not another smallstakes blog (by nelz0n)
Re: yet another microlimit blog (by nelz0n)
a teraz to slubene video
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
ako ty udrziavas tvoju cervenu ciaru na takej urovni pri hre na luckyace, to mi ostava vecnou zahadou. nice job!
- Mayday
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 31 krát/24 krát
Vedel som ze to muselo prist, ale ze to bude take zle som necakal Kazdopadne uvod mesiaca bol dobry ... priblizne +300$ za 2dni a potom prisla vcerajsia nocna session (presne potom co som pisal ze doomswitch bol zaznamenany na slovensku a nie cechach)... proste na zaciatku som missol fd+sd+overs, potom som prehral AK vs AQ, potom moji krali boli zabity setom od mega aggro fishky ... a nasledoval tilt (zly zly zly)... a zopar dalsich bad beatov ... = -400$ za 1200ruk ... asi zacnem rozmyslat o stoplosse
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
Viem presne o čom hovoríš, ja od začiatku mesiaca robím 1 krok vpred (+1BI) a dva naspäť (-2BI), hitnem set => rybka overset,str8; KK => AA. Prehrávam spoty kde mám toľko outov koľko je v balíčku, kariet ale aj tak prehrám. Dnes funny ruka TJo vs TJs, river flush , ale samozrejmne nie mne. Zaklad hlavu hore bad running je uvalnený na SR a
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
Nelson: napadlo ma. V sobotu budeme viaceri z PP v Card Casine na Smichove..ak sa budes nudit mozes prist pozriet...a ukazat sa ujom
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
zaujimavy napad, ale v sobotu budem este pracovat na jednej praci do skoly ... mozno by som aj dosiel pozriet ... len problem by bol, ze ako vas spoznat a kontaktovat
-
nelz0n - Príspevky: 525
- Poďakoval/li: 13 krát/21 krát
nelz0n napísal:zaujimavy napad, ale v sobotu budem este pracovat na jednej praci do skoly ... mozno by som aj dosiel pozriet ... len problem by bol, ze ako vas spoznat a kontaktovat
Presediveli ujo s malo vlasmi v tricku B**fair, to budem ja
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
alebo kukni na pokerzive report z frerollu,vidno ma tam hned na zaciatku v oranzovej polokoseli
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.