ferkan napísal:teda ze palo robi taketo moves, ja som ho mal za seriozneho hraca
Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
-live robim niekedy moves precudesne,v tom co hravam(DoN) totiz nemozem,ale vcera som bol "kartentot",paradoxne s najlepsou handou som vypadol....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Tak vcera sa mi podarilo dopadnut na pokrove dno,moj ROI za tento mesiac dosiahol po 1100 zvacsa DoN Sng's krasnych 0 %.
Nastastie som clearol 500 $ bonus a aj vdaka rb som v pluse vyse 900 euro,takze az take bolestive to nebolo,ale za to som na seba poriadne nasraty.
Bolo to zavinene viacerymi vecami:
1.citil som sa ako majster sveta,lebo som bol v pluse tento mesiac uz cca 1200 euro a to treti mesiac za sebou a hraval som tym padom ovela viac marginalnych a spekulativnych ruk,lebo okolo mna same fishky a jednoducho som si na nich trufal
2.vela krat som sa stackol v L1 a L2 s niecim ako TT,JJ na nizkom flope,rozhodol som sa hravat taketo pary prisnejsie na set value
3.par krat mi vypadol poker klient,co ma priviedlo k poriadnemu tiltu,herna mi sice vsetko vratila,ale tie peniaze co som prehral nasledne vdaka zlej hre pochopitelne nie...
Rozhodol sa pre novy zaciatok,nechavam si v herni 500 e a budem hrat do konca mesiaca cisto len 10 $ DoN,chcel by som ich odohrat este cca 400 ks
Nastastie som clearol 500 $ bonus a aj vdaka rb som v pluse vyse 900 euro,takze az take bolestive to nebolo,ale za to som na seba poriadne nasraty.
Bolo to zavinene viacerymi vecami:
1.citil som sa ako majster sveta,lebo som bol v pluse tento mesiac uz cca 1200 euro a to treti mesiac za sebou a hraval som tym padom ovela viac marginalnych a spekulativnych ruk,lebo okolo mna same fishky a jednoducho som si na nich trufal
2.vela krat som sa stackol v L1 a L2 s niecim ako TT,JJ na nizkom flope,rozhodol som sa hravat taketo pary prisnejsie na set value
3.par krat mi vypadol poker klient,co ma priviedlo k poriadnemu tiltu,herna mi sice vsetko vratila,ale tie peniaze co som prehral nasledne vdaka zlej hre pochopitelne nie...
Rozhodol sa pre novy zaciatok,nechavam si v herni 500 e a budem hrat do konca mesiaca cisto len 10 $ DoN,chcel by som ich odohrat este cca 400 ks
-
palo1973 napísal:
....diky palo za upozornenie .....som si uvedomil ze zacinam tiez s touto "super" taktikou spekulativnych ruk lebo vidim okolo seba ten rybnik........ihned sa vraciam k svojej hre.....
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Tak uz som sa trochu ukludnil a chcem len napisat ako sa mi podarilo vyhrat ten listok v hodnote 330 $.
Bola to kvalda za 33 $ na ktoru mi Sun ponukol listok ako ospravedlnenie, za to,ze ma vyhodilo z herne.
Bol to rebuy+addon a hralo len 5 hracov,vitaz berie vsetko.
Cely turnaj som mal stastie,bud na start hand alebo na boardy.
V rebuy faze som 2x vystackoval superov,vzdy KK vs.AK resp. AQ.
Zrejme to boli nejake fishky,ktore sa tam kvalifikovali v Stage 1 za 3,30 $,lebo nikto sa nedokupoval,az na mojho supera v HU,ten urobil 1 rebuy.
Po hodine som mal 5k stack,moj super 3k a urobil addon,ja nie,cize sme nastupovali 50-50.
Uz predtym sme hrali asi pol hodinu len dvaja a videl som,ze je to ovela lepsi hrac ako ja.
Za cely cas snad ani raz nedorovnal OOP,bud fold alebo raise.
Normalne som sa zmieril s prehrou,lebo som musel uznat,ze je lepsi....
Ale potom ked som mal uz len asi 2,5k sme sa dostali do all inu pf,moje AJ vs AK a J na river ma vratil do hry.
Potom prisla klucova hra:
Otvaram IP raise na 360(3 BB),super rr asi na 1000,ja mam K2s(zla karta na dorovnanie rr,urcite som to mal zhodit,ale suited nepolozi)
Flop:T52,super cbet 1000,ja call
Turn:moja traum karta-2ka,super check,ja check
River:este lepsia karta-A,super bet,ja rr all in,on call,zrejme mal Ax
Ostalo mu asi 700 chipov,hned to pushol,ja som ho dorovnal s TK a flopol som str8.....
