ferkanov poker blog
Re: ferkanov poker blog
najlepsie to je v egypte, tam maju benzin skoro zadarmo a taxiky tiez
taxikar mi vravel ze dochadza kazdy den do kahiry co bolo asi 500KM za robotou a stale sa mu to oplati
taxikar mi vravel ze dochadza kazdy den do kahiry co bolo asi 500KM za robotou a stale sa mu to oplati
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
nakoniec sa mi nedalo odolat vyhodnej ponuke a nakupil som 5m ruk na NL200
Cas importu HM> 36hodin
Cas importu PT3> 13hodin a este trva Ale bude to urcite podstatne rychlejsie kedze uz ruky su naimportovane a uz len rano ako som ho kukol tak optimalizoval databazu
Samozrejme ze som nevydrzal a zacal hrat aj bez toho zeby som mohol pouzivat zahlteny pokertracker na tableselecting Bolo docela funny mat na niektorych regov 100k ruk Odohral som zatial 3500 ruk a som dole 1 buyin. Kedze som mal viac smoly ako by bolo kosher tak to je zatim v poradku. Z troch flipov 2x JJvsAK a QQ vs AK som vyhral iba jeden. Plus jedna prehra 3-way allin pf moje KK vs A5o vs nejaky trash od shorta neustalo. Na riveri som myslel ze som 100% gut kedze vyzeral board nejako Q2934 bez flushu
Rybam pravidelne dochadzali trips k ich druhemu paru, co ma az neskutocne zacalo vytacat a myska si to raz odniesla co sa mi vratilo ako bumerang kedze som ju hodil do makkeho kresla oproti odkial sa odrazila priamo do pohara na stole naplneneho colou Myska prezila pohar tiez, len tie upratovacie prace ma zdrzali
Zachranovali ma ryby ktore preplacali moje overbety na river, jeden preplatil s K3 na 88223 proti mojmu nuts na river 160 do 80 potu Non showdowny zatial moc nejdu, ale bola to len jedna session tak sa to hadam polepsi.
Cas importu HM> 36hodin
Cas importu PT3> 13hodin a este trva Ale bude to urcite podstatne rychlejsie kedze uz ruky su naimportovane a uz len rano ako som ho kukol tak optimalizoval databazu
Samozrejme ze som nevydrzal a zacal hrat aj bez toho zeby som mohol pouzivat zahlteny pokertracker na tableselecting Bolo docela funny mat na niektorych regov 100k ruk Odohral som zatial 3500 ruk a som dole 1 buyin. Kedze som mal viac smoly ako by bolo kosher tak to je zatim v poradku. Z troch flipov 2x JJvsAK a QQ vs AK som vyhral iba jeden. Plus jedna prehra 3-way allin pf moje KK vs A5o vs nejaky trash od shorta neustalo. Na riveri som myslel ze som 100% gut kedze vyzeral board nejako Q2934 bez flushu
Rybam pravidelne dochadzali trips k ich druhemu paru, co ma az neskutocne zacalo vytacat a myska si to raz odniesla co sa mi vratilo ako bumerang kedze som ju hodil do makkeho kresla oproti odkial sa odrazila priamo do pohara na stole naplneneho colou Myska prezila pohar tiez, len tie upratovacie prace ma zdrzali
Zachranovali ma ryby ktore preplacali moje overbety na river, jeden preplatil s K3 na 88223 proti mojmu nuts na river 160 do 80 potu Non showdowny zatial moc nejdu, ale bola to len jedna session tak sa to hadam polepsi.
- ferkan
Čo konkrétne znamená, "nedalo sa odolať výhodnej ponuke"?
GL do ďalších bojov
GL do ďalších bojov
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
mantak nenazraty
ja sa snazim najst v HM switch ktory by mi zabezpecil ze mi nebude zobrazovat viac ako 300 ruk na hraca aby som mal o nom aktualne info
ja sa snazim najst v HM switch ktory by mi zabezpecil ze mi nebude zobrazovat viac ako 300 ruk na hraca aby som mal o nom aktualne info
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
TuKE napísal:Čo konkrétne znamená, "nedalo sa odolať výhodnej ponuke"?
GL do ďalších bojov
ze cim viac tak tym to bolo vyhodnejsie Vyslo to na nejakych $160 co som si povedal ze nieje ani jeden BI
yegon napísal:mantak nenazraty
300 ruk blazon saq to nemas ani doveryhodne info ani o 3bete- jedine VPIP/PFR mozes pouzit. Preco chces take aktualne info, podla mna 95% hracov hra stale rovnako a lepsi sa velmi pomalicky tak po 100k rukach mozno uz ma nejake odchylky
- ferkan
300 ruk na 3bet aj vacsinu ostatnych veci bohate staci a okrem toho hadam vidis ako hraju nie?
vela ludi hra v davkach, chvilu normalne, chvilu uberaggro, spoliehat sa na cisla nie je uplne dobre, mali by len pomoct pri rozhodnutiach kde sa ti to zda tesne do obidvoch stran
ked mas velke mnozstvo ruk tak neuvidis zmenu ich hry a mozes sa pekne okaslat
vela ludi hra v davkach, chvilu normalne, chvilu uberaggro, spoliehat sa na cisla nie je uplne dobre, mali by len pomoct pri rozhodnutiach kde sa ti to zda tesne do obidvoch stran
ked mas velke mnozstvo ruk tak neuvidis zmenu ich hry a mozes sa pekne okaslat
-
nj saq hrat sa da aj bez cisiel ked nehras viac ako 3-4 stoly co je asi tvoj pripad Pri tych 6tich je to uz trosku o drzku. Inak nemyslim ze vela hracov meni takto styl hry v davkach ako pises. Skor je to tym ake karty dostavaju. Vsetky veci v prirode sa deju v davkax cize ked niekomu ide tak chvilu sa zda ze sa stalo agromaniakom pritom len xyta monstre. Jedine ked tomu tak nieje je ked su on tilt alebo super-tricky imo
300ruk na 3bet je urcite malo a tam moze byt riadna odchylka. Vidim to na sebe ked hram niekedy dlhu session na jednom stole a vidim ze za 300ruk mam 3bet niekedy 3% inokedy 15% pricom pravda je niekde uprostred
300ruk na 3bet je urcite malo a tam moze byt riadna odchylka. Vidim to na sebe ked hram niekedy dlhu session na jednom stole a vidim ze za 300ruk mam 3bet niekedy 3% inokedy 15% pricom pravda je niekde uprostred
- ferkan
ferkan napísal:nj saq hrat sa da aj bez cisiel ked nehras viac ako 3-4 stoly co je asi tvoj pripad Pri tych 6tich je to uz trosku o drzku. Inak nemyslim ze vela hracov meni takto styl hry v davkach ako pises. Skor je to tym ake karty dostavaju. Vsetky veci v prirode sa deju v davkax cize ked niekomu ide tak chvilu sa zda ze sa stalo agromaniakom pritom len xyta monstre. Jedine ked tomu tak nieje je ked su on tilt alebo super-tricky imo
no to prave nemusi byt odchylka, na jednom stole zrejme su podmienky na 3betovanie lepsie nez na druhom a to je prave vec kde ta stats mozu oklamat
-
mohli by to v HM vyriesit podobnym sposobom ako je to traz-ze ked si kliknes na staty ukazuje ti len za aktutalnu session na tom stole-s malou upravou ze by sa dal nastavit limit napr last 500 hands alebo tak:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Súhlasím s ferkanom.
IMO je lepšie vidieť ako z dlhodobého hľadiska ten človek hrá ako než práve to, či si za posledných 300 rúk vyžral svoj megaheater/swing a hral uberaggro/monkeytilt.
Preferujem stats okolo 1000-2000 rúk na hráča.
IMO je lepšie vidieť ako z dlhodobého hľadiska ten človek hrá ako než práve to, či si za posledných 300 rúk vyžral svoj megaheater/swing a hral uberaggro/monkeytilt.
Preferujem stats okolo 1000-2000 rúk na hráča.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.