Zdravim, poslední dobou jsem svůj blog celkem zameškával, ale rozhodl jsem se to napravit. Na poker jsem neměl moc čas, protože jsem byl na koleji, bez internetu
, což sice bylo na hov*o, ale zase na druhou stranu jsem měl čas na jiný věci (škoda, že hlavně na chlast...
) Poker jsem hrál akorát tak chvíli v pátek, nebo o víkendu, takže jsem si něco vydělal, ale nic zázračného... Takže od doby co jsem sem psal naposled se toho moc nezměnilo... :-)
Ikdyž něco samozřejmě ano, například jsem změnil hernu - nyní hraji u Ladbrokers poker a celkem si pískám (mají zajímavej rake race a je to tam dost fishy) a docela se mi tam daří... Účet jsem si založil 26.4. a od té doby jsem si vybral už 600 EUR což pro studenta a hráče NL20 je částka celkem příjemná... :-) Nyní jsem navíc krůček od welcome bonusu 500 dol. + v rake race jsem zatím na 400 dolarech, ale čekám že bych mohl jít ještě tak o 50 - 100 výš.
Bohužel mam jenom PT3 a ten, pokud se nepletu, microgaming nepodporuje, takže hraju bez něj... Je to bez něj malinko horší, ale dá se to, stačí si hrát svojí hru a ostatní po mě hází peníze vidlemi, takže ho ani nepotřebuji... Akorát vám tedy nemohu nabídnout žádné grafy, statistiky a pod... Od další session aspoň budu dávat nějaké zajímavé handy, aby bylo o čem diskutovat...