Heado reborn bloq

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Obivanov (headko) bloq

Odoslaťod tucniak 02 Jún 2009 15:09

'tvoj tatko" je nas milovany premier, mi ukaz, ako niekto kto zacina hrat hu, bezne hrava 6max o limit nizsie a nie je nejak uzasne rollnuty bude hrat kludne a netiltovat pri nahlej strate 5 BI 3x cooler 2x tilt :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod obivano 02 Jún 2009 17:34

Tu sa treba trosku porozculovat a hned sa tu zacne diskusia :) to sa mi paci :))) a uz som kludny, hned nato som si urobil v 6maxe naladicku :)) skoda ze na fulltilte nieje nizsi HU limit len 50tka no :) neva :D :fish:
Obrázok používateľa
obivano

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 2 krát/8 krát

Odoslaťod nelz0n 02 Jún 2009 19:00

aj tak tam je rake nehorazny, ak sa nic nezmenilo co som hral naposledy ...
Obrázok používateľa
nelz0n

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 13 krát/21 krát

Odoslaťod obivano 02 Jún 2009 22:24

Mno moj HU graf pridam len for fun :)
inak druhy graf je 4 hodiny 6max, 8 stolov nl25
Obrázok
Obrázok
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 03 Jún 2009 08:21

Otazocka kvoli pomoci zachranit cervenu krivku. Myslite ze je +ev +$ double barrelovat po cbete na tychto stakes, a este ci je podla vas +$ callovat reraises 22-77 alebo to zahadzovat proti rozumnym hracom.
A este jeden priklad. Situaci z UTG solidny hrac raisne, 22-77 reraise alebo call ?:) Viem ze to zalezi ake ma staty na 3bet alebo 4bet no ake cisla su teda moc a malo :) vdaka ;)
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod RunAway 03 Jún 2009 15:57

obivano napísal:Otazocka kvoli pomoci zachranit cervenu krivku. Myslite ze je +ev +$ double barrelovat po cbete na tychto stakes, a este ci je podla vas +$ callovat reraises 22-77 alebo to zahadzovat proti rozumnym hracom.
A este jeden priklad. Situaci z UTG solidny hrac raisne, 22-77 reraise alebo call ?:) Viem ze to zalezi ake ma staty na 3bet alebo 4bet no ake cisla su teda moc a malo :) vdaka ;)

2nd barrel
1, podľa typu turnu ,ak je to overkarta a hráč má rozumný fold to 2nd barrel napr Qxx cbetneš a na turn dojde A ,tak môžeš v pohode 2nd barrelovať ,v ostatných spotoch zrejme budeš musieť po cbete vzdať
callovanie 3betov s nízkym pp záleží od toho ,ako moc ste deep+3bet pre flop ofc
RunAway

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod obivano 05 Jún 2009 16:54

480 minut 2stoly HU nl20 session, nemam slov. dnes trafilo kazdeho secko okrem mna.
posledna HU session. vycerpal som secky nervy dnes :D
Obrázok
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod obivano 05 Jún 2009 17:00

a plany? hrat cislo nl25 na fulltilte, clearnut bonus a vratit sa k mojmu rodisku luckyacefishes
Obrázok používateľa
obivano

Odoslaťod LOCAT3R 06 Jún 2009 08:17

prečo si prešiel na full tilt?,však tam je najviac NITov zo všetkých poker roomov,možno to pri HU-pe neplatí ,ale na 6maxe je strašne veľa NITov
Obrázok používateľa
LOCAT3R

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod obivano 06 Jún 2009 08:40

vela nitov, ale aj vela stolov na vyber, najvacsie reklamy a tym aj vela fishiek. clearujem bonus a pak pojdem prec. chcel som hlavne kvoli softu a vip kde si kupim isto par blbosti kym doclearujem. jj v tom HU je to strasne fishy ale aj vela maniakov ktory nas :fish: privadzaju do zufalstva :D btw nemam problem si vybrat 6 stolov na fulltilte kde budem mat aspon 2 fishky s vpip nad 40 takze mi to pride fajn. Napr na noiqu je sice fishy, ale je malo stolov na vyber a aj tych lepcich hracov je tam hodne a mam ich na kazdom stole a o fishku sme sa bili co nebolo moc good :(
Obrázok používateľa
obivano

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!