problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
to urcite,chcel by som vidiet ako hrac jeho typu co tam leze s J2 foldne flush draw za akukolvek sumu na flope..
- Mareccc1
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/11 krát
ja neviem, a preflop?
co chces trafit s J2s? trafis 2ku je ti na nic, trafis J mas no kicker a je ti na nic, mozes trafit jedine miracle typu 22x, JJx, 89T a zaplatit si flop a hitnut, mozes flopnut flush( velmi velka sanca matematicky veru), cize jedine, v co mozes dufat je flush draw.
Prosim vypocitaj mi matematicky ako sa to moze oplatit v DLHOM OBDOBI lebo ja tomu fakt nerozumiem. Poprosim v najlepsom pripade odds, percenta, cisla, matematiku:)
btw ak villain openraisol na 6, SB fold 1$ a nas HERO docalloval do 6(bol BB), v pote je na flope 13$ ak sa nemylim.
HERO check/calluje svoju flushdraw za 8$ do 13$ -poprosim vysvetlenie ako je toto 3:1, mne to asi nepocita:)
+ ak cakas ze villain bude betovat pot lebo prave ma ruku a herovi da len flushdraw, a ked nema ruku cbetne menej, to je tiez zaujimave:)
co chces trafit s J2s? trafis 2ku je ti na nic, trafis J mas no kicker a je ti na nic, mozes trafit jedine miracle typu 22x, JJx, 89T a zaplatit si flop a hitnut, mozes flopnut flush( velmi velka sanca matematicky veru), cize jedine, v co mozes dufat je flush draw.
Prosim vypocitaj mi matematicky ako sa to moze oplatit v DLHOM OBDOBI lebo ja tomu fakt nerozumiem. Poprosim v najlepsom pripade odds, percenta, cisla, matematiku:)
btw ak villain openraisol na 6, SB fold 1$ a nas HERO docalloval do 6(bol BB), v pote je na flope 13$ ak sa nemylim.
HERO check/calluje svoju flushdraw za 8$ do 13$ -poprosim vysvetlenie ako je toto 3:1, mne to asi nepocita:)
+ ak cakas ze villain bude betovat pot lebo prave ma ruku a herovi da len flushdraw, a ked nema ruku cbetne menej, to je tiez zaujimave:)
Naposledy upravil tucniak dňa 09 Máj 2009 11:56, celkovo upravené 1 krát.
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:ja neviem, a preflop?
-nehovoriac o tom,za ak hitnes nejaku svoju haluz ako 22x,tak ti to casto nepreplati.....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Lizu84 napísal:zjavne ti bude dlho trvat kym pochopis koli comu som tak zahral
Tak nas trochu pouc, aky si mal plan na jednotlivych streets (predpokladam, ze nejaky si musel mat). Napriklad co by si robil, keby neprisiel na turn. Co keby neprisli ziadne na flop, ale iba 2 alebo J a overkarty.
- brano172
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ja neviem kde je problem...
Hrame na stole 3(asi omyl na stole pre 10 ludi...alebo lizu 7mich zmazal? )
preflop mam suited ruku - tak to risknem(je to suited to nemozem foldnut ) ...ak je super pacient monster tlacitel penazi do potu tak preco nie? hitnem a on mi to tam sam nalozi ....
Flop - mam FD a monster tlacitel zacina tlacit(no uz to asik nepolozim )
Turn - som hitnuty , monster tlacitel to tam tlaci co to da a my si ho veselo slowplayujeme
River - skusime akoze blufovat monster tlacitel do nas vidi a ide all in ze ma vacsie gule (o tom tu uz raz bola debata) a my si easy callujeme...
Hrame na stole 3(asi omyl na stole pre 10 ludi...alebo lizu 7mich zmazal? )
preflop mam suited ruku - tak to risknem(je to suited to nemozem foldnut ) ...ak je super pacient monster tlacitel penazi do potu tak preco nie? hitnem a on mi to tam sam nalozi ....
