EMOP Praha
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
EMOP Praha
Ahojte chcem sa opytat, ci sa niekto nechysta na EMOP tentoraz je to v Prahe. Je to 25 juna http://www.europeanmastersofpoker.com/ Ja uz som tam.
- tomique
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: EMOP Praha
pokial som videl tak z SK/CZ si tam zatial jediny
ale dik za upozornenie na tu seriu, asi si zahram zopar kvalifikacii na tie dalsie dve kola v barcelone a na malte, praha ma nelaka
ale dik za upozornenie na tu seriu, asi si zahram zopar kvalifikacii na tie dalsie dve kola v barcelone a na malte, praha ma nelaka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
EMOP kvalifikacie + dalsie info si mozete pozriet v novo spustenej sekcii pokerportalu na
http://www.pokerportal.info/online-kvalif ... s-of-poker
alebo po kliknuti na odkaz "Online Kvalifikacie" v hornom menu kde najdete aktualizovany zoznam prebiehajucich kvalifikacii ale aj ine eventy a moznosti kvalifikacie na ne
..pre yegona (kym nebudu dostupne kvalifikacie na Barcelonu alebo Maltu - btw tie lakaju aj mna ) by som odporucil pozriet sa na Helsinky Midnight Sun alebo CAPT Velden. Nepatria sice medzi dream holidays destinations ale urcite su atraktivne, teda aspon mna velmi laka spoznat a vidiet co najviac miest v Europe a vo svete
http://www.pokerportal.info/online-kvalif ... s-of-poker
alebo po kliknuti na odkaz "Online Kvalifikacie" v hornom menu kde najdete aktualizovany zoznam prebiehajucich kvalifikacii ale aj ine eventy a moznosti kvalifikacie na ne
..pre yegona (kym nebudu dostupne kvalifikacie na Barcelonu alebo Maltu - btw tie lakaju aj mna ) by som odporucil pozriet sa na Helsinky Midnight Sun alebo CAPT Velden. Nepatria sice medzi dream holidays destinations ale urcite su atraktivne, teda aspon mna velmi laka spoznat a vidiet co najviac miest v Europe a vo svete
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
-Velden je jedna z najexluzivnejsich dovolenkovych destinacii v Rakusku,co je v zime Kitzbühel je v lete Velden,a je tam 2x draho ako o niekolko kilometrov juznejsie v Bibione....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Z Kosice sa tam chystame mozno 4-5 ti. Chceme to spojit nejako s CSPT Prague.
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
tiez mam taky plan spojit to....aky den sa chystate ?? ...tommy mozes mi napisat kto z KE sa chysta par ludi poznam a dlho som ich nevidel tak rad by som ich stretol a pokecal )
- tomique
- Založený: Apr 2007
ok co tak nejaky report kto to hral ako dopadol a ako bolo?
-
yegon napísal:ok co tak nejaky report kto to hral ako dopadol a ako bolo?
Pesko bral 30k€ za deal v peti lidech, Bulir a Dasenka out tesne pred bublinou...
- blahdy
- Založený: Jan 2007
toto viem, myslel som skor tych nie znamych hracov co sa tam nakvaldili online ako tomique a aj ked nevyhrali tak aspon nieco by mohli k tomu napisat ze ako sa im tam pacilo, ako sa hralo atd
btw blahdy na cspt pobehoval taky mensi chudy chlapec vyzerajuci na 12 rokov na ktoreho mi par ludi ukazovalo ze tam strasne vybera cash a chodi domov s plnymi vreckami penazi - to si bol ty?
btw blahdy na cspt pobehoval taky mensi chudy chlapec vyzerajuci na 12 rokov na ktoreho mi par ludi ukazovalo ze tam strasne vybera cash a chodi domov s plnymi vreckami penazi - to si bol ty?
-
yegon napísal:btw blahdy na cspt pobehoval taky mensi chudy chlapec vyzerajuci na 12 rokov na ktoreho mi par ludi ukazovalo ze tam strasne vybera cash a chodi domov s plnymi vreckami penazi - to si bol ty?
tak to nebyl on, blahdy je stredne vysoky chudy strapaty chlapec a vypada na 9,5 rokov
ale vyberat mohol - LUCKER to je
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.