Rictuv blog, aneb fishky utoci

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Rictuv blog, aneb fishky utoci

Odoslaťod Ricta 18 Máj 2009 23:07

Horsey7 napísal:prekvapujuco Horsey7 :)

tak to bych tě příště mohl poznat... :lol2:
Obrázok používateľa
Ricta

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Ricta 21 Máj 2009 23:55

Tak teď mě mrzí, že se mi ještě nepovedlo rozběhat HM, protože dnešní session by rozhodně za zanamenání stála... :-D Nejdřív jsem hrál asi 2 hodiny odpoledne a dostal jsem se cca 50 EUR do mínusu. Vypnul jsem to, ale večer jsem se k tomu vrátil... Když jsem tek už asi 120 EUR, tak jsem si řek, že prohraju ještě maximálně 10 EUR a končim... Situace se ale naprosto obrátila a já po cca 4 hodinách hraní končim cca 15 EUR v plusu... :-D

Co mě těší, že jsem byl po celou dobu hraní v naprostym klidu. A to tam byly věci ke vztekání... :) Set vs vyšší set, draws mě naprosto míjely, soupeře trefovali, když jsem dostal AA,KK všichni zahazovali... Ale nakonec vše dopadlo dobře... :)
Obrázok používateľa
Ricta

Odoslaťod Ricta 08 Sep 2009 23:29

Dneska jsem dostal 12ti měsíční členství na stoxpoker.com. Takže místní znalci, jaká videa mi doporučíte? :)
Obrázok používateľa
Ricta

Odoslaťod dzejkej 09 Sep 2009 00:24

Ricta napísal:Dneska jsem dostal 12ti měsíční členství na stoxpoker.com. Takže místní znalci, jaká videa mi doporučíte? :)

Tie od Eda Millera su nuts. Inak aj Pokey tam mal take zaujimave zaklady, len netusim moc ako sa vola svojim normalnym menom, takze vela stastia pri hladani :-D.

EDIT: tak Pokey je Sasha Radisich. Este som tam pozeral Jamesa Sweeneyho - ten mal dost dobre urobene Full Ring videa :).
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod Ricta 09 Sep 2009 10:47

ok, díky moc :good:
Obrázok používateľa
Ricta

Odoslaťod Ricta 30 Sep 2009 17:18

Tak září se mi docela vyvedlo... Po prochlastaných prázdninách (které trvaly až do včerejška) jsem konečně zase začal hrát... Konečně se mi podařilo rozběhat HM, takže můžu nahodit i grafy. Udělal jsem takový menší posun - z NL20 na NL30, kdybych měl safe bankroll, vrhnul bych se na NL50, ale radši volim klidnou cestu, neni kam spěchat... Co mě mrzí je to, že jsem hrál před tím pár měsíců bez HM, či PT a na mojí hře je to teď znát. Takovej rozdíl mezi VPIP a PFR jsem snad nikdy neměl... No nic, v říjnu to snad pujde ještě lépe, ikdyž s profitem jsem celkově samozřejmě spokojenej.

září.jpg
září.jpg (87.17 ) Zobrazená 2221 krát

září stats.jpg
září stats.jpg (24.49 ) Zobrazená 2178 krát

+200 dol bonus, takže měsíc končim +957
Obrázok používateľa
Ricta

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!