Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: ÚVOD (1. ča

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: ÚVOD (1. ča

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: ÚVOD (1. časť)

Multi table turnaje sa v súčasnosti považujú za najpopulárnejšiu časť pokru. Pri vyslovení “Multi table turnaj” si každý hneď predstaví veľmi obľúbené pokrové série, ako napríklad World Series of Poker, European Poker Tour, či World Poker Tour. Okrem toho sa v Európe do povedomia dostávajú aj U***et Open, Irish Open, či množstvo ďalších významných podujatí.V poslednej dobe sa čoraz väčší počet hráčov zúčastňuje na podobných podujatiach vďaka online kvalifikáciám. Nie je zriedkavým javom ani fakt, že sa za final table niektorého z turnajov dostanú práve online kvalifikanti. Ideálny príklad je tohtoročná European Poker Tour. Na turnaji odohranom vo Francúzskom Deauville sa za final table sa prepracoval online kvalifikant Jorn Walthaus. Napríklad aj na EPT Praha 2008 sa kvalifikant herne P****Stars Massimo Di Cicco prebojoval za final table, kde bola jeho hra naďalej kvalitná a zabezpečila mu krásne 2 miesto zárobok €445,000. Najznámejší je však určite príklad Chrisa Moneymakera, ktorý svoju púť za víťazstvom na main evente WSOP 2003 začal práve v online kvalifikácii. Predsalen, všetci slávni hráči sa stali známi, práve vďaka úspechom na Multi Table turnajoch. Byť slávny, znamená získať aj sponzorskú zmluvu od niektorej z herní a získať tak ďalšie peniaze....Nielen v živom pokri sa však na Multi Table turnajoch (MTT) hrá o vysoké výhry....

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Multi Table Tournaments - stratégia ako víťaziť: ÚVOD (1. ča

Odoslaťod sallisvka 06 Jún 2009 11:32

ej volake zaujimave citatnie sa nam tu risuje :D
sallisvka

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Mirindo 06 Jún 2009 20:44

"Jeden z nich je možno menej známy, ale po preštudovaní jeho štatistík v MTT sme videli, že vie o čom píše. Na final table sa totiž dostáva v 15 percentách svojich turnajov a na platené pozície sa dostane prakticky stále."

Rad by som vedel, kto to je.
Mirindo

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod josipjs 06 Jún 2009 22:41

ja myslim ze viem, niekde od neho mam aj jeho clanky, ten tpek sa dostaval 15 percent na FT, ale na platene nvm ..... skor sa mi zda ze skor bud bubble alebo prve meisto , by som musel pohladat v historii alebo v bookmarks
Obrázok používateľa
josipjs

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 34 krát/3 krát

Odoslaťod yegon 06 Jún 2009 23:03

chipfeeder
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Pepi 06 Jún 2009 23:18

yegon napísal:chipfeeder

:good:
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!