Výroky slávnych pokrových hráčov - 2. časť

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Výroky slávnych pokrových hráčov - 2. časť

Odoslaťod admin 18 Sep 2008 06:40

Diskusia k článku: Výroky slávnych pokrových hráčov - 2. časť

Prinášame vám ďalšie zaujímave, pokrové výroky. TV moderátor Richard Orford dokonca prezradil \"Najväčším prekvapením bol pre mňa Gus Hansen. Keď sme ukončili naše interview, netrvalo ani 5 sekúnd a mal telefónne číslo na našu sound-asistentku. Niekedy sa oplatí byť multi-milionárom\". V článku nájdete slová Joe Hachema, Annie Duke, Andreasa Krausa a ďalších. Joe HachemTip pre hráčov: „Buďte milí k svojej mame a nezabudnite, že poker je iba malá časť vášho života, zostaňte verní sami sebe.“ Na otázku či mu nejaký iný hráč naháňa strach odpovedal: „Komu mne? Viete kto ja som? Lol.“Richard Orford (pracuje už 16 rokov ako televízny moderátor je hlavne známy ako moderátor relácie „The Big Breakfast“ v anglickej TV).Na otázku kto bol jeho najťažším partnerom na interview odpovedal takto: „Najväčším prekvapením bol pre mňa Gus Hansen. Keď sme ukončili naše interview, netrvalo ani 5 sekúnd a mal telefónne číslo na našu sound-asistentku. Niekedy sa oplatí byť multi-milionárom.“Wi****m FreyNa otázku čo hovorí na to, že ho niektorí ľudia považujú za blázna (v pozitívnom zmysle) odpovedá: „Áno priznávam... som trochu blázon.... človek žije predsa len iba raz.“Ste druhým EPT šampiónom z Nottinghamu. Môže za to pitná voda? „V Nottingheme je veľa dobrých hráčov. A mám rád aj pitnú vodu,...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!