Sejmi paštiku
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Sejmi paštiku
To by mne zajímalo,proč je na hlavní stránce banner od Bwinu,který zve na bounty akci "Sejmi Paštiku",když už byla tahle serie zrušená,Paštika vyhozen (momentálně je u Expektu) a místo toho je tam "andělská serie"....
Asi nevíte co s místem....
Asi nevíte co s místem....
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Re: B**n Poker
jo no, taky sem si rikal, kdyz sem to ted cetl
- jurayi
- Založený: Mar 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
sejmi pastiku !!!! LOL
Tak to je pekny podvod od tejto herne. Ten hrac uz niekolko mesiacov ( odkedy zacala akcia sejmi pastiku ) nema ziadnu odohratu partiu na bwine, tak ako moze byt najlepsi online hrac !!??
Ludia nedajte sa oklamat a nedavajte peniaze do tohto turnaja, lebo spominany hrac nema ziadny rating a ide o nek...u hru tejto herne
Ludia nedajte sa oklamat a nedavajte peniaze do tohto turnaja, lebo spominany hrac nema ziadny rating a ide o nek...u hru tejto herne
- wildelephant
- Založený: Apr 2009
Re: sejmi pastiku !!!! LOL
wildelephant napísal:Tak to je pekny podvod od tejto herne. Ten hrac uz niekolko mesiacov ( odkedy zacala akcia sejmi pastiku ) nema ziadnu odohratu partiu na bwine, tak ako moze byt najlepsi online hrac !!??
http://www.youtube.com/watch?v=KiF2hPYj ... re=related
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
S tou akciou neviem ako to je, pastiku som jedol predvcerom, ale to ze niekto v nejakej konkretnej herni nema odohranu ziadnu partiu, tak to neznamena ze by nemohol byt najlepsi online hrac (ako urcite vieme online herni je viac ako jedna, na druhej strane neviem ako sa da len tak jednoducho povedat ze prave tento clovek je najlepsi).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
to je pravda ze je kopec herni ale ked hram za B**n tak tam za 5 mesiacov mam aspon 1,2 turnaje odohrate , nemyslis??? Oni skor robia akcie ako nalakat ludi.Nehovorim ze ten hrac nie je, urcite je ale na bwine uspechy urcite nedosiahol !!
P.S.( vytiahnute z ineho pokroveho serveru) Stejně jako nestor českého pokeru Paštika, i já dostal padáka od vypečené společnosti B**n.com, takže tím zanikla povinnost psát pro jejich web
Prichadza na moje slova, B**n ide dole vodou .... ved zrusili najvacsie turnaje a garantovane sumy idu stale smerom nadol atd . , kto vie ako vypadala ponuka tak pred rokom a porovna to z dnesnymi casmi tak vie o com pisem
P.S.( vytiahnute z ineho pokroveho serveru) Stejně jako nestor českého pokeru Paštika, i já dostal padáka od vypečené společnosti B**n.com, takže tím zanikla povinnost psát pro jejich web
Prichadza na moje slova, B**n ide dole vodou .... ved zrusili najvacsie turnaje a garantovane sumy idu stale smerom nadol atd . , kto vie ako vypadala ponuka tak pred rokom a porovna to z dnesnymi casmi tak vie o com pisem
- wildelephant
Paštika:
V dubnu jsem dostal z bwinu super e-mail, kterej samozřejmě dostal i můj kolega z teamu Ondra Goetz. Stálo v něm, že společnost se rozhodla nám jednostranně vypovědět sponzorskou smlouvu a že mají jako jiný marketingový aktivity a že jsme jako nesplnili jejich očekávání. Řikám si dobrý no.Přemejšlím, co budu dělat se všema těma nálepkama, který sem dostal a kterejch mám doma plnej pytel, asi skončí na dlaždičkách v koupelně :-). Mám i nějaké čepice, až půjdu ven, tak je rozdám potřebným, abych bwinu udělal tu reklamu, která se ode mě očekávala. A ještě si vzpomínám, že mám ve skříni i jedno XXXXXXL tričko, které si nechám na památku jako noční košili.
V dubnu jsem dostal z bwinu super e-mail, kterej samozřejmě dostal i můj kolega z teamu Ondra Goetz. Stálo v něm, že společnost se rozhodla nám jednostranně vypovědět sponzorskou smlouvu a že mají jako jiný marketingový aktivity a že jsme jako nesplnili jejich očekávání. Řikám si dobrý no.Přemejšlím, co budu dělat se všema těma nálepkama, který sem dostal a kterejch mám doma plnej pytel, asi skončí na dlaždičkách v koupelně :-). Mám i nějaké čepice, až půjdu ven, tak je rozdám potřebným, abych bwinu udělal tu reklamu, která se ode mě očekávala. A ještě si vzpomínám, že mám ve skříni i jedno XXXXXXL tričko, které si nechám na památku jako noční košili.
- wanzus
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/7 krát
Asi tak nejak to je o bwine
- wildelephant
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.