Heado reborn bloq
Re: Obivanov (headko) bloq
30.5.2009 140minut hu nl20 / proti hracovi 92/60 ....
strasna hra, ten typek raisoval strasne secko, na reraise siel allin, hroza hroza. tolko krat ma suckoutol s picovinou ale nakoniec aj tak pekne platil ))
jedna neskutocna vec co sa mi stalo a videl som ze som kkt.... 300bb pot, a ja zahodim str flush lebo dal all in proti mojim nizkym kartam co sommal flush na flope ja som kreten som si to nevsimol ze river karta mi urobila strflush. iked tie prachy som ziskal zas spatky tak itak zamrzi ((
strasna hra, ten typek raisoval strasne secko, na reraise siel allin, hroza hroza. tolko krat ma suckoutol s picovinou ale nakoniec aj tak pekne platil ))
jedna neskutocna vec co sa mi stalo a videl som ze som kkt.... 300bb pot, a ja zahodim str flush lebo dal all in proti mojim nizkym kartam co sommal flush na flope ja som kreten som si to nevsimol ze river karta mi urobila strflush. iked tie prachy som ziskal zas spatky tak itak zamrzi ((
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
-
-
Mnooo chcem uz prejst na nl50 len len neviem ci je to dobry napad. Neviem co robit s tou cervenou krivkou plz radu! ) Problem je teda ten ze sa citim ako
A ani neviem kolko BI, resp ci 30bi staci na shot kedze sa bojim D Pojdem cez 6max, HU vyskusam urcite 1 stol ako to pojde len 6max ma teraz akosi zas zacina chytat.
A ani neviem kolko BI, resp ci 30bi staci na shot kedze sa bojim D Pojdem cez 6max, HU vyskusam urcite 1 stol ako to pojde len 6max ma teraz akosi zas zacina chytat.
-
1.6.2009 3 stoly nl25 6max, 1 stol nl50 hu
secko slo pekne az kym som deep v HU nedostal KhQh, na flop flush, obaja allin a on mal AhJh....to mi az slzicka vybehla z tej smoly
a potom klasika v 6maxe, AA vs flush, AA vs set tak som to vypal.
Ale inac spokojnost s fulltiltom, HU je mrte fishy, a 6max fisiek more tiez
secko slo pekne az kym som deep v HU nedostal KhQh, na flop flush, obaja allin a on mal AhJh....to mi az slzicka vybehla z tej smoly
a potom klasika v 6maxe, AA vs flush, AA vs set tak som to vypal.
Ale inac spokojnost s fulltiltom, HU je mrte fishy, a 6max fisiek more tiez
-
-
aaaa v zivote uz nechcem vidiet HU!!!! som z profitu 150 padol do minusu skoro 200 to je proste............... river ftw,idem hravat 6max na toto nervy nemam a stol pod pc mam tez len jeden
-
takze uz chapes preco 30BI nie je na HU az tak safe?..neboj otoci sa
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Daj už pokoj s tou demagógiou, začínaš mi pripomínať nášho milovaného premiéra
Pokiaľ človek vie čo robí a netiltuje, tak 30BI na NL50HU luxusne stačí.
Pokiaľ človek vie čo robí a netiltuje, tak 30BI na NL50HU luxusne stačí.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
obivano napísal:aaaa v zivote uz nechcem vidiet HU!!!! som z profitu 150 padol do minusu skoro 200 to je proste............... river ftw,idem hravat 6max na toto nervy nemam a stol pod pc mam tez len jeden
Jaj Headko som zvedavy ako dlho ti to vyzdrzi nehravat HU uz som ta videl nervacit aj pri 6max TH a neskoncil si takze nestresuj to je len zase jedno blbe obdobie co prejde.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.