth Bash" : Phil Laak, Antonio Esfandiari, Tom "durrrr" Dwan, Kenny Tran a Bob Safai.
vazne som zvedavy ako to dopadne a kolko Hellmuthove ego utrpi a uz sa tesim na vtipy na jeho ucet a jeho STEAAMIING
tu sa uvidi ci vie hrat Hellmuth len turnaje alebo sa naucil vyuzivat aj iny approach na hru , hru novej generacie, co je mozne (ako sm emohli vydiet v National HU Championship proti Durrovi lebo na tomto zapase mu strasne zalezalo a urcite sa na to pripravoval a vyuzil vsetko dostupne k tomu abi ziskal edge voci durrrovi)
tak co, budete kukat? verite ze to Phil zvladne?
ja osobne sa na to tesim lebo to bude SH game co zboznujem a nvm si predstavit Durrovu hru na SH hre na co sa tiez tesim
-
josipjs - Príspevky: 544
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
Re: PAD (PokerAfterDark) S05
kdy to zacina?
-
spax - Príspevky: 840
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 9 krát/24 krát
vcera to vysielali o 2:00AM, teda vlastne dneska
http://www.pokertube.com/Movies.aspx?mo ... 5_E37_4_4_
tu mas link, tam si len hod 1/4 a moses kukat od zaciatku
inac dost scik hra sa tu odohrala (620 vs 720 spominat nebudem )
Dwan QTo , Esfandiari T8o, a Safai 99 , esfanidari raise, , obaja call
flop T9T.... action bo l check bet (Durrrň, calll (Esf) re-raise Safai , call call
turnJ co dal Esf a Durrrovi OESD ..... Safai bet, Esf fold a Durrr call
river balnk a Safai AI a Durr to zlozil
a KENNY TRAN dal typ na kameru a uplne presne ich odhadol vsetkych .....
http://www.pokertube.com/Movies.aspx?mo ... 5_E37_4_4_
tu mas link, tam si len hod 1/4 a moses kukat od zaciatku
inac dost scik hra sa tu odohrala (620 vs 720 spominat nebudem )
Dwan QTo , Esfandiari T8o, a Safai 99 , esfanidari raise, , obaja call
flop T9T.... action bo l check bet (Durrrň, calll (Esf) re-raise Safai , call call
turnJ co dal Esf a Durrrovi OESD ..... Safai bet, Esf fold a Durrr call
river balnk a Safai AI a Durr to zlozil
a KENNY TRAN dal typ na kameru a uplne presne ich odhadol vsetkych .....
-
josipjs - Príspevky: 544
- Poďakoval/li: 34 krát/3 krát
sice ja hravam len NL10 ale to co tam hra Phil Laak v E39 a E40 je dost otras...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
hehe, kukam si Ep68 a Lederer raisne MP esa po tom co durrrr hodi straddle a nikto ziadna action
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
a ten dwanov ksicht keď ho ziggmund c/r na rivery na 9977x boarde, dwan mal T7s a ziigy 9x
EDIT: ešte som sa dobre zasmial keď sa dwan stackol so ziggym na flope kde mali obidvaja fd dwan zahlásil Khigh a ziggy Khigh? thats good thats very good
EDIT: ešte som sa dobre zasmial keď sa dwan stackol so ziggym na flope kde mali obidvaja fd dwan zahlásil Khigh a ziggy Khigh? thats good thats very good
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Komedia napísal:sice ja hravam len NL10 ale to co tam hra Phil Laak v E39 a E40 je dost otras...
Laak hraje dost katasfrofalne ci uz v PAD alebo v HSP tento rok. Podla mna on ani nie je dobry hrac len vybera bohate ryby vo vegas na hi-stakes. Ten jeho kamos Esfandiari omnoho lepsi.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
buschle napísal:Laak hraje dost katasfrofalne ci uz v PAD alebo v HSP tento rok. Podla mna on ani nie je dobry hrac len vybera bohate ryby vo vegas na hi-stakes. Ten jeho kamos Esfandiari omnoho lepsi.
A ta jeho manzelka, tak to je uplny zazrak .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:
A ta jeho manzelka, tak to je uplny zazrak .
s JJ na boarde KKJxx checkla tusim turn a river a povedala antoniusovi , i thought u have pocket kings.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
-to nic ze chekla nuts,mozno dobre vari
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Počet príspevkov: 16 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.