Cardrunners
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Cardrunners
Dúfam, že som založil túto tému správne.
Takže k veci:
a) Čo si myslíte o tejto stránke? (Cardrunners.com)
b) Skúsenosti s touto alebo inou stránkou takéhoto typu.
c) Ma význam sa tam registrovať? (alebo viete cestu k týmto náučným videám)
Díki za odpoveď.
~Xaress
Takže k veci:
a) Čo si myslíte o tejto stránke? (Cardrunners.com)
b) Skúsenosti s touto alebo inou stránkou takéhoto typu.
c) Ma význam sa tam registrovať? (alebo viete cestu k týmto náučným videám)
Díki za odpoveď.
~Xaress
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Re: Cardrunners
vyborne videa a obsah, myslim ze za lepsiu cenu (rozumej zadarmo ako promo akciu za odohranie nejakych ruk) mozes mat stoxpoker.com co je tiez velmi dobre (teraz sa spojili s cardrunners takze aj nejake bonus videa z CR su tam k dispo)
alebo deucescracked.com mesacny trial za par dolarov
alebo deucescracked.com mesacny trial za par dolarov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: @Yegon
Xaress napísal:Takže si myslíš že sa oplatí sa zaplatiť si zato
presnejsie je to asi takto:
Zaregistrujes sa tu https://www.deucescracked.com/account/signup/ a dostanes to na 7 dni zadarmo. POZOR ale, ak do 7 dni tu registraciu nezrusis, budes automaticky prepnuty na mesacne predplatne za 29$. Registraciu pocas tych prvych 7 dni mozes zrusit kedykolvek. Tak je to tam napisane...
-
admin - Príspevky: 22449
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
urcite sa oplati zaplatit si akukolvek training site. Vedomosti ktore takym sposobom ziskas stoja za to a ak planujes hrat NL100 a vyssie tak ten mesacny poplatok sa ti vrati velmi rychlo
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Hm vidim dobre alebo je fakt ze cardrunners sa da zaplatit najmenej na 6 mesiacov co je hned okolo 150$ ((?
A neviete ci je mozne zvysit na pokerstrategy.com status z Bronze na Silver nejakym paymentom tez? Na silver je kopa super videi az na to ze sa tam nedostanem ked som iba bronze a nikde cez nich nehravam tak nemam jak navysit status:(
A neviete ci je mozne zvysit na pokerstrategy.com status z Bronze na Silver nejakym paymentom tez? Na silver je kopa super videi az na to ze sa tam nedostanem ked som iba bronze a nikde cez nich nehravam tak nemam jak navysit status:(
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
-ja tiez uvazujem regnut sa cez nich do nejakej herne aby som ziskal status aspon silver,pripadne gold a mohol si pozriet nejake videa,inak ja som tam videl par zaujimavych clankov od statusu gold a barin a jakali mi ich ochotne skopirovali,ale ci by sa to dalo aj s videami nejako urobit tak to neviem
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Nj ked zistis daj vediet Popripade otazka : Nasiel by sa niekto kto ma cardrunners zaplateny a za nejake penazky co by som mu poslal na ucet ci by nebolo mozne potahat nejake videa. nejako platit 6 mesiacov na to co potaham par videi nl25, nl50 a par hu nl50 sa mi zrovna nechce ))
diki
diki
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
igy94 ma nieco zaplatene spytaj sa jeho
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
su predsa programy, ktore ti nahravaju plochu....Len to je fsetko o dohode komu by sa to xcelo robit:)
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.