Bola to kvalda za 33 $ na ktoru mi Sun ponukol listok ako ospravedlnenie, za to,ze ma vyhodilo z herne.
Bol to rebuy+addon a hralo len 5 hracov,vitaz berie vsetko.
Cely turnaj som mal stastie,bud na start hand alebo na boardy.
V rebuy faze som 2x vystackoval superov,vzdy KK vs.AK resp. AQ.
Zrejme to boli nejake fishky,ktore sa tam kvalifikovali v Stage 1 za 3,30 $,lebo nikto sa nedokupoval,az na mojho supera v HU,ten urobil 1 rebuy.
Po hodine som mal 5k stack,moj super 3k a urobil addon,ja nie,cize sme nastupovali 50-50.
Uz predtym sme hrali asi pol hodinu len dvaja a videl som,ze je to ovela lepsi hrac ako ja.
Za cely cas snad ani raz nedorovnal OOP,bud fold alebo raise.
Normalne som sa zmieril s prehrou,lebo som musel uznat,ze je lepsi....
Ale potom ked som mal uz len asi 2,5k sme sa dostali do all inu pf,moje AJ vs AK a J na river ma vratil do hry.
Potom prisla klucova hra:
Otvaram IP raise na 360(3 BB),super rr asi na 1000,ja mam K2s(zla karta na dorovnanie rr,urcite som to mal zhodit,ale suited nepolozi)
Flop:T52,super cbet 1000,ja call
Turn:moja traum karta-2ka,super check,ja check
River:este lepsia karta-A,super bet,ja rr all in,on call,zrejme mal Ax
Ostalo mu asi 700 chipov,hned to pushol,ja som ho dorovnal s TK a flopol som str8.....
-
-na tu hlavnu kvaldu na CAPT dnes su prihlaseny len dvaja hraci,co je dobra sprava,horsia je,ze jeden z nich je "thechessmaster",myslite si ze je to naoazaj Ivo Donev?
-
Toto nie je EKG,ale moj graf....
Moje ROI po 1681 Sng je 0 %,zisk 415 $,nad vodou ma drzi rb,ktory bol 1200 $,cize tento mesiac dokopy priblizne 1200 euro plus.
Tesi ma pocet Sng,ktore som dokazal nahrat,nespokojny som samozrejme s ROI.
Ciele na buduci mesiac su skromne:zlepsit ROI,nahrat 1200 Sng a aspon 1000 euro zisk.
Okrem toho ma potesila vyhrata stavka s Vladom a ticket v hodnote 330 $.
Buduci vikend idem do Prahy,a v juni chcem ist este aspon na 1 live turnaj,asi na ten 35 eurovy deepstack zasa.
Moje ROI po 1681 Sng je 0 %,zisk 415 $,nad vodou ma drzi rb,ktory bol 1200 $,cize tento mesiac dokopy priblizne 1200 euro plus.
Tesi ma pocet Sng,ktore som dokazal nahrat,nespokojny som samozrejme s ROI.
Ciele na buduci mesiac su skromne:zlepsit ROI,nahrat 1200 Sng a aspon 1000 euro zisk.
Okrem toho ma potesila vyhrata stavka s Vladom a ticket v hodnote 330 $.
Buduci vikend idem do Prahy,a v juni chcem ist este aspon na 1 live turnaj,asi na ten 35 eurovy deepstack zasa.
-
Easy money
Palo ma poprosil aby som mu skonvertoval jeho zatial najrychlejsi DoN co odohral. 2 ruky a bolo po vsetkom.
Hand #1
Sun Poker "Turbo" 10 NLH Double Up 10/20, hand converted by the iPoker Converter
saw flop | saw showdown
Button Button (1500)
SB (1500)
BB Hero (1500)
UTG UTG (1500)
UTG+1 UTG+1 (1500)
CO (1500)
Preflop: Hero is in the BB with J 5
UTG raises to 40, UTG+1 calls 40, 1 fold, Button calls 40, 2 folds.
Flop (150) T J Q
UTG bets 75, UTG+1 calls 75, Button raises to 150, UTG calls 75, UTG+1 calls 75.
Turn (600) 9
UTG checks, UTG+1 bets 300, Button raises to 1310, UTG moves all-in for 1310, UTG+1 moves all-in for 1010.
