Heado reborn bloq

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Obivanov (headko) bloq

Odoslaťod yegon 14 Máj 2009 00:03

znamena to ze v rukach s ktorymi sa nedostanes do showdownu prehravas peniaze, dovodov moze byt viacero (co z toho konkretne plati na tvoju hru sa z grafu povedat neda)

- hras prilis pasivne a snazis sa dostat k showdownu so silnymi rukami s ktorymi by si mal viacej tlacit aj ked riskujes ze super foldne
- ides prilis daleko s drawing rukami, napriklad dorovnanie flop/turn s draw a fold na riveri
- nekradnes poty ktore su ukradnutelne - napr v limpnutom pote na 277 boarde
- ked raisnes preflop cbetnes a ak ta super dorovna pokracujes v betovani len ak si myslis ze mas najlepsiu ruku
- hras privela OOP
- nebluffcatchujes dostatocne casto

toto vsetko mozu byt dovody preco cervena ide dole
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod obivano 14 Máj 2009 00:23

Setko by som povedal sedi a musim si dat na to pozor, co je ale horsie momentalne ma zabija river tymi 5% sancami a furt to akosi chodi :) a este otazka co je to bluffcatch ?:)))
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod yegon 14 Máj 2009 08:17

dorovnanie betu od supera na riveri ked draws ktore by mohol tahat nedorazia aj ked nemas nejaku extra silnu ruku ale je sanca ze si lepsi

nieco ako raisnes pred flopom s AQo, super check/callne flop, turn je check/check a na riveri super betne 1/2 potu na boarde
Jh9h2s2c4d

nieco v tom duchu
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Horsey7 14 Máj 2009 08:27

yegon napísal:ta cervena vyzera dost zle ale neporadim ti, moja vyzera rovnako :)

Heado ta cervena by nemusela byt az tak zla, keby si mal zaroven showdowny so stabilne rastovou krivkou (hlboka myslienka)..imo tvoja modra mi pride ze hras dost high variance hru na dany limit, v takom pripade by to mohla (mala) prave zachranovat cervena :)

ak sa necitis uplne comfortable postflop, radsej menej limpuj, hraj viac z pozicie a o to agresivnejsie (i.e. 17/15/5 vs 20/14/3)

na NL20 budes lahsie profitovat z showdownov, kde v longrune bude tvoja ruka lepsia ako fishky
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Odoslaťod obivano 14 Máj 2009 09:34

Nj to ano, mam strasne problem ze sa snazim napr s AK to tlacit po river az, alebo ked mam napr AA a na flope a typek reraisuje. Uz tusim ze ma set a proste je mi proti srsti zahodit AA kvoli tomu.. Jedine ze budem AA davat preflop allin :DDD Ako riesite problem ked vas niekto reraisuje na flope ked mate AA? Alebo KK samozrejme
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod yegon 14 Máj 2009 09:51

zavisi od flopu, supera, pozicie, akcie pred flopom a stackov imo :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod tucniak 14 Máj 2009 10:55

a hraca, ked ma na flope raisuje typek ktory ma RCB 35, f3bet 25 a flop je drawy tak preco to nenatlacit imo?:)
naproti tomu ked ma reraisne hrac s rcb 5 statmi 12/10/1 na 346 duha tak to bude najcastejsie ten set:)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod obivano 14 Máj 2009 16:01

14.5.2009 171min
da sa povedat ze top session co sa tyka mojej spokojnosti s hrou iked vysledok nieje the best.
uz sa mi podarilo par veci na mojej hre pomenit a je to aj na statoch vidiet tu zmenu z 21/14 na ..

Obrázok

Obrázok
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod tucniak 14 Máj 2009 18:31

pekne pekne, treba sa v tom utvrdzovat (jednotlive ranges atd) a..taka otazocka, zvladas 180 min session ?
ja osobne po 2 hodkach idem s pozornostou do dalekych krajin.. :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod obivano 14 Máj 2009 18:43

dva krat som hral 480min session 4 stoly a v pohode len som mal prestavky 10 minutove na BIO a jedlo.. :))
ale 9 stolov neviem ci by som tak dlho zvladal :) ale tie 180min session v pohode, viac niezeby sa mi nechcelo ale akosi staci, mozno ked bude viac casu skusim viac :) hlavne teraz sa mam ucit na statnice co mam o 2 tyzdne co je jedna vec ale chcel by som rakerace pohnat :( ale dal som za 5 dni tolko ze som 200ty, skoda ze 10 dni predtym som nehral bol by som zarobil aj tam skoda :)
ale od 16teho sa nahrniem v rakerace urcite vyssie :) no uz teraz mam 400e rake nahrane za 5 dni :DD
Obrázok používateľa
obivano

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!