ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
ale stolov NL200 je podstatne viac ako NL400. Tam je imo ten najvacsi skok kde ich vyrazne ubudne. Ale uznavam ze 2m ruk je kapanek prehnane, mozno postaci aj polovica ale cim viac nakupim tak tym vacsia zlava takze este to ceknem podla ponuky.
BTW aka je rychlost importu ruk v HM ? Mam si nato vyhradit vikend alebo to nieje take strasne ?
BTW aka je rychlost importu ruk v HM ? Mam si nato vyhradit vikend alebo to nieje take strasne ?
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
podla nalady kompu
mne importovalo 1m ruk tusim okolo pol dna
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ten tabletracker je plateny soft?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
yegon napísal:podla nalady kompu
tak pre inspiraciu ake mas zobrazovane stats v HM ?
igy94 napísal:ten tabletracker je plateny soft?
jj plateny, je to sucast PT3 ale treba si to platit zvlast vzdy dopredu na iste casove obdobie a ceny sa pohybuju v zavislosti od limitu ktory hras.
- ferkan
ferkan napísal:jj plateny, je to sucast PT3 ale treba si to platit zvlast vzdy dopredu na iste casove obdobie a ceny sa pohybuju v zavislosti od limitu ktory hras.
Keď to budeš platiť, tak neplať verziu GOLD, pretože si na PS GoldStar alebo viac, ako sa to jednému idiotnikovi, ktorého každé ráno v zrkadle vídam podarilo
PS. Good luck telátko na NL200
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ROFL ! Sak si gold star tak zaplat poradne to by bola ina politika
thx do tretice to hadam vyjde
thx do tretice to hadam vyjde
- ferkan
ferkan napísal:ROFL ! Sak si gold star tak zaplat poradne to by bola ina politika
No, po pravde, nie je to zase až také výnimočné, to máš ako progresívne zdanenie v západných krajinách.
Napríklad aj HM pre vyššie stakes je drahší ako pre nižšie. Aj HH pre vyššie stakes sú drahšie ako pre lacnejšie.
Je to v podstate logické, akurát netreba tú logiku veľmi siliť a platiť aj keď netreba, nabudúce prečítam poriadne
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
nj ale toto bolo skor na ten styl ako ked taxikar si vypyta od anglicana 5nasobok viac ako od slovaka
- ferkan
myslis ako ked som v bulharsku platil v taxiku za cestu do mesta 10EUR lebo som otvoril hubu po anglicky a naspat tu istu cestu 3EUR lebo som hovoril posunkovou recou?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:myslis ako ked som v bulharsku platil v taxiku za cestu do mesta 10EUR lebo som otvoril hubu po anglicky a naspat tu istu cestu 3EUR lebo som hovoril posunkovou recou?
heh, mne na letisku v Baku, kde maju inak strasne originalny sposob zaobchadzania s batozinou, chlapik, co ju prenasa, oznamil> mam zenu, pat deti a vas kufor
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.