River (4530) 8
Button shows K T
UTG shows K 4
UTG+1 shows K Q
UTG wins 4530 with Flush (Diamonds) with King high
Hand #2
Sun Poker "Turbo" 10 NLH Double Up 10/20, hand converted by the iPoker Converter
saw flop | saw showdown
Button Button (1490)
SB Hero (1480)
BB BB (4530)
UTG (1500)
Preflop: Hero is in the SB with T T
1 fold, Button raises to 120, Hero calls 110, BB calls 100.
Flop (360) 8 8 3
Hero checks, BB checks, Button bets 380, 1 fold, BB calls 380.
Turn (1120) 5
BB checks, Button bets 560, BB raises to 1120, Button moves all-in for 430.
River (3230) Q
Button shows K K
BB shows 9 7
BB wins 3230 with Flush (Hearts) with Nine high
Palo ma poprosil aby som mu skonvertoval jeho zatial najrychlejsi DoN co odohral. 2 ruky a bolo po vsetkom.
Hand #1
saw flop | saw showdown
Button Button (1500)
SB (1500)
BB Hero (1500)
UTG UTG (1500)
UTG+1 UTG+1 (1500)
CO (1500)
Preflop: Hero is in the BB with J 5
UTG raises to 40, UTG+1 calls 40, 1 fold, Button calls 40, 2 folds.
Flop (150) T J Q
UTG bets 75, UTG+1 calls 75, Button raises to 150, UTG calls 75, UTG+1 calls 75.
Turn (600) 9
UTG checks, UTG+1 bets 300, Button raises to 1310, UTG moves all-in for 1310, UTG+1 moves all-in for 1010.
River (4530) 8
Button shows K T
UTG shows K 4
UTG+1 shows K Q
UTG wins 4530 with Flush (Diamonds) with King high
Hand #2
saw flop | saw showdown
Button Button (1490)
SB Hero (1480)
BB BB (4530)
UTG (1500)
Preflop: Hero is in the SB with T T
1 fold, Button raises to 120, Hero calls 110, BB calls 100.
Flop (360) 8 8 3
Hero checks, BB checks, Button bets 380, 1 fold, BB calls 380.
Turn (1120) 5
BB checks, Button bets 560, BB raises to 1120, Button moves all-in for 430.
River (3230) Q
Button shows K K
BB shows 9 7
BB wins 3230 with Flush (Hearts) with Nine high
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Takze bol som v Prahe na live finale OPL a ako minule bolo aj teraz fajn,az na to,ze pivo nebolo zadarmo .
Turnaj som zacal hrat pre mna typicky,VPIP 95 %, blindy som branil od zaciatku udatne,na buttone na kazdy raise autocall.
Nikto sa nechcel so mnou hrat,stol bol dost tight a aj hraci boli celkom dobry.
Najviac respektu som daval RankX a s nim som sa moc nespustal do post flop hry,lebo mi daval stale potsize bet a uz nebol priestor na nejaky move .
Ziskal som si absolutne maniakalny image,bez toho aby moj stack utrpel.
Potom som predsa len urobil chybu,ktora ako sa ukazalo mozno chybou nebola.Posudte sami.
Mam na BB AQo,blinds 100/200,shorty s 5k z butonu raisuje na 450,ja rr na cca 1500,on all in,ja call.Mal QQ.
Potom este nejako uluckoval 15 k stack,aby ho vzapäti rychlo odhadzal,cize zrejme by to iste urobil s kazdym A a aj KQ,KJ a pod.
Isiel som do pauzy so 4k pri priemere asi 15k,ale v pohodicke.
Potom som hral menej a zdabloval som a zasa sa vratil s5 do hry.
Potom som trosku uluckoval.
Mam 66 na late,tight hrac z UTG raise,ja call.
Flop 3-5-T,on bet,ja som len call.
Turn bol 4 on zasa bet,ja rr all in,on call.
Mal AA,ale 6-ka na river to vyriesila.
Odisiel velmi rychlo bez podania ruky a aj ked som hral neskor cg tak sa na mna od blackjaku dost skaredo pozrel.
No ale naco tame leze s jednym parom
Potom som pokracoval v loose hre a hral som hlavne superov ako karty.
Typicke hry boli taketo:
Tight hrac otvara z UTG+2,ja na BB JQs call(radsej by som mal 2-4,ale nevadi)
Flop 5-7-7 s FD,bohuzial nie s mojou,ja check on bet,ja rr on fold.
Ukazal som moj blaf a hovorim,ze ten flop bol pre mna NUTS.
