Freeroll Liga
Re: Freeroll Liga
tak sry za spam....
- Petem
- Založený: Máj 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
tiez mam ten isty problem, tak skuste to nejako poriesit cim skor.. a dajte vediet ci sa bude dat hrat.. dik
- Jokapo
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Jokapo: stiahol som to na inom PC kde nieje NOD, dal na kľúč nainštaloval, a registracia a prihlasenie prebehlo ok....
- Petem
- Založený: Máj 2009
prave som si stiahol poker ocean preklikom cez pokerportal, zaregistroval sa a prihlasil sa na turnaj. Nikde nenastal ziadny problem. Odporucam vsetkym pred tym ako stiahnu hernu, vymazat cookies v prehliadaci a vsetko by malo byt v poriadku.
co sa tyka NOD32 tak myslim ze bez vypnutia na tu chvilu kym si herna stiahne potrebne subory to nejde. Je to len falosny poplach a NOD32 to robi na vsetkych iPoker herniach ako pisal vlade
co sa tyka NOD32 tak myslim ze bez vypnutia na tu chvilu kym si herna stiahne potrebne subory to nejde. Je to len falosny poplach a NOD32 to robi na vsetkych iPoker herniach ako pisal vlade
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Tak mi odepsali:
Only players who downloaded the software from a specific advertiser are eligible to join the tournament.
We noticed that your account was not downloaded from the advertiser offering the "Pportal Freeroll" tournament.
Zřejmě bude někde chyba na stránkách Pportalu.
PS: odpověď na dotaz od jakého inzerenta jsem použil odkaz, mi již neodpověděli.
Only players who downloaded the software from a specific advertiser are eligible to join the tournament.
We noticed that your account was not downloaded from the advertiser offering the "Pportal Freeroll" tournament.
Zřejmě bude někde chyba na stránkách Pportalu.
PS: odpověď na dotaz od jakého inzerenta jsem použil odkaz, mi již neodpověděli.
- rezab
- Založený: Júl 2008
Vlado asi by si mal vysvetlit presny postup....1. registracia, vymazat cookies atd.
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
1zart1 napísal:Vlado asi by si mal vysvetlit presny postup....1. registracia, vymazat cookies atd.
1/ vymazat cookies
2/ prejst na Poker Ocean preklikom cez PP
3/ stiahnut hernu (ti co maju NOD32 vypnut)
4/ spustit stiahnuty subor, zvolit jazyk a pokracovat v instalacii (installer si stiahne potrebne subory)
5/ po instalacii vytvorit ucet (bonus kod nie je potrebne zadavat)
6/ zvolit si nickname v herni
7/ prihlasit sa na turnaj
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal:1zart1 napísal:Vlado asi by si mal vysvetlit presny postup....1. registracia, vymazat cookies atd.
1/ vymazat cookies
4/ spustit stiahnuty subor, zvolit jazyk a pokracovat v instalacii (installer si stiahne potrebne subory)
1.registracia som myslel, ze uz tam nemoze maz ucet, nie ako prvy bod samozrejme
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Tak přišla odpověď : Ladislav, please be informed that you cannot be eligible to play in Pportal freeroll as your affiliate is "joshac".
Neznáte někoho takového?
Neznáte někoho takového?
- rezab
- Založený: Júl 2008
keso26 napísal:1zart1 napísal:Vlado asi by si mal vysvetlit presny postup....1. registracia, vymazat cookies atd.
1/ vymazat cookies
chlapci, ale toto mi je na pi**u ked som sa uz zaregistroval, to si mam znova vytvarat nove konto???
- Jokapo
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.