Heado reborn bloq
Re: Obivanov (headko) bloq
'tvoj tatko" je nas milovany premier, mi ukaz, ako niekto kto zacina hrat hu, bezne hrava 6max o limit nizsie a nie je nejak uzasne rollnuty bude hrat kludne a netiltovat pri nahlej strate 5 BI 3x cooler 2x tilt
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Tu sa treba trosku porozculovat a hned sa tu zacne diskusia to sa mi paci )) a uz som kludny, hned nato som si urobil v 6maxe naladicku ) skoda ze na fulltilte nieje nizsi HU limit len 50tka no neva
-
obivano - Príspevky: 887
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 2 krát/8 krát
aj tak tam je rake nehorazny, ak sa nic nezmenilo co som hral naposledy ...
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
-
Otazocka kvoli pomoci zachranit cervenu krivku. Myslite ze je +ev +$ double barrelovat po cbete na tychto stakes, a este ci je podla vas +$ callovat reraises 22-77 alebo to zahadzovat proti rozumnym hracom.
A este jeden priklad. Situaci z UTG solidny hrac raisne, 22-77 reraise alebo call ?:) Viem ze to zalezi ake ma staty na 3bet alebo 4bet no ake cisla su teda moc a malo vdaka
A este jeden priklad. Situaci z UTG solidny hrac raisne, 22-77 reraise alebo call ?:) Viem ze to zalezi ake ma staty na 3bet alebo 4bet no ake cisla su teda moc a malo vdaka
-
obivano napísal:Otazocka kvoli pomoci zachranit cervenu krivku. Myslite ze je +ev +$ double barrelovat po cbete na tychto stakes, a este ci je podla vas +$ callovat reraises 22-77 alebo to zahadzovat proti rozumnym hracom.
2nd barrel
1, podľa typu turnu ,ak je to overkarta a hráč má rozumný fold to 2nd barrel napr Qxx cbetneš a na turn dojde A ,tak môžeš v pohode 2nd barrelovať ,v ostatných spotoch zrejme budeš musieť po cbete vzdať
callovanie 3betov s nízkym pp záleží od toho ,ako moc ste deep+3bet pre flop ofc
- RunAway
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
-
a plany? hrat cislo nl25 na fulltilte, clearnut bonus a vratit sa k mojmu rodisku luckyacefishes
-
prečo si prešiel na full tilt?,však tam je najviac NITov zo všetkých poker roomov,možno to pri HU-pe neplatí ,ale na 6maxe je strašne veľa NITov
-
LOCAT3R - Príspevky: 451
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
vela nitov, ale aj vela stolov na vyber, najvacsie reklamy a tym aj vela fishiek. clearujem bonus a pak pojdem prec. chcel som hlavne kvoli softu a vip kde si kupim isto par blbosti kym doclearujem. jj v tom HU je to strasne fishy ale aj vela maniakov ktory nas privadzaju do zufalstva btw nemam problem si vybrat 6 stolov na fulltilte kde budem mat aspon 2 fishky s vpip nad 40 takze mi to pride fajn. Napr na noiqu je sice fishy, ale je malo stolov na vyber a aj tych lepcich hracov je tam hodne a mam ich na kazdom stole a o fishku sme sa bili co nebolo moc good
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.