AK ...... +-ev

Čo sa inde nehodí, no stále je to diskusia o pokri

AK ...... +-ev

Odoslaťod obivano 10 Máj 2009 14:21

Ahojte, strasne by ma zauujimal nejaky rozbor AK co a co nieje +ev. Vedie ma k tomu vcerajsia session kde som skoncil takmer -5BI len na AK.
Priklad handy co a flopu.
Drzim AK, typek raise pf, ja button reraise a on call.
Flop A58 ine farby. typek raise ako cont bet, ja reraise a on all in. Co teraz?
To iste sa mi udialo par krat ked len call PF, samozrejme ide s AK izolacny raise a typek call.
Ci uz checkne alebo betne tak trosku rozmyslam ako to zahrat. Ked callnem raise, ide raise aj na turne a tym padom uz budem commited na river cize je jedno kedy to tam naprasim.

Ak mate niekto na toto nejake fajne napady prosim rady sup sup :) Thanks
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Re: AK ...... +-ev

Odoslaťod tucniak 10 Máj 2009 15:05

no nic nie je vseobecne napr tvoja otazka c.1
aky je to typek, aku mu davas range, otvara UTG alebo CO a podobne veci zohravaju predsa ulohu.
Ale ak on pf r ty ho 3betujes on calluje a hitnes A58 a on do teba donkuje-nie cbetuje lebo ty si 3betom prebral iniciativu--->co chces s AK hitnut v 3bet pote?A/K takze ship it in ASAP- ak ma zrovna AA/55/88 tak smolka ale v reraisnutom pote je casto TPTK nuts a uz je vela dead money v pote:)

imo by som si nerobil az taku tazku hlavu z jednej session :gl:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod obivano 10 Máj 2009 18:15

Dik :)
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod somNula 10 Máj 2009 20:57

jo aj pan ucitel Yegon mi stale tvrdi ze AK treba proti "fiskam" pushovat a snazit sa ich dostat do ALLINU... ovsem mne sa dost casto stava ze to AK nereraisnem ale proti regularovi ho casto iba callnem, malokedy je tam dalsi reraise a ked je suchy board fold...

proti fiskam mam zase smolu ze proti mne hraju nejake A6s napriklad a na moj masive reraise reaguju callom a pri flope A6X to samozrejme cele pushujem a cakam neprijemnu odpoved ...

ale z dlhodobeho hladiska je podla mna ziskove hrat AK proti rybkam asi preflop Allin
somNula

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod tucniak 10 Máj 2009 21:19

v zasade sa jedna o to ze ked ma fishka A6o a callne 3bet casto sa rovnako rada stacnke na A69 ako aj na A59 ved ma eso, o to ide:)..
Neviem ci zrovna PF ai je super, zavisi aj od toho ako sa vie tvoja psychika vyrovnat s variance, proti pocket pairu je to stale predsa flip:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod somNula 10 Máj 2009 21:30

tucniak napísal:v zasade sa jedna o to ze ked ma fishka A6o a callne 3bet casto sa rovnako rada stacnke na A69 ako aj na A59 ved ma eso, o to ide:)..
Neviem ci zrovna PF ai je super, zavisi aj od toho ako sa vie tvoja psychika vyrovnat s variance, proti pocket pairu je to stale predsa flip:)

myslel som to ironicky, vzdy si poviem ze to zahram hyperagresivne, ale na 90% to po flope aj tak zlozim ak je to moc suche a vidim ze super ma snahu odomna dostat nejake $$$ navyse ...

preflop je podla mna ta hra lepsia, lebo strasne vela pripadov proti fiskam(mozno uz lepsim) aj ked nemaju par, maju slabsi kicker, takze ked si zobereme priklad, flop 5T8 rainbow, super donkbetuje, zavolam, turn je suchy taktiez, ale to uz asi nezavolam ak betne dajme tomu pot, lenze na ruke drzi este suchsie AJ, AQ?, mozno AK? cele AK je podla mna sick, a je to coinflip...
somNula

Odoslaťod TuKE 11 Máj 2009 09:45

obivano napísal:Drzim AK, typek raise pf, ja button reraise a on call.
Flop A58 ine farby. typek raise ako cont bet, ja reraise a on all in. Co teraz?

Po toľkej akcii musí byť v tom pote toľko peňazí, že pokiaľ nie ste 300bb deep, tak okrem callu tam inú možnosť nevidím :)
Ak trafil set alebo dva páry, hold, stáva sa, ale ešte stále môže mať ovečka AQ/AJ/67 a podobné alebo horšie somariny :)

Ak 3betneš AK PF, tak ak trafíš to A, tak nevidím dôvod sa nestacknúť okrem flopov ako AQJ alebo AQQ a podobných.
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

Odoslaťod somNula 11 Máj 2009 11:04

o tomto hovorim...

Party Poker $200.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 118928
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

BTN: $312.00
SB: $211.20
BB: $186.50
UTG: $204.25
Hero (CO): $564.05

Pre Flop: ($3.00) Hero is CO with AObrázok KObrázok
Hero raises to $7, BTN calls $7, 1 fold, BB calls $6, 1 fold

Flop: ($23.00) 3Obrázok 8Obrázok AObrázok (3 players)
BB checks, Hero bets $16.00, BTN folds, BB raises to $32, Hero raises to $97, BB calls $65

Turn: ($217.00) 7Obrázok (2 players)
BB checks, Hero bets $460.05, BB calls $82.50 all in

River: ($382.00) JObrázok (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $382.00
BB shows AObrázok 7Obrázok
Hero shows AObrázok KObrázok
BB wins $379.00
(Rake: $3.00)

super bol 53/5 hrac :), do skurvenej pice ale fakt uz mam nervy na tu handu
somNula

Odoslaťod palo1973 11 Máj 2009 11:08

-som nula,ale vsak to je fajn,ze su hraci ktori Ax nezhodia ani bohovi,si mu to uz na flope jasne povedal,a aj tak ta dorovnal,a ak dobre pocitam,este si mal na riveri 6 outs

-wp :poklona:
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod somNula 11 Máj 2009 11:10

palo1973 napísal:-som nula,ale vsak to je fajn,ze su hraci ktori Ax nezhodia ani bohovi,si mu to uz na flope jasne povedal,a aj tak ta dorovnal,a ak dobre pocitam,este si mal na riveri 6 outs

-wp :poklona:

ano pali mas pravdu, lenze JA nemozem ratat na outs, lebo vzdy toto prehravam!!! teda samozrejme nie vzdy, ale stastie mam na takychto pacientov, co ma furt docalluju s kokotinou a aj im dojde
somNula

Ďalšia

Naspäť na Ostatné

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!