Flop - mam FD a monster tlacitel zacina tlacit(no uz to asik nepolozim )
Turn - som hitnuty , monster tlacitel to tam tlaci co to da a my si ho veselo slowplayujeme
River - skusime akoze blufovat monster tlacitel do nas vidi a ide all in ze ma vacsie gule (o tom tu uz raz bola debata) a my si easy callujeme...
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
A čo máš v pláne trafiť na flope? FD? Pár? 2 páry? FH?
Čo máš v pláne urobiť na blank turne?
Čo máš v pláne urobiť na blank turne?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
tucniak napísal:ja neviem, a preflop?
ale ved villain bettol 8 dolarov cize HERO calloval 8 dolarov do 21...
- vicenzo66
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
presne na to som narazal, 8:21 nie je 1:3 ani ked sa s konom zrazim:)..nehovoriac o tom ze takmer kazdy rozumny vilain bude betovat svoju Ax/Kx rozumnu flushdraw..
no zhodneme sa , lizu je genius a my nepochopime, preco to tak zahral, je to masakralne popici a v long rune silno efektivne, ja to na nl10 ani nikde inde ale skusat nebudem:)
no zhodneme sa , lizu je genius a my nepochopime, preco to tak zahral, je to masakralne popici a v long rune silno efektivne, ja to na nl10 ani nikde inde ale skusat nebudem:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
vicenzo66 napísal:ale ved villain bettol 8 dolarov cize HERO calloval 8 dolarov do 21...
Skúsme to ešte raz a pomaly.
Čo plánuje robiť "Durr" na turne, pokiaľ netrafí ten flush? Fold or bluff?
Ak fold, tak aké potrebujeme odds na flope, aby sa nám oplatilo dorovnávať iba do turnu?
Koľko je oproti tomu 8 do 21?
Ak bluff proti aggrotardovi, ktorý nepoloží any pair, ešte ho mastne RR s airom, tak čo urobíme na push?
Ak si dokážeš tieto otázky relevantne zodpovedať, tak zistíš, že hrať J2 je somarina na n-tú, akurát teraz to (náhodou) vyšlo.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Game # 1198908441 - Texas Hold'em No Limit EUR 0.02/0.04 - Table "Haaksbergen"
Players(max 6):
Dealer: Pajo22
Small Blind: mp318 (0.02)
Big Blind: t-flashing (0.04)
Pajo22 was dealt: Ah - Ac
linek83 Raise (0.14)
rabios33 Raise (0.24)
Pajo22 Raise (0.46)
mp318 Fold
t-flashing Fold
linek83 Fold
rabios33 Call (0.22)
Flop 3s - 8d - 7s
rabios33 Check
Pajo22 Bet (0.84)
rabios33 All-In (0.80)
Pajo22 Payback (0.04)
Turn 3s - 8d - 7s - Ts
River 3s - 8d - 7s - Ts - Qc
rabios33 shows: Ks - 2s (a flush, King high)
Pajo22 shows: Ah - Ac (a pair of Aces)
rabios33 wins: EUR 2.59 (with a flush, King high)
Dojalo ma to trosku aky hraci hraju a co vsetko.
Players(max 6):
Dealer: Pajo22
Small Blind: mp318 (0.02)
Big Blind: t-flashing (0.04)
Pajo22 was dealt: Ah - Ac
linek83 Raise (0.14)
rabios33 Raise (0.24)
Pajo22 Raise (0.46)
mp318 Fold
t-flashing Fold
linek83 Fold
rabios33 Call (0.22)
Flop 3s - 8d - 7s
rabios33 Check
Pajo22 Bet (0.84)
rabios33 All-In (0.80)
Pajo22 Payback (0.04)
Turn 3s - 8d - 7s - Ts
River 3s - 8d - 7s - Ts - Qc
rabios33 shows: Ks - 2s (a flush, King high)
Pajo22 shows: Ah - Ac (a pair of Aces)
rabios33 wins: EUR 2.59 (with a flush, King high)
Dojalo ma to trosku aky hraci hraju a co vsetko.
-
Pajo22 - Príspevky: 75
- Založený: Apr 2009
- Poďakoval/li: 6 krát/1 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.