Potom som este vyradil shorta Hufelixa a neskor prisiel na stol brendy s velkym stackom,ale to by nevadilo,bol daleko odo mna a som ho upozornil,ze blindy branim .
Ak ostanem na tom stole tak si dovolim tvrdit,ze by som sa dostal na final table s dobrym stackom.
Bol tam solidny "LDriver",agresivny "brendy",calling station.cz/sk manager zo stars(prisiel na stol so 70 k stackom,ostatni max 20k a za 2 hodiny raz raisol pf),bol tam este "vlcis",ktory mal sice velky stack,ale hral dost tight a ostatok stola bol fajn.
Myslim,ze by sme si ich s brendym rozdelili .
Kde ma presadili som pisal v problematickej ruke,takze zasa som skonncil tesne pred final table.
O to lepsie isla cg,kde som sice prehral najprv stack 99 vs A8 pf all in,ale potom prisla ta str8 flush za 13k plus 2,5 k od casina ako premia.
Nasa trojclenna vyprava(riki69,MiloHaze) bola uspesna,kedze druhy menovany vyhral 500 korunovy rebuy turnaj.
Takze nabuduce.
Turnaj som zacal hrat pre mna typicky,VPIP 95 %, blindy som branil od zaciatku udatne,na buttone na kazdy raise autocall.
Nikto sa nechcel so mnou hrat,stol bol dost tight a aj hraci boli celkom dobry.
Najviac respektu som daval RankX a s nim som sa moc nespustal do post flop hry,lebo mi daval stale potsize bet a uz nebol priestor na nejaky move .
Ziskal som si absolutne maniakalny image,bez toho aby moj stack utrpel.
Potom som predsa len urobil chybu,ktora ako sa ukazalo mozno chybou nebola.Posudte sami.
Mam na BB AQo,blinds 100/200,shorty s 5k z butonu raisuje na 450,ja rr na cca 1500,on all in,ja call.Mal QQ.
Potom este nejako uluckoval 15 k stack,aby ho vzapäti rychlo odhadzal,cize zrejme by to iste urobil s kazdym A a aj KQ,KJ a pod.
Isiel som do pauzy so 4k pri priemere asi 15k,ale v pohodicke.
Potom som hral menej a zdabloval som a zasa sa vratil s5 do hry.
Potom som trosku uluckoval.
Mam 66 na late,tight hrac z UTG raise,ja call.
Flop 3-5-T,on bet,ja som len call.
Turn bol 4 on zasa bet,ja rr all in,on call.
Mal AA,ale 6-ka na river to vyriesila.
Odisiel velmi rychlo bez podania ruky a aj ked som hral neskor cg tak sa na mna od blackjaku dost skaredo pozrel.
No ale naco tame leze s jednym parom
Potom som pokracoval v loose hre a hral som hlavne superov ako karty.
Typicke hry boli taketo:
Tight hrac otvara z UTG+2,ja na BB JQs call(radsej by som mal 2-4,ale nevadi)
Flop 5-7-7 s FD,bohuzial nie s mojou,ja check on bet,ja rr on fold.
Ukazal som moj blaf a hovorim,ze ten flop bol pre mna NUTS.
Potom som este vyradil shorta Hufelixa a neskor prisiel na stol brendy s velkym stackom,ale to by nevadilo,bol daleko odo mna a som ho upozornil,ze blindy branim .
Ak ostanem na tom stole tak si dovolim tvrdit,ze by som sa dostal na final table s dobrym stackom.
Bol tam solidny "LDriver",agresivny "brendy",calling station.cz/sk manager zo stars(prisiel na stol so 70 k stackom,ostatni max 20k a za 2 hodiny raz raisol pf),bol tam este "vlcis",ktory mal sice velky stack,ale hral dost tight a ostatok stola bol fajn.
Myslim,ze by sme si ich s brendym rozdelili .
Kde ma presadili som pisal v problematickej ruke,takze zasa som skonncil tesne pred final table.
O to lepsie isla cg,kde som sice prehral najprv stack 99 vs A8 pf all in,ale potom prisla ta str8 flush za 13k plus 2,5 k od casina ako premia.
Nasa trojclenna vyprava(riki69,MiloHaze) bola uspesna,kedze druhy menovany vyhral 500 korunovy rebuy turnaj.
Takze nabuduce.
-
nazadar palo...sry ze ti idem trochu spamovat blog ale mam otazku......ked sa v nemcine povie preisgeldregion v suvislosti s pokrom tak sa tym myslia ITM pozicie ???? ja myslim ze hej aleob sa mylim ??
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.