Sit and Go Reloaded

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Sit and Go Reloaded

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Sit and Go Reloaded

Na Sng stoloch väčšiny pokrových stránok sa udiali v poslednom čase zaujímavé zmeny. Vznikli nové, svojou štruktúrou rozdielne varianty, ktoré majú často exotické názvy ako napríklad \"Matrix\" alebo \"Double or Nothing\". Preto sme sa rozhodli ich trochu porovnať a zároveň aspoň naznačiť kľúčové stratégie pre úspech v nich. 1. Matrix Túto novinku nám ponúka Full Tilt Poker. Vklad hráčov bude rozdelený na 5 rovnakých častí. O 4 z nich sa hrá v 4-och simultánne prebiehajúcich Sng, 5-tu časť si rozdelia hráči na základe rebríčka vytvoreného z výsledkov tých 4-och turnajov.Kľúčová stratégia:Stretávame sa s tými istými hráčmi, čiže je ešte oveľa dôležitejšie ako inokedy robiť si podrobné poznámky o ich hre. Takisto je potrebné sledovať priebežné poradie v rebríčku a tomu prispôsobovať svoju hru, napr. hrať agresívnejšie, resp. opatrnejšie.Zhrnutie:Zaujímavá varianta, ktorá však rýchlo môže stratiť svoje čaro. Pozitívom je menšia \"variance\", avšak je pravdepodobné, že sa tu stretneme s lepšími hráčmi ako na normálnych Sng\'s, pretože slabší hráči nebudú naraz riskovať napr. 100$, keď si môžu zahrať jednotlivé turnaje za 20$. 2. Steps Step turnaje umožňujú hráčom prebojovať sa...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Sit and Go Reloaded

Odoslaťod DevilMayCry 18 Máj 2009 13:52

1. Matrix - neskusal som ale minimalne za vyskusanie to stoji
2. Steps - vacsinou vyuzivane ako stepy na live turnaje a velke guaranteed online turnaje.......na P*R momentalne skusam obdobu tychto stepov tzv. PHASE turnaje....za 3,6 dolara som sa dostal za dva dni do final phase kde sa hra uz o slusne prachy - 1.miesto 700, 2.misto - 400, 3.miesto - 300, 4.miesto - 200
3.DoN - momentalne hravam najcastejsie na P*R kde je to rybnik jak hovado.......vrelo odporucam i ked je to sem tam nuda ale povedzme ze na takej bubble pozicii sa uz aj tam uplatni pokrovy skill - trochu nevyhoda je ze podla mna deformuje hraca - po dlhsej dobve som skusil normal sng a nevedel som ktora bije :lol2: ....v porovnani s ipoker kde som hraval predtym myslim ze uroven hracov je este o triedu nizsia (ak nie aj o dve :D ) - skoda ze nemam viac casu na hranie a multitabling na P*R je viete ako "super" vyrieseny
4.Super Turbo,5.MTT - pre mna absolutne nezaujimave
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod palo1973 18 Máj 2009 14:00

[quote="DevilMayCry"]
[
3.DoN[/b] - momentalne hravam najcastejsie na P*R kde je to rybnik jak hovado.......vrelo odporucam i ked je to sem tam nuda ale povedzme ze na takej bubble pozicii sa uz aj tam uplatni pokrovy skill - trochu nevyhoda je ze podla mna deformuje hraca - po dlhsej dobve som skusil normal sng a nevedel som ktora bije :lol2:

-hm,co myslim kolko bude stat "oprava" tych deformacii,lebo uz sa nechavam treti mesiac deformovat za 1.000 euro + mesacne
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod DevilMayCry 18 Máj 2009 14:08

palo1973 napísal:-hm,co myslim kolko bude stat "oprava" tych deformacii,lebo uz sa nechavam treti mesiac deformovat za 1.000 euro + mesacne

.............:lol2:
...DoN sa mi zdaju extremne specifickou zalezitostou ktora ma na mna naozaj nie moc dobry vplyv hlavne co sa tyka hrania normalnych sng.....v mtt a ani cash games (i ked ich hram len zriedka kedy) sa to nijak extra neprejavuje.....ale tak dobre ako napreduje moj BR na P*R hranim DoN ( :D ) mi ta deformacia samozrejem az tak nevadi :cstrike:
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Odoslaťod palo1973 18 Máj 2009 14:15

-ma to zaujalo,lebo uz mi to niekto povedal nedavno.....

-ja obcas zamiesam medzi ne nejake 6max sng a teraz mozno aj nejake 30 man sng a sem tam nejaky ten mtt
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod BIK3R 18 Máj 2009 19:00

nechcem byť hustý, ale autor tohoto článku asi zaspal :D a dosť....pretože tieto "novinky" vlastne ani nie su novinkami....v spomínaných herniach už bežia dlhú dobu...
BIK3R

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod admin 18 Máj 2009 19:04

BIK3R napísal:nechcem byť hustý, ale autor tohoto článku asi zaspal :D a dosť....pretože tieto "novinky" vlastne ani nie su novinkami....v spomínaných herniach už bežia dlhú dobu...

Tak hadam ako vysvetlenie dost dobre, bol by si prekvapeny, ale su este herne kde DoN nie su (Merge, F****Tilt), napriklad aj v sieti microgaming sa objavili len nedavno :) Mne sa clanok naopak pacil (a nepisal som ho ja) ... :good:
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod palo1973 18 Máj 2009 19:11

BIK3R napísal:nechcem byť hustý, ale autor tohoto článku asi zaspal :D a dosť....pretože tieto "novinky" vlastne ani nie su novinkami....v spomínaných herniach už bežia dlhú dobu...

-vynikajuci prispevok,tvoj prvy na pokerportali,dufam,ze budes aj dalej pokracovat v podobnom style :good:
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod barth3z 18 Máj 2009 19:54

@ BIK3R.. to neznamena, ze ked to nieje pre teba novinka tak pre ostatnych co sa sem v nedavnej dobe sa regli alebo hladaju info o pokri tiez to musia ovladat :wall: , nak celkom pekne zhrnutie, taka typologia sng :poklona: , aj ked viem, co su jednotlive turnaje zac rad si to precitam cele znova .... :Bravo:
barth3z

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod DevilMayCry 18 Máj 2009 21:25

som rad ze diskusia sa opat ubera tym "spravnym" smerom :